- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.581
Esime kahvti yaptirip işe gönderip biraz uyuyup kalkinca ev işleri sonra yemek derdiAh sagol vefali dostum... ne var nw yokk bakalm yarin ne isler yapilacak
Bendede toplu temiz ama uzerlerinden geçim diyom usenmezsenGene klasik yemek skntilari basliyor yarin sukur ki evler temjz
ballım nasilsinnn
ben bi toplar süpür sil eder bende yemek dusunurum guzel menu olsun ahaha havalar nasilllYa birak kendine is mi cikariyosun temiz biraktim evi geldim temiz yani hiiicte bisecik yapmicam yarina guzel yemekler yapacagm enerjmi onlara harcayaym diyorm kalan vakjtte kizi disari cikarirm bide market alisverisi tamam Allah bereket versin
iyiyim balcumm şükür sohnet falan sen nasilsin kaymagimmballım nasilsinnn
Bende sinek ufak isiran bana dokunuyor yatirmiyor esim hemen uyuyor anlamiyom.Coook issscak havalar ... sicak degil yalniz isscak
Düşersin ortalara ne pisirsem diyee.Insanoglu degisik yaa kac gndur annem babam sag olsun hazir yedim hep smdi de eve geldm yemek yapmayi ozledim 2 gun sonra bikarim
He he sorma ya ... su an ozlemis olmaya hevesime inanamiyorum tutmayin benii yarinDüşersin ortalara ne pisirsem diyee.
Evet fena sivriler cikmis meydane her biri birbirinden merdane valla ...
Ince beyaz sinek bide gozukmuyor beni kabartiyorlar bende adam akilli yemek yapmadim bu arada yarin basliyor artikk.He he sorma ya ... su an ozlemis olmaya hevesime inanamiyorum tutmayin benii yarin
Havalar binbesyuz atıyordu 4 de ladar oturcam diyeCok uykm geldi dha duramuyorm iyugeceler hepinize opuyorrmm
Demekkj Allah guc kuvvet veriyomus ramazan daHavalar binbesyuz atıyordu 4 de ladar oturcam diye
Tamm kuzum benjmde geldi uyku öptüm seni kocaman hayırlı geceler.Demekkj Allah guc kuvvet veriyomus ramazan daya sabah erken kalkdiriyo beni kiz sonra pisman oluyorm yatmadgma hem de uyku bastirdi cok yanls algiliyorum yazilanlari uyumam hepimizin selametine byyyy
Bizde seni çok özledikk ne yaptin tatilin nasıl geçti gülüm.Özledim buralariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?