- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.179
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.301
Sağol Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun kuzum güle güle kullanın inşallah ☺ kolay gelsin sana
Senden de razı olsun kuzum bnimSağol Allah razı olsun canım benim
Napiyonuz canlar
Günaydın kuzum bnimgünaydın canım :) dün akşam sahura kalktım bugun sabah kahverengi kan herşeyi maf etti :)
Günaydın kuzum bnimya bnde bugün ya da yarın bekliyorum bakalım
Yazdıkların için sağol Allah razı olsun. Arada tek bir söz dikkatimi çekti. Hissetmiş olmak bile şans evet bende onca zaman bekledim. Ama emin olabilirsin ki beklemek bu kadar koymamıştı. Her ay test yapıyordum olmayınca sonrakine çalışıyorduk. ama şimdi kaybettikten sonra 2 ay karnımdan tekme bekledim karnım büyüyor mu acaba diye aynalara baktım. Evet o duyguyu tattım 4 ay hamile olduğumu bilerek gezdim canımın çektiğini yedim. Hafta hafta hesap yaptım hergün dua ederek kalktım dua wderek yattım. Ve mayıs annesi olacaktım bu şekilde konuşunca isyan ermiş gibi algılanıyor. Çok şükür küçüktü daha büyük kaybetmektense... tek tesellim bu. Uzun uzun yazmak istiyorum ama saçmalıyorum işte uzadıkça. Aklımı kaybetmek üzereydim. Allahtan geldiğini bilmesek dayanılacak bir şey değil. Neyse böyle işte Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Canımdan can gitti. Yarının garantisi yokken aylar sonrasının hayalini kurduk. Kaldı hepsi öylece... yaşamasın kimse ama yaşamayan bilemez. Herkes aynı şekildede yaşamıyor atlatamıyor..
Parke yapıldı her yer battı çıktı valla kaç gündür
Bende sevmiyorum kuzum inan ki ,otuçluyken adet olmayı sevmiyorum yaa
Çok üzüldüm kuzum Allah sabır versinYazdıkların için sağol Allah razı olsun. Arada tek bir söz dikkatimi çekti. Hissetmiş olmak bile şans evet bende onca zaman bekledim. Ama emin olabilirsin ki beklemek bu kadar koymamıştı. Her ay test yapıyordum olmayınca sonrakine çalışıyorduk. ama şimdi kaybettikten sonra 2 ay karnımdan tekme bekledim karnım büyüyor mu acaba diye aynalara baktım. Evet o duyguyu tattım 4 ay hamile olduğumu bilerek gezdim canımın çektiğini yedim. Hafta hafta hesap yaptım hergün dua ederek kalktım dua wderek yattım. Ve mayıs annesi olacaktım bu şekilde konuşunca isyan ermiş gibi algılanıyor. Çok şükür küçüktü daha büyük kaybetmektense... tek tesellim bu. Uzun uzun yazmak istiyorum ama saçmalıyorum işte uzadıkça. Aklımı kaybetmek üzereydim. Allahtan geldiğini bilmesek dayanılacak bir şey değil. Neyse böyle işte Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Canımdan can gitti. Yarının garantisi yokken aylar sonrasının hayalini kurduk. Kaldı hepsi öylece... yaşamasın kimse ama yaşamayan bilemez. Herkes aynı şekildede yaşamıyor atlatamıyor..
Ne güzel konuştun balimsendende allah razı olsun bilmedende olsa bir çok şey öğretmiş oluyorsun..
haklısın her insan çok farklı ve kolay atlatamıyor veya kafasından silemiyor. ama napalım bize iyi gelen şeyleri denemekten ne çıkar yazmak içini dökmek defelarcada olsa aynılarıda olsa iyi geliyorsa yapmak lazım..
içindeki acıyı bizler sözlerimizle tesellilerimizle dolduramayız yazarız yazarız bir anlık iyi gelir ama sonrasında
bi bakmışsın ki kendi acını kendinden başka kimse anlamıyor gibi kimsenin sözleri yeterli gelmiyor gibi.
o yüzden insanın ilacı kendisidir. kendisini bulmasıdır. ama allah kolaylık verir inşallah bu mubarek ramazanda
yüreğinin ateşine su serper ve gönlün rahatlar inşallah
Ne güzel konuştun balimrabbim senin de yüzünü güldürsun insallah su mubrak günde dualarımızı kabul kılsın inşallah
Napiyim knka görümcem geldi büyük olan onlar bndeydi iş güç yemek kostrdum sonra ortakçı görümcem de geldi bnde kaliyo hatda yatiyo şuan öyle işte knki sen naptınamin kankacım allah herkesin gönlüne göre versin
pazar günü naptın bakıyım
Kız ben şimdiden acıktımamin kankacım allah herkesin gönlüne göre versin
pazar günü naptın bakıyım
hayırlı olsun yeni parke gibisi yok valla :)
suya dayanıklıdır inşallah yoksa hemen açılıyor araları
Napiyim knka görümcem geldi büyük olan onlar bndeydi iş güç yemek kostrdum sonra ortakçı görümcem de geldi bnde kaliyo hatda yatiyo şuan öyle işte knki sen naptın
Sorduk suya dayanıklı olan da kanariyor dedi sonuçta tahta bunun malzemesi vs dedi
Ortak kafamın etini yediler de ondanyoğun geçmiş kankamortakçı görümcenie dedin ona güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?