- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.621
@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor @minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Uzandim ne yesem diye düşünüyorum@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor @minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Bende aynı cocuk dusunmeden göbeği eriye bilsem yoksam 2 kat.artar aldi basini saldim çayıra esimde sikayetlendi bu ara önceden al al diyen adam göbek olumca simdide rasiz oluyor haspam bi ara moreli epey bozdu.Ya kilo isini nqpcaz blmiyorum hic veremedim 13 unde randevum vardi ama gitmicem heralde 3 4 kg verecek azim yok nefret ediyprum yaaa guya ilerlemeden vermek istiyorum ama ...
Bana bi beş kilo yollayabilirsin şöyle elli olsam yiter :)Ya kilo isini nqpcaz blmiyorum hic veremedim 13 unde randevum vardi ama gitmicem heralde 3 4 kg verecek azim yok nefret ediyprum yaaa guya ilerlemeden vermek istiyorum ama ...
buluuu guzel yapar dimii sosu boll olsunnCikiletalı kek istiyorum ama sen dur onuda @Blue_Perii getirsin
Bende uzandim ortalik tek topladim yemek yapmaya geçecem sonra 5 gibi basliycam.Uzandim ne yesem diye düşünüyorumsen nasilsin kuzum
Aahh keske benden de 5 kilo gitse 56 olurum misss yeterde artar bile . T Tatlianne20 esine kilon hakknda karisma hakki verme kendinde kilondan dert yanma onun yaninda.Bana bi beş kilo yollayabilirsin şöyle elli olsam yiter :)
Bi besde ben vereyim tam oldun 55Bana bi beş kilo yollayabilirsin şöyle elli olsam yiter :)
He canım biz robotuz sanki istedikleri zaman istedikleri gibi olamayız o göbek yemekten olmadı heralde ay bırak bebis olunca bida olcak ne uğrasacan gülümBende aynı cocuk dusunmeden göbeği eriye bilsem yoksam 2 kat.artar aldi basini saldim çayıra esimde sikayetlendi bu ara önceden al al diyen adam göbek olumca simdide rasiz oluyor haspam bi ara moreli epey bozdu.
@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor @minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Ben dert yanmiyom ilk yakisti şöle bole derdi sag sol hamilemisin diyor bide yakıştı yuzun falan ama göbek erit eriten nasil eritiyor diye laflanmaya başladı adam catlaklara ladar laf etti dusun bazen açılıyor konu canimi acıtıyor ama alıştım artik uzuldugumle kalıyor.Aahh keske benden de 5 kilo gitse 56 olurum misss yeterde artar bile . T Tatlianne20 esine kilon hakknda karisma hakki verme kendinde kilondan dert yanma onun yaninda.
Atmisa kadar yolum var sisko olmak istiyorumBi besde ben vereyim tam oldun 55
Kix 55 sisko mu .. keske 55 olsamAtmisa kadar yolum var sisko olmak istiyorum
Tövbe yaa ne dedim ben tamam elli beş olsam yeter
kendine bakmiyon saldin falan ya napim elimdemi sezeryan oldum gitmiyor eritmem icin yememem lazim ki dedim eriten nasil eritiyor falanda bi ara gundemdeydi baya tartisiyorduk canimi çok yakıyor ama artik umursamiyom bende vermeye karar verdim tutcam boğazı.He canım biz robotuz sanki istedikleri zaman istedikleri gibi olamayız o göbek yemekten olmadı heralde ay bırak bebis olunca bida olcak ne uğrasacan gülüm
Nasilsin balim ne ikram edim yanına.icerimm wallah kuzum acik olsun
Kendime göre sisko kız :) öyle olsam sevinirim sıkıldım çünkü ay yemiyosun aman hasta oluyorsun bunyen zayıfKix 55 sisko mu .. keske 55 olsam
Atmisa kadar yolum var sisko olmak istiyorum
Tövbe yaa ne dedim ben tamam elli beş olsam yeter
Iste ona o hakki vermeseydin keske .
Ben 45 dim 43 arasi git gel bi hamile kaldim 48 len 64 le dogum suan 67 diyim goren hep yakışmış degismissin kilo iyi olmus diyor ama korse takiyom bagliyom gobek var diyom olsun yakismis diyorlar herkez ama esim önceden kilo al diyen adam şimdi göbeği erit diyor yasin genc de sen birdaki dogumda sarkarda falan demeye başladı.Kendim zayif deglm diye demiyprum ama gercekten asiri zayifligi da sevmiyorum. Dogum sonrasi 49 a dusmustum o halmi de cok sevemedim
İyi sayilirim kuzum karnim kaziniyo ama suannn açimmmmmkendine bakmiyon saldin falan ya napim elimdemi sezeryan oldum gitmiyor eritmem icin yememem lazim ki dedim eriten nasil eritiyor falanda bi ara gundemdeydi baya tartisiyorduk canimi çok yakıyor ama artik umursamiyom bende vermeye karar verdim tutcam boğazı.
Nasilsin balim ne ikram edim yanına.
Kendim zayif deglm diye demiyprum ama gercekten asiri zayifligi da sevmiyorum. Dogum sonrasi 49 a dusmustum o halmi de cok sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?