Beb
Kuzum dikkat et sen iki canlısin bebiş nasıl ❤ geldim balım biraz uzaklaşmak istedim sosyal medyalardan iyi geldi ama ❤
Bebiş çok iyi teyzesi, artık hareketlerini hissetmeye başladım yavaş yavaş
İyi yapmışsın bazen insana bişeyler den uzak durmak iyi gelir, iyi olmana sevindim hoşgeldin

Beb

İyi yapmışsın bazen insana bişeyler den uzak durmak iyi gelir, iyi olmana sevindim ❤ hoşgeldin
Hoş buldum bitanem oy teyzesi yesin onu yesin masallah size kuzum masallah

Eşimle tartıştık biraz kötü oldu babamın evindeydim kuzum dün geldim insallah herşey güzel olur . Tartışma sebebini bile hatırlamıyoruz ufacık bir konu nerelere geldi
Kuzum benim bir kıvılcım yeter hayatımızın kötü olmasına,inşallah bir daha öyle birşey yaşamaz çok mutlu olursunuz bitanem

Kuzum benim bir kıvılcım yeter hayatımızın kötü olmasına,inşallah bir daha öyle birşey yaşamaz çok mutlu olursunuz bitanem
Amin canımın cineri insallah öyleymiş biliyomusun tartışırken düşünemiyo insan konuştuklarını rabbim kimseyi yuvasiyla evladiyla sinamasin insallah

Beb

İyi yapmışsın bazen insana bişeyler den uzak durmak iyi gelir, iyi olmana sevindim ❤ hoşgeldin
Ayy bazen anımsıyorum kızımın ayaklarını öpüyorum bu ayaklarla tekmeledin beni diye dünyanın en tatlı duygusu Rabbim herkeze yasatsın tatlım. Saglıcakla al kucağına inşallah

Amin canımın cineri ❤ insallah öyleymiş biliyomusun tartışırken düşünemiyo insan konuştuklarını rabbim kimseyi yuvasiyla evladiyla sinamasin insallah
Amin kuzum amin kimsenin yuvasını bozmasın Rabbim,bozması kolay da kurması zor.

Ayy bazen anımsıyorum kızımın ayaklarını öpüyorum bu ayaklarla tekmeledin beni diye dünyanın en tatlı duygusu Rabbim herkeze yasatsın tatlım. Saglıcakla al kucağına inşallah
Ay evet ya bir de ilk tekmeleri gözlerimi dolduran bir mutluluk rabbim herkese nasip etsin , amin inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…