Uzandim ne yesem diye düşünüyorum sen nasilsin kuzum

Ya kilo isini nqpcaz blmiyorum hic veremedim 13 unde randevum vardi ama gitmicem heralde 3 4 kg verecek azim yok nefret ediyprum yaaa guya ilerlemeden vermek istiyorum ama ...
Bende aynı cocuk dusunmeden göbeği eriye bilsem yoksam 2 kat.artar aldi basini saldim çayıra esimde sikayetlendi bu ara önceden al al diyen adam göbek olumca simdide rasiz oluyor haspam bi ara moreli epey bozdu.

Bende aynı cocuk dusunmeden göbeği eriye bilsem yoksam 2 kat.artar aldi basini saldim çayıra esimde sikayetlendi bu ara önceden al al diyen adam göbek olumca simdide rasiz oluyor haspam bi ara moreli epey bozdu.
He canım biz robotuz sanki istedikleri zaman istedikleri gibi olamayız o göbek yemekten olmadı heralde ay bırak bebis olunca bida olcak ne uğrasacan gülüm

Aahh keske benden de 5 kilo gitse 56 olurum misss yeterde artar bile . T Tatlianne20 esine kilon hakknda karisma hakki verme kendinde kilondan dert yanma onun yaninda.
Ben dert yanmiyom ilk yakisti şöle bole derdi sag sol hamilemisin diyor bide yakıştı yuzun falan ama göbek erit eriten nasil eritiyor diye laflanmaya başladı adam catlaklara ladar laf etti dusun bazen açılıyor konu canimi acıtıyor ama alıştım artik uzuldugumle kalıyor.

He canım biz robotuz sanki istedikleri zaman istedikleri gibi olamayız o göbek yemekten olmadı heralde ay bırak bebis olunca bida olcak ne uğrasacan gülüm
kendine bakmiyon saldin falan ya napim elimdemi sezeryan oldum gitmiyor eritmem icin yememem lazim ki dedim eriten nasil eritiyor falanda bi ara gundemdeydi baya tartisiyorduk canimi çok yakıyor ama artik umursamiyom bende vermeye karar verdim tutcam boğazı.
icerimm wallah kuzum acik olsun
Nasilsin balim ne ikram edim yanına.

Bendr sezeryan olmstm o ayri yok gobek gitmez su bu safsata tamamen . Hayatmda olmadgm kadr zayifladim dogum sonrasi. Ama biz bogazimizi tutamiyoruz birde harekrtsiz yasan hergub yuruyus yapmamiz gerek ben bebek arabasyla ciktigimda hasatim cikiyor sicaklarda duzenli gidemiyorum iste gidebilsem bi nebze olurdu hemde cok severim yrumeyi

Atmisa kadar yolum var sisko olmak istiyorum
Tövbe yaa ne dedim ben tamam elli beş olsam yeter
Iste ona o hakki vermeseydin keske .
Kendim zayif deglm diye demiyprum ama gercekten asiri zayifligi da sevmiyorum. Dogum sonrasi 49 a dusmustum o halmi de cok sevemedim
Ben 45 dim 43 arasi git gel bi hamile kaldim 48 len 64 le dogum suan 67 diyim goren hep yakışmış degismissin kilo iyi olmus diyor ama korse takiyom bagliyom gobek var diyom olsun yakismis diyorlar herkez ama esim önceden kilo al diyen adam şimdi göbeği erit diyor yasin genc de sen birdaki dogumda sarkarda falan demeye başladı.

İyi sayilirim kuzum karnim kaziniyo ama suannn açimmmmm Diyete niyetlestim allahim sabir wersinnn tum diyetteki kizlara yemekler donyo gozumdeee cayin yanina bir dilim limon isterim sadiciiii.Sen nasilsin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…