- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.261
Bebiş çok iyi teyzesi, artık hareketlerini hissetmeye başladım yavaş yavaşKuzum dikkat et sen iki canlısin bebiş nasıl ❤geldim balım biraz uzaklaşmak istedim sosyal medyalardan iyi geldi ama ❤
Ben bu aralar pek giremiyorm balim naslsin
Eşimle tartıştık biraz kötü oldu babamın evindeydim kuzum dün geldim insallah herşey güzel olur . Tartışma sebebini bile hatırlamıyoruz ufacık bir konu nerelere geldiHayırdır kuzum yaaa kötü bişey mi var
Hoş buldum bitanemBeb
Bebiş çok iyi teyzesi, artık hareketlerini hissetmeye başladım yavaş yavaş
İyi yapmışsın bazen insana bişeyler den uzak durmak iyi gelir, iyi olmana sevindim❤ hoşgeldin
Hayırdır kuzum neden giremiyorsun. Şükür kuzum iyiyim kızımı uyuttum TV izliyorum kuzumBen bu aralar pek giremiyorm balim naslsin
Eşimle tartıştık biraz kötü oldu babamın evindeydim kuzum dün geldim insallah herşey güzel olur . Tartışma sebebini bile hatırlamıyoruz ufacık bir konu nerelere geldi
Amin canımın cineriKuzum benim bir kıvılcım yeter hayatımızın kötü olmasına,inşallah bir daha öyle birşey yaşamaz çok mutlu olursunuz bitanem
Ayy bazen anımsıyorum kızımın ayaklarını öpüyorum bu ayaklarla tekmeledin beni diye dünyanın en tatlı duygusu Rabbim herkeze yasatsın tatlım. Saglıcakla al kucağına inşallahBeb
Bebiş çok iyi teyzesi, artık hareketlerini hissetmeye başladım yavaş yavaş
İyi yapmışsın bazen insana bişeyler den uzak durmak iyi gelir, iyi olmana sevindim❤ hoşgeldin
Amin kuzum amin kimsenin yuvasını bozmasın Rabbim,bozması kolay da kurması zor.Amin canımın cineri ❤insallah öyleymiş biliyomusun tartışırken düşünemiyo insan konuştuklarını rabbim kimseyi yuvasiyla evladiyla sinamasin insallah ♥
Aynn öyle kuzum amiin insallahAmin kuzum amin kimsenin yuvasını bozmasın Rabbim,bozması kolay da kurması zor.
Bak bak valla çok uzak kalmışsın buralardan benimki kızdı bacımAynn öyle kuzum amiin insallah♥ senin oğluşun nasıl
Abuu gi ben ama hep erkek sanıyordumBak bak valla çok uzak kalmışsın buralardan benimki kızdı bacım
Yiyebilirsin teyzesi :)Hoş buldum bitanemoy teyzesi yesin onu yesin ❤ masallah size kuzum masallah ❤
Ay evet ya bir de ilk tekmeleriAyy bazen anımsıyorum kızımın ayaklarını öpüyorum bu ayaklarla tekmeledin beni diye dünyanın en tatlı duygusu Rabbim herkeze yasatsın tatlım. Saglıcakla al kucağına inşallah
Cenaze evindeydim yeni geldim napiyonuz kızlar
Cenaze evindeydim yeni geldim napiyonuz kızlar
Bezelye hasliyom buzluga atacam sen nasılsın canim gelmiyon
Başın sağolsun kardeşim hayırdırCenaze evindeydim yeni geldim napiyonuz kızlar
Bezelye hasliyom buzluga atacam sen nasılsın canim gelmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?