- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.861
Kıız ben görmedim fotoyu dur bi karıstırayım ŞuralarıAnlarlar mı ki böyleleri
Fotosunu attıydım araya mı kaynadıiyiydi valla tuzu kuruydu oynuyordu içeride
Ayy kuzuuı daha neler nelerde bdvde konu acsam herkez küfürden banlanır valla,1 buçuk sene dayandım ama çekene sor ya sabır demedim verdim lafı bende
Karıştır bakimKıız ben görmedim fotoyu dur bi karıstırayım Şuraları
Al benden de o kadar açayım mı dedim tepkiler gözümün önünde canlandı adres versem linç yerdiAyy kuzuuı daha neler nelerde bdvde konu acsam herkez küfürden banlanır valla,1 buçuk sene dayandım ama çekene sor ya sabır demedim verdim lafı bende
Ben varım da sizler yoksunuz yazmıştım oysaki buraya gören olmadı
Ben kovunca görümceme gitti ama ordada bizdeki gibi eşinemedi beyfendi iki tarafta birbirlerini acınmaya başladılar kuzu ,Ben rahatsız olurken bişey yoktu demi azda siz çekin dedim yüzlerine görümcelerim iyiler aslında iyi anlaşırız biz ama şaka yapıyor sana falan derlerdi sonra haklıymışssın demeye başladı eşime valla helal olsun abi iyi dayanmış bu kadar zaman dedi , sonra onlardada çok kalamadı bekar evi tuttular orda kalıyor şuandaiyi yapmışsın şimdi napıyor işsiz mii kaldı sanki bş boşuna sana çektirdiler
Ben varım da sizler yoksunuz yazmıştım oysaki buraya gören olmadı
Yaaa duygulandım valla hayırlarla sağlıkla doğsun teyzesinin gülü yirim seni yiiiir maşallahhhhhhhAmin teyzesi bakın size dünkü pozunu atayım sıpanınbizimki hep ultrasonda bize bakıyor ya Eki Görüntüle 2271103 om
Ben kovunca görümceme gitti ama ordada bizdeki gibi eşinemedi beyfendi iki tarafta birbirlerini acınmaya başladılar kuzu ,Ben rahatsız olurken bişey yoktu demi azda siz çekin dedim yüzlerine görümcelerim iyiler aslında iyi anlaşırız biz ama şaka yapıyor sana falan derlerdi sonra haklıymışssın demeye başladı eşime valla helal olsun abi iyi dayanmış bu kadar zaman dedi , sonra onlardada çok kalamadı bekar evi tuttular orda kalıyor şuanda
Amin inşallah kuzumYaaa duygulandım valla hayırlarla sağlıkla doğsun teyzesinin gülü yirim seni yiiiir maşallahhhhhhh
Diyosunama seniii çağırdıkkkk görmedik ama çağırdııııık :) özledik
Ya ama çok tatlı çok güzel minnak şeyAmin teyzesi bakın size dünkü pozunu atayım sıpanınbizimki hep ultrasonda bize bakıyor ya Eki Görüntüle 2271103 om
Diyosunbende özledim naslsn napyon
Oh keyif senin sen gez ben çalışamnapim canım yıllık izindeyim yeni geldim gezdik tozduk :)
2 3 sene gecsin gorrüm senisizde kocaların değerini anlayıntaze evli olraak ben bu konuda aynı fikirde değilim hahahaha
Amin inşallah canım benimYa ama çok tatlı çok güzel minnak şeyrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bi nefeste kurtar inşallah
Oh keyif senin sen gez ben çalışam
2 3 sene gecsin gorrüm seni
Sen kimsin
Amin kuzum amin insanlar empati yapsalar keşke .iş işten geçip sinirlerim altüst olduktan sonra beni anlamışlar ne anlamı varbaşa gelince nasılda millet dayanamıyor valla bize peygamber sabrı verilmiş allah yüzümüze gülsün herdaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?