Valla kuzum ben oruç tutamayacağım bu sene bugün de tutamadım. Hem vitamin eksikliği, hem gebelik...
Ama çay içtik eşimle, sonra kahve yaptım kahve içtik.. Bulaşıkları makineye koydum zaten, tepsileri filan da elde yıkadım çoktan bitti işim :)) Ne yemek pişirdiniz bugün? :)

Ah bnde kızımı uyuttum Allah kabul etsin kuzum bnde yatsıyı kılıp uyuyacağım uykum var çok yedim
Yok bitanm ben tutamafim malum gebelik esim ve gorumcrim tuttu onlara yemek hazirlafim meyve falan gistan cocuklari uyuttum sadece namaz kilabiliyorm uyu bitanmmm sahura kalkiyoruz ya

Ben kurufasulye sehriye plavi kremali mantar corbasi cacik ve karalahana sarmasi yaptim salata ve karpizda vardi yani dokturduk anlayacagin

Anam bor suru yemek hani orucluda degilim ama benim bile gozum acikti:)
Esmacığım şimdi biz hamileyiz kuzum, acıkırız da, uyuruz da :)
Ben öyle özel bir yemek yapmadım. Eşim sadece makarna istedi
Yayla çorbası yaptım, makarna, taşlık pişirdim, çoban salata, yoğurt :)

Amin amin. Evet tek başımayım eşim bile yanımda değil. Tek başıma atlatmaya çalışıyorum
Bir anlık ellerim boş kalsa hemen aklıma geliyor. Saçma sapan bir şeyden başlayıp ilerliyorum tırlatmak üzereyim. Yazıyorum çiziyorum sürekli ama iyi gelmiyor artık. İnsan kendini frenliyor tamam diyorum Allah ın emri artık üzülmicem diyorum. Sonrada gözüm bir yerlere kayıyor. Ya bir hamile görüyorum yadaduyuyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin onlarla sıkıntım yok. Ama yeriniyorum işte. Oğlum gitmese doğmuş olacaktı. Bu ramazan ayıyla ilgili hayallerim vardı. Bayram şekeri olacaktı bayramdan sonrada düğünvar halasının. O da geçerse belki biraz daha toplarım. Ama hala biri nasılsın dediğinde iyiyim diyemiyorım. Uzağım annemden ailemden arkadaşlarımdan... şöyle sarılıpağlayacağım oturupkonuşacağım kimse yok. Bu şekilde atlatmaya çalışmakta zor oluyor işte.
Ne desem az bence. Ama sağol gerçekten bana dua ettiğin için ..eksik olma dua da olmasa ayakta duramam zaten

valla ben şimdi yatıciim fadişim sahura kalkıcam daha iftarda çok az yedim niyeyse bugün sadece susadım hiç acıkmadım da suyla doyurdum karnımı yeminle çayımı içtim ama sahurda yicem ben

Ne güzel konuştun balim rabbim senin de yüzünü güldürsun insallah su mubrak günde dualarımızı kabul kılsın inşallah
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Evlat öyle bir şey ki hiç kimse hiç bir şey yerini tutmuyor. Dua edin ettirin sürekli

Balim daha nr olcak sende dokturmussun anam yazik kuzu adamin cani makarna istrmis demek. Ne bileyim kocamda kiziyor esma.niye bu kadar yoruyon kendini ondan sonra oram agriyor buram agriyor diye

Balim daha nr olcak sende dokturmussun anam yazik kuzu adamin cani makarna istrmis demek. Ne bileyim kocamda kiziyor esma.niye bu kadar yoruyon kendini ondan sonra oram agriyor buram agriyor diye
Ya ben kuru pilav yapsam makarna kadar yemez :)) çok seviyor makarnayı
Ama evet kuzum zaten çocukların var, hepsi seni yoruyor, hamilesin yüklüsün o da yoruyor seni. Ah bir de hamaratlığını konuşturacaksın illa dimi

Aynen oyle kuzum ne bileyim sanirim bagzen rahatlik batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…