- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.321
Ortak kafamın etini yediler de ondanhele diğeri de yoktu iyiki
Üç tane kuzum sormakız kaç tane görümcen var
Üç tane kuzum sormaiki elti var ya şu konuya bak bi https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-uzuluyorum-elimden-gelmiyor-bisey.1121496/ çildirdim
Benim ufaklığı uyuttum. Bende uyusam mı yoksa kk da mı takılsam karar vermeye çalışıyorumSadecebirisiyim napıyorsun cnaım
Tam üzülcem değişik şeyler yazıyor. Hislerim karmaşık.manyak çok anacım ne diyim ki kadıncağıza :
Benim ufaklığı uyuttum. Bende uyusam mı yoksa kk da mı takılsam karar vermeye çalışıyorum
Sen napıyorsun iyimisin canım
Tam üzülcem değişik şeyler yazıyor. Hislerim karmaşık.
Kuzum nezle olmuş uyutmuyor ki:haha geç yattıysan uyu canım :)
bnde çalışıyorum napim
Polislere yardırmış.ne yazmış hiç okumadım :))))
Kuzum nezle olmuş uyutmuyor ki:
Polislere yardırmış.
Sagol canım benimçok geçmiş olsun canım(
kocasını savunmak için mi
Sagol canım benim
Yok şikayet ediyorlarmış ama ilgilenen yokmuş. Çatışma oluyormuş ama polis bakmıyormuş bile.
Vala benimkinin markası agt imiş daha iyi si var mı en iyisi mi bilmiyorim nereye gitsem bunu gösterdiler :))aa onu bilmiyordum canım :) bizde normal aldık cam açık kalmış yağmur yağdı camların önü ayrıldı
Vala benimkinin markası agt imiş daha iyi si var mı en iyisi mi bilmiyorim nereye gitsem bunu gösterdiler :))
Teşekkür ederimo zamn güzeldir iyi günlerde kullanın :)
Hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar diliyorumHayırlı Ramazanlar..
Bende yaptim hatta ustune cocuklarimi uyuttum bir yatsiyi kilsam yetrrrDiktorya Secret minik kalp0753 A Annelerin en yorgunu S Seda2012Emre @kahvesevmemben ince bilek
Reyyan__
-Adel-
minik kalp0753
Minik Duduklu Tencere napiyonuz kızlar oruçlar açıldı çaylar icildi mutfak toplandı mi ben hepsini yaptım vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?