- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.341
Ah bnde kızımı uyuttum Allah kabul etsin kuzum bnde yatsıyı kılıp uyuyacağım uykum var çok yedimBende yaptim hatta ustune cocuklarimi uyuttum bir yatsiyi kilsam yetrrrdalin kokulum
Valla kuzum ben oruç tutamayacağım bu sene bugün de tutamadım. Hem vitamin eksikliği, hem gebelik...Diktorya Secret @minik kalp0753 A Annelerin en yorgunu S Seda2012Emre @kahvesevmemben @ince bilek
@Reyyan__
@adel8893
@minik kalp0753
@minik meleklerim
@Eliifm
@MaviKuplik
@Blue_Perii
@balbocuuu
napiyonuz kızlar oruçlar açıldı çaylar icildi mutfak toplandı miben hepsini yaptım vallaha
Yok bitanm ben tutamafim malum gebelik esim ve gorumcrim tuttu onlara yemek hazirlafim meyve falan gistan cocuklari uyuttum sadece namaz kilabiliyorm uyu bitanmmm sahura kalkiyoruz yaAh bnde kızımı uyuttum Allah kabul etsin kuzum bnde yatsıyı kılıp uyuyacağım uykum var çok yedim
Ben kurufasulye sehriye plavi kremali mantar corbasi cacik ve karalahana sarmasi yaptim salata ve karpizda vardi yani dokturduk anlayacaginValla kuzum ben oruç tutamayacağım bu sene bugün de tutamadım. Hem vitamin eksikliği, hem gebelik...
Ama çay içtik eşimle, sonra kahve yaptım kahve içtik.. Bulaşıkları makineye koydum zaten, tepsileri filan da elde yıkadım çoktan bitti işim :)) Ne yemek pişirdiniz bugün? :)
Oooh mis mis valla ellerine sağlıkBen kurufasulye sehriye plavi kremali mantar corbasi cacik ve karalahana sarmasi yaptim salata ve karpizda vardi yani dokturduk anlayacagin
Anam bor suru yemek hani orucluda degilim ama benim bile gozum acikti:)Oooh mis mis valla ellerine sağlık
Esmacığım şimdi biz hamileyiz kuzum, acıkırız da, uyuruz da :)Anam bor suru yemek hani orucluda degilim ama benim bile gozum acikti:)
Amin amin. Evet tek başımayım eşim bile yanımda değil. Tek başıma atlatmaya çalışıyorumsendende allah razı olsun bilmedende olsa bir çok şey öğretmiş oluyorsun..
haklısın her insan çok farklı ve kolay atlatamıyor veya kafasından silemiyor. ama napalım bize iyi gelen şeyleri denemekten ne çıkar yazmak içini dökmek defelarcada olsa aynılarıda olsa iyi geliyorsa yapmak lazım..
içindeki acıyı bizler sözlerimizle tesellilerimizle dolduramayız yazarız yazarız bir anlık iyi gelir ama sonrasında
bi bakmışsın ki kendi acını kendinden başka kimse anlamıyor gibi kimsenin sözleri yeterli gelmiyor gibi.
o yüzden insanın ilacı kendisidir. kendisini bulmasıdır. ama allah kolaylık verir inşallah bu mubarek ramazanda
yüreğinin ateşine su serper ve gönlün rahatlar inşallah
valla ben şimdi yatıciim fadişim sahura kalkıcam dahaDiktorya Secret @minik kalp0753 A Annelerin en yorgunu S Seda2012Emre @kahvesevmemben @ince bilek
@Reyyan__
@adel8893
@minik kalp0753
@minik meleklerim
@Eliifm
@MaviKuplik
@Blue_Perii
@balbocuuu
napiyonuz kızlar oruçlar açıldı çaylar icildi mutfak toplandı miben hepsini yaptım vallaha
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Evlat öyle bir şey ki hiç kimse hiç bir şey yerini tutmuyor. Dua edin ettirin sürekliNe güzel konuştun balimrabbim senin de yüzünü güldürsun insallah su mubrak günde dualarımızı kabul kılsın inşallah
Balim daha nr olcak sende dokturmussun anam yazik kuzu adamin cani makarna istrmis demek. Ne bileyim kocamda kiziyor esma.niye bu kadar yoruyon kendini ondan sonra oram agriyor buram agriyor diyeEsmacığım şimdi biz hamileyiz kuzum, acıkırız da, uyuruz da :)
Ben öyle özel bir yemek yapmadım. Eşim sadece makarna istedi
Yayla çorbası yaptım, makarna, taşlık pişirdim, çoban salata, yoğurt :)
Amin kuzum umarim daha saglikli gebeliklerin olur seni topikten biliyorm ama allahtan umudunu kesme olur muAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Evlat öyle bir şey ki hiç kimse hiç bir şey yerini tutmuyor. Dua edin ettirin sürekli
Ya ben kuru pilav yapsam makarna kadar yemez :)) çok seviyor makarnayıBalim daha nr olcak sende dokturmussun anam yazik kuzu adamin cani makarna istrmis demek. Ne bileyim kocamda kiziyor esma.niye bu kadar yoruyon kendini ondan sonra oram agriyor buram agriyor diye
Amin inşaallah sen 2 mi 3 mü hatırlamıyorum çocuğu olan bayansın değil miAmin kuzum umarim daha saglikli gebeliklerin olur seni topikten biliyorm ama allahtan umudunu kesme olur mu
Aynen oyle kuzum ne bileyim sanirim bagzen rahatlik batiyorYa ben kuru pilav yapsam makarna kadar yemez :)) çok seviyor makarnayı
Ama evet kuzum zaten çocukların var, hepsi seni yoruyor, hamilesin yüklüsün o da yoruyor seni. Ah bir de hamaratlığını konuşturacaksın illa dimi
Evet kuzim yok bitanm bu 4 olcak insallah ama inanniyorm rabbim sana cok guzel hayirli bir evlat verrcekAmin inşaallah sen 2 mi 3 mü hatırlamıyorum çocuğu olan bayansın değil mi
İnşaallah. Allah sizinkilerede hayırlı uzun ömürler versin inşaallahEvet kuzim yok bitanm bu 4 olcak insallah ama inanniyorm rabbim sana cok guzel hayirli bir evlat verrcek
Aminnn canimmmm benimİnşaallah. Allah sizinkilerede hayırlı uzun ömürler versin inşaallah
Aynen canım ama batmasın lütfen, dikkat et kendine, yeğenlerime iyi bakAynen oyle kuzum ne bileyim sanirim bagzen rahatlik batiyor
Yerim seni sedosAynen canım ama batmasın lütfen, dikkat et kendine, yeğenlerime iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?