Gitti şükür canım güzel geçti nasılsın bakem.
Iyi diyelim iyi olalım. Ara ara herkes gb canım sıkılıyor o kadar. Psikiyatriye gitsem mi gitmesem mi derdindeyim. 3 gun tatil bana evdeyim. Uyudum uyandım, bir şeyler atıştıracağım simdi. Son iki aydır kilo aldım, göbek önden gidiyor. Sen nasilsın?

Skntimi var canım hayırdır bende misafir gtti yataga geçtim etrafı topladım.
Eline sağlık kuzum
Sıkıntı maddi yaa işten çıktım 7 ay falan oldu maaş yetmiyordu boşa yoruluyordum ve çalıştığım için başka iş bulamıyordum çıktım şimdi başka iş arıyorum ama yok iş yok eşimin maaş yetmiyor ev kira değil ama inan o kadar pahalı ki herşey resmen bunalıma girdim evde durmaya da alışık değilim kaç senedir çalışıyorum

Psiyatri Neden canim neye takiyorsun bende kilo aldim dogum ettim ya sezeryandan kalma acayip yitiom bide gobegim kötü oldu begenmez oldum kuzum ya.

Ah canim anliyom seni bende kiradayim evde borseyin bereketi yok hemen iki yemekde bitiyor hersey demeye cekinir oldum isede yeni basladi cikmisti ne edecegimi sastim artik inan kuzum haklisin ne isi ediyordun sen kuzum.

Ah canim anliyom seni bende kiradayim evde borseyin bereketi yok hemen iki yemekde bitiyor hersey demeye cekinir oldum isede yeni basladi cikmisti ne edecegimi sastim artik inan kuzum haklisin ne isi ediyordun sen kuzum.
Satış danışmanı part time kuzum şimdi marketlerde tanıdıklar var referans oldurtmaya çalışıyoruz eşimin arkadaşları hep çok zor yaa cidden çok kötü durumda ülke

Satış danışmanı part time kuzum şimdi marketlerde tanıdıklar var referans oldurtmaya çalışıyoruz eşimin arkadaşları hep çok zor yaa cidden çok kötü durumda ülke
Katikiyorum inan pazara gittik sogan 6 patataes 7 domates 6 biber 7 az az aldik mecbur kabulleniyoz yoksam ne alcaz bilemedim. Inşallah bulursun kuzum ya arastor icene.

Katikiyorum inan pazara gittik sogan 6 patataes 7 domates 6 biber 7 az az aldik mecbur kabulleniyoz yoksam ne alcaz bilemedim. Inşallah bulursun kuzum ya arastor icene.
Araştırıyorum kuzum aynen eskiden 20 lirayla neler neler alırdık şimdi 3 poşetle ancak çıkıyoruz pazardan gıdım gıdım Allah kalabalık ailelere yardım etsin

Psiyatri Neden canim neye takiyorsun bende kilo aldim dogum ettim ya sezeryandan kalma acayip yitiom bide gobegim kötü oldu begenmez oldum kuzum ya.
Aşırı sinir, herkesten nefret etme( eşim dahil), duygularım alınmış gb. Çocuga falan sesimi yükseltebiliyorum. El kadar bebe ama sinirime hakim olamıyorum. Çarşambadan beri kekeleyerek konuşuyor. Benim yüzümden mi acaba diyorum. Yoksa dönemsel olan bir sey mi? Annemler bendeydi gitti. Onlarla mı bir sey oldu acaba diyorum. Karmakarışığım
Karmakarışığım. Annemlerle de iyi ayrılmadık.

Araştırıyorum kuzum aynen eskiden 20 lirayla neler neler alırdık şimdi 3 poşetle ancak çıkıyoruz pazardan gıdım gıdım Allah kalabalık ailelere yardım etsin
Niye bukadar bahalasti anlamadim dışarı ulkeye yetistiriyorlar kendi ulkemiz böle pahali oluyor kitmetli oluyor malimiz.

Alla alla neden birden bole oldu bazen inan bende yasadigim okadar bor döneme sontiya giriyorum ki deliriyorum saniyom kendimi ama hakim ediyorum bunu dusunen biri akilli demektir elimozde olan bosi ama bole bir durum varsada hit bence hem esin hemde çocuğun piskolojisode bozulur aile düzeni olarak olabikir böle durim ama bunu erken farkedip bor uzmandan yardim istemek en iyisi bemce canim inşallah gecer bu durum uyku duzenin nasil.

Aynen aynen biz duzeltcez degiliz yani ajahah KutsalI kutsi uynaikmisin kizzz
Uykum var kafam dopdolu uyuyamıyorum kocişim yok özledim ooff çok ağlamak istiyorum hayattan soğuduğumu hissediyorum bi b.ka yaramıyorum ben yaa nefret ediyorum kendimden

Uykum var kafam dopdolu uyuyamıyorum kocişim yok özledim ooff çok ağlamak istiyorum hayattan soğuduğumu hissediyorum bi b.ka yaramıyorum ben yaa nefret ediyorum kendimden
Kuzum noldu sanaaa

Cocugu uyuturken uyuyorum, sonra kalkip oturuyorum:)) Yeni degil. Gebelik dahil iki buçuk yıldır böyle sinirli, esime soğuk haldeyim
Gitmenun vakti geldi de geciyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…