- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.561
aynen oyle ama cat pat girin konuya ahahha serbestt.Bacım sıra varkaynak yapma araya ikametgah belgesiyle kayıt yaptırıyoruz muhabbete dahil olmak için
hoşgeldiniz.Hoşgeldin cnm ben de yeniyim bu topikte
Habermi aman usenmiyorlar bu saatte:))Haberlere falan bakıyor masumane
Sorma mahalleyi yidi yidi en sonunda kendi başını yidiNeyyyyyy mihtirrrr oldumuuuuu
Neyse ben kaçim artık canlarhepinizie iyi geceler ❤
Iyi tammm yatinnnnKızlar ben yazıyorum topiğe getirin bakım ikametgah ,bir adet foto
Hoşbuldumaynen oyle ama cat pat girin konuya ahahha serbestt.
hoşgeldiniz.
Habermi aman usenmiyorlar bu saatte:))
Yaaaaa deme desene rahmetliyi arkasından iyi anmiyorlarrr tuhh tuhhSorma mahalleyi yidi yidi en sonunda kendi başını yidi
Ohhh senin keyfini beeriz tabi bizz agaaBirazdan gelecegm kizlar uyumayin hemen yaaa rAmazanda 4 e kadr buralardaydik
Teremcil sür kuzum gecmis olsun silver var krem iyi gelir.bugün cam şişede gazoz açarken çatalla parmağımı kestimminicik bi şey ama yanıyor, acıyor. öfff valla her şey beni buluyor
Ohhh senin keyfini beeriz tabi bizz agaa
Vayyyy ikametgah mı bizim buranın muhtarı öldü napacazz
Neyyyyyy mihtirrrr oldumuuuuu
Ölmedim ayaktayim bem muhtariniz birdaaaaAvrat fln karışık bizde her telden varama geneli askm
Tamm bekliyom ama saat vermiyim hadiiiiii
Aci bana ama birazcikkkk nolcak sanki. Guldurdun beni kiz gece gece Allah da seni guldursun
Sağol tatlım ben hep buralardayım bakıp bakıp çıkıyommm
Nasılsın bitanem bizim fıstık nasil.Sağol tatlım ben hep buralardayım bakıp bakıp çıkıyommm
Yine bekleriz efendimmm hayirli geceler kuzummKızlar ben kaçar geceniz güzel olsun sevgiyle aşkla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?