Ya birak kendine is mi cikariyosun temiz biraktim evi geldim temiz yani hiiicte bisecik yapmicam yarina guzel yemekler yapacagm enerjmi onlara harcayaym diyorm kalan vakjtte kizi disari cikarirm bide market alisverisi tamam Allah bereket versin

Ya birak kendine is mi cikariyosun temiz biraktim evi geldim temiz yani hiiicte bisecik yapmicam yarina guzel yemekler yapacagm enerjmi onlara harcayaym diyorm kalan vakjtte kizi disari cikarirm bide market alisverisi tamam Allah bereket versin
ben bi toplar süpür sil eder bende yemek dusunurum guzel menu olsun ahaha havalar nasilll
ballım nasilsinnn
iyiyim balcumm şükür sohnet falan sen nasilsin kaymagimm

Insanoglu degisik yaa kac gndur annem babam sag olsun hazir yedim hep smdi de eve geldm yemek yapmayi ozledim 2 gun sonra bikarim

Demekkj Allah guc kuvvet veriyomus ramazan da ya sabah erken kalkdiriyo beni kiz sonra pisman oluyorm yatmadgma hem de uyku bastirdi cok yanls algiliyorum yazilanlari uyumam hepimizin selametine byyyy
Tamm kuzum benjmde geldi uyku öptüm seni kocaman hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…