- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.281
Kv'nin halası vefat etti canm sağolHayırdır inşallah kuzum kim öldü
Sağol annişim kv'nin halası vefat ettiBaşın sağolsun kardeşim hayırdır
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzumKv'nin halası vefat etti canm sağol
Tabikide bende işlerim az kaldi hep sizinleyim inşallah ama su bayram bi bitsin:)Hmmmm mis mis kolay gelsin kuzum❤ geldim artık buralardayım kuzum ❤
Sağol canım amin inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzum
Mekânı cennet olsun yasliydi galiba.Sağol annişim kv'nin halası vefat etti
Valla tırnak kalmadı yemekten ya bu dizi cildirtcak beni kuzu onun dışında iyiyim sen nasılsın
Evet yaşlıydı huzurevindeydi evine hasret gitti kadın ;(Mekânı cennet olsun yasliydi galiba.
Hangisi kuzummValla tırnak kalmadı yemekten ya bu dizi cildirtcak beni kuzu onun dışında iyiyim sen nasılsın
:/ allah kimseyi evinde ayri ölüm etmesin zor yaaa.Evet yaşlıydı huzurevindeydi evine hasret gitti kadın ;(
Çukur kuzuHangisi kuzumm
Âmin canm aynan zor ya:/ allah kimseyi evinde ayri ölüm etmesin zor yaaa.
Aynn öyle kuzum.isler bitsin bayram çıksın yine beraberiz sık sık insallahTabikide bende işlerim az kaldi hep sizinleyim inşallah ama su bayram bi bitsin:)
Ramazan ayırdı hepimizi:))Aynn öyle kuzum.isler bitsin bayram çıksın yine beraberiz sık sık insallah ❤
Valla tırnak kalmadı yemekten ya bu dizi cildirtcak beni kuzu onun dışında iyiyim sen nasılsın
Çukur kuzumHangi dizi kuzum
Bn de yasak elma yi izlerken öyleydim sezon finali hepsi aksiyonlu biterÇukur kuzum
Allahımyaaa :))Abuu gi ben ama hep erkek sanıyordum
Ay sorma kuzu ya bı tanene küçük pic çıkardılar ortalığı karıştırdı ya düşmanlarıyla bir oldu aileyi kırdı yaBn de yasak elma yi izlerken öyleydim sezon finali hepsi aksiyonlu biterartık üç ay kafayı yeriz
Ahanda gelduuuAllahımyaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?