- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.601
bitanemm
İyiyim canım yaaaaa diş huzursuzluğumuz son gaz devamNasılsın bitanem bizim fıstık nasil.
napiyon aşkımbitanemm
Kac aylik oldu ayy kolay gelsin bitanem tez atlatirsiniz.İyiyim canım yaaaaa diş huzursuzluğumuz son gaz devam
Allah yardmciniz olsn ikinizindeİyiyim canım yaaaaa diş huzursuzluğumuz son gaz devam
-Adel- AnneAslan balbocuuu Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum Ask ve isyan @kahvesevmemben L Lilaseverr hizuran F FfeRriDde Culhagibi son izci Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu P Pia22 PrensesAnnesi_ kevsersoylu Mahperi Memleketsevdalisi Eva minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Finrod Felagund N Nnuurrr -Mihrimah A Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi Birbardakcay Fit mutlu anne Ckolatakahve B Brunello Cicinelli C Cennet Annesi Cennetul Mualla brn88 Dil-i bitab Ehlimuhabbet M Maridraw E Eren61 Erva Yaren Eses07 Esseteacher Evham Perisi gulse14 gurtmingotam hicmakam ilginc Kiz immzaben IsikOlsun K Kavimlergocu @kitapkahvehuzur kkaderim Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste Tulparr Cui Bono Lunapark Kedisi M Maviguverciin Mavidenizz01 melankolimm Minik Duduklu Tencere minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay nyks_42 Oeksuez @ParteMoralll Pembeemzik P pembehayaller06 Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika R4bi4 ByNkoaLa Senden Gelen sedanur91 Senfonim Silent Scream Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia @tuzsuz_ruh Zeytintanem Selma59 Bonus Milyaay Elif Kukrim @MaviKuplik Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Ahaha nasil bukivit yaptin kiz merak ettim:)Epey aradım kendimiyemek yapıyorum ayakta çayımı yudumluyorum
Kendi yaptığım püskevitlerden yedim allah affetsin
Ahaha nasil bukivit yaptin kiz merak ettim:)
Ooo afiyet olsun bende canim çok sey istiyor ama boğazımı tutmam lazim kilo aldi başınıİşte kurabiyenin daha incesi daha gevreği oyy gubban olurum onlara
Hay maşallah etikete geeelll-Adel- AnneAslan balbocuuu Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum Ask ve isyan @kahvesevmemben L Lilaseverr hizuran F FfeRriDde Culhagibi son izci Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu P Pia22 PrensesAnnesi_ kevsersoylu Mahperi Memleketsevdalisi Eva minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Finrod Felagund N Nnuurrr -Mihrimah A Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi Birbardakcay Fit mutlu anne Ckolatakahve B Brunello Cicinelli C Cennet Annesi Cennetul Mualla brn88 Dil-i bitab Ehlimuhabbet M Maridraw E Eren61 Erva Yaren Eses07 Esseteacher Evham Perisi gulse14 gurtmingotam hicmakam ilginc Kiz immzaben IsikOlsun K Kavimlergocu @kitapkahvehuzur kkaderim Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste Tulparr Cui Bono Lunapark Kedisi M Maviguverciin Mavidenizz01 melankolimm Minik Duduklu Tencere minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay nyks_42 Oeksuez @ParteMoralll Pembeemzik P pembehayaller06 Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika R4bi4 ByNkoaLa Senden Gelen sedanur91 Senfonim Silent Scream Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia @tuzsuz_ruh Zeytintanem Selma59 Bonus Milyaay Elif Kukrim @MaviKuplik Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Bende koltuğu çürütuyom dodos ordan bi kalka bilseeHay maşallah etikete geeelll. Kızı uyuttum yatağına koycam şimdi sen napan balll oyy yerim bu tatlı kediciği :)
İçek yavyuum bide limon rica edecektim :)-Adel- AnneAslan balbocuuu Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum Ask ve isyan @kahvesevmemben L Lilaseverr hizuran F FfeRriDde Culhagibi son izci Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu P Pia22 PrensesAnnesi_ kevsersoylu Mahperi Memleketsevdalisi Eva minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Finrod Felagund N Nnuurrr -Mihrimah A Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi Birbardakcay Fit mutlu anne Ckolatakahve B Brunello Cicinelli C Cennet Annesi Cennetul Mualla brn88 Dil-i bitab Ehlimuhabbet M Maridraw E Eren61 Erva Yaren Eses07 Esseteacher Evham Perisi gulse14 gurtmingotam hicmakam ilginc Kiz immzaben IsikOlsun K Kavimlergocu @kitapkahvehuzur kkaderim Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste Tulparr Cui Bono Lunapark Kedisi M Maviguverciin Mavidenizz01 melankolimm Minik Duduklu Tencere minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay nyks_42 Oeksuez @ParteMoralll Pembeemzik P pembehayaller06 Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika R4bi4 ByNkoaLa Senden Gelen sedanur91 Senfonim Silent Scream Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia @tuzsuz_ruh Zeytintanem Selma59 Bonus Milyaay Elif Kukrim @MaviKuplik Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Ooo afiyet olsun bende canim çok sey istiyor ama boğazımı tutmam lazim kilo aldi başını
Valla büyüttün dodoşuBende koltuğu çürütuyom dodos ordan bi kalka bilsee
İçelim buyur gel :)-Adel- AnneAslan balbocuuu Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum Ask ve isyan @kahvesevmemben L Lilaseverr hizuran F FfeRriDde Culhagibi son izci Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu P Pia22 PrensesAnnesi_ kevsersoylu Mahperi Memleketsevdalisi Eva minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek Finrod Felagund N Nnuurrr -Mihrimah A Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi Birbardakcay Fit mutlu anne Ckolatakahve B Brunello Cicinelli C Cennet Annesi Cennetul Mualla brn88 Dil-i bitab Ehlimuhabbet M Maridraw E Eren61 Erva Yaren Eses07 Esseteacher Evham Perisi gulse14 gurtmingotam hicmakam ilginc Kiz immzaben IsikOlsun K Kavimlergocu @kitapkahvehuzur kkaderim Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste Tulparr Cui Bono Lunapark Kedisi M Maviguverciin Mavidenizz01 melankolimm Minik Duduklu Tencere minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay nyks_42 Oeksuez @ParteMoralll Pembeemzik P pembehayaller06 Psikolojik Deliii DELIveCesur Rakika R4bi4 ByNkoaLa Senden Gelen sedanur91 Senfonim Silent Scream Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia @tuzsuz_ruh Zeytintanem Selma59 Bonus Milyaay Elif Kukrim @MaviKuplik Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
tabikide hemen geliyor yanina ne istersiniz.İçek yavyuum bide limon rica edecektim :)
eee burda her telden acikir dok dok içini ben tutamiyom kendimi yiyiom boyna ne olcaksa halimm.Kendime oturup yapmıyorum yakızlarım var istiyolar yapınca zorlanıyorum uzak durmakta
Biz zaten hep diyetteyiz ramazan bayram derken durakladık bugün yeniden şeetmiştik bak aklıma geldi
Atıştırmaya çok alışınca elim gidiyor.
Bu nasıl geyik topiği kendimi sorguluyorum şu an
aaaaa nerden bildin gizzz gercektennnnValla büyüttün dodoşu
Bu az hali kiz unuttuklarim olduu.Aboooovvv o nsil bi etiketlemeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?