- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.361
Amin amin canım rabbim isteyen herkese versinAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Evlat öyle bir şey ki hiç kimse hiç bir şey yerini tutmuyor. Dua edin ettirin sürekli
Afiyet olsun kuzum niye az yedin ama olmaz öyle sahurda çok çok ye bak kesinlikle iyice doyur karnını bitanem yoksa yarın bna msj atacak halin olmaz Allah korusunvalla ben şimdi yatıciim fadişim sahura kalkıcam dahaiftarda çok az yedim niyeyse bugün sadece susadım hiç acıkmadım da suyla doyurdum karnımı yeminle çayımı içtim ama sahurda yicem ben
Valla cok pis acikmisim iyi yedim sahuru fadisimAfiyet olsun kuzum niye az yedin ama olmaz öyle sahurda çok çok ye bak kesinlikle iyice doyur karnını bitanem yoksa yarın bna msj atacak halin olmaz Allah korusunbnde uyuyacağım şimdi daha sahur var dediğin gibi kuzum
Diktorya Secret minik kalp0753 @canli anne S Seda2012Emre @kahvesevmemben @ince bilek
@Reyyan__
@adel8893
minik kalp0753
@minik meleklerim
@Eliifm
@MaviKuplik
@Blue_Perii
@balbocuuu
napiyonuz kızlar oruçlar açıldı çaylar icildi mutfak toplandı miben hepsini yaptım vallaha
Günaydın ballarım nasılsınız Ramazan nasıl geçiyor
İyiyim kuzum tutamıyorum ben önceden de yasaktı bu yıl deneyeyim diyordum şimdide bebiş engel oldudaha başındayım bişi anlamadım canım sen napıyorsun nasılsın
İyiyim kuzum tutamıyorum ben önceden de yasaktı bu yıl deneyeyim diyordum şimdide bebiş engel oldu
İlk gün normalde zor geçer Allah tutan herkese yardım etsin
Öyle tabi kuzum o iyi olsun yeter banaolsun bebiş sana allahın hediyesi lutfu öyle düşünme
Öyle tabi kuzum o iyi olsun yeter bana
Oh afiyet olmuştur insallahValla cok pis acikmisim iyi yedim sahuru fadisim
Kuzum bnim sahursuz zor olur bugün uyu sengünaydın knka dün gece uyanamadım ya sahura ama olsun yinedeniyet ettim 1 gün daha yiyemezdim
Kuzum bnim sahursuz zor olur bugün uyu sen
Ah ben yine unuttumkıııız nasıl uyuyayım işteyim
Ah ben yine unuttumkuzum bnim ya
Sorma knka kötüyümORUÇ SENİ ÇARPTIMI YAVRU KUŞ :))
Sen napiyon hayırsız hamişÖyle tabi kuzum o iyi olsun yeter bana
Sorma knka kötüyümçok açim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?