- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.301
Kızı kociş uyuttum geldimAhanda gelduuu
Yik bakmiyomkii:)))Kızı kociş uyuttum geldimyasak elmada olaylar olaylar yeni sezonu gördünüzmü halit haşlanmış perişan yıldız zengin :))
Neye bakıyon sen bende anlattım heyecanlı heyecanlı :))Yik bakmiyomkii:)))
Aciyom bisi dinliyom ara ara bakiyom dikkatli bur izlemiyom inceden karadeniz avlu bakardim soz falan şimdi arada bi.Neye bakıyon sen bende anlattım heyecanlı heyecanlı :))
Zaten ya sezona girdi ya finale bişey kalmadı pekAciyom bisi dinliyom ara ara bakiyom dikkatli bur izlemiyom inceden karadeniz avlu bakardim soz falan şimdi arada bi.
Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin kuzuuuumEki Görüntüle 2273499 Eki Görüntüle 2273499 Eki Görüntüle 2273499 bezelyeler hazir soguyunca buzluga..
Aminn gülüm .Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin kuzuuuum
Aynen esra erola bakarim evde olursam bazem müge.Zaten ya sezona girdi ya finale bişey kalmadı pek
neden keyifsizsin cnmAynen kuzum hep uyumak istiyorum keyif sizim bu aralar.
Uyku duzensizligi galiba kuzu bide halen kaveyle barismadik bayrda merak ediyom tepkisini aileme demedim zaten birsey hicneden keyifsizsin cnm
bugun seni dusunuyordum nerde bu catlak diye
Es kisisi yasak koyduHayırdır kuzum neden giremiyorsun. Şükür kuzum iyiyim kızımı uyuttum TV izliyorum kuzum
bugun seni dusunuyordum nerde bu catlak diye
Yaaa nedeeeeen sen o ise gidince bırakma biziEs kisisi yasak koydu
Ahaha ayy kuşum seninki daha betermisAy sorma kuzu ya bı tanene küçük pic çıkardılar ortalığı karıştırdı ya düşmanlarıyla bir oldu aileyi kırdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?