- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.641
@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil C Cay6 @canli anne @ecesaygi PrensesAnnesi_ @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif Kukrim @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Millet hep konusur cnm gecen gun 114 kg olan halam bana sende kilo almissin dediKendime göre sisko kız :) öyle olsam sevinirim sıkıldım çünkü ay yemiyosun aman hasta oluyorsun bunyen zayıf
Hay maşallah etikete geeelll. Kızı uyuttum yatağına koycam şimdi sen napan balll oyy yerim bu tatlı kediciği :)
Bende yurumeyi unuttum resmen yurumuyom ye ic yat havasi sporda yok.Bendr sezeryan olmstm o ayri yok gobek gitmez su bu safsata tamamen . Hayatmda olmadgm kadr zayifladim dogum sonrasi. Ama biz bogazimizi tutamiyoruz birde harekrtsiz yasan hergub yuruyus yapmamiz gerek ben bebek arabasyla ciktigimda hasatim cikiyor sicaklarda duzenli gidemiyorum iste gidebilsem bi nebze olurdu hemde cok severim yrumeyi
Neye masallah kizBoyunuz kaç? Maşallahh yaaa. :)
Canım bende sezeryan oldum 46 kiloyum ve gobegim var biraz önceleri takiyodumkendine bakmiyon saldin falan ya napim elimdemi sezeryan oldum gitmiyor eritmem icin yememem lazim ki dedim eriten nasil eritiyor falanda bi ara gundemdeydi baya tartisiyorduk canimi çok yakıyor ama artik umursamiyom bende vermeye karar verdim tutcam boğazı.
Nasilsin balim ne ikram edim yanına.
Çok iyi olur du tam de kek yapmıştım@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil C Cay6 @canli anne @ecesaygi PrensesAnnesi_ @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif Kukrim @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Hiç mi zor gelmediiçelim anammmm bu kadar etiketi nasıl yaptın kız :d
Aslnda senin bi engelin yok silkelen titre ve kendine gel. Ise giderken sabah aksam yururdum yarm saat hamileyken bile aksamlari yurudum yarm saat cpk cok iyi birsey .Bende yurumeyi unuttum resmen yurumuyom ye ic yat havasi sporda yok.
Çok özledim gündüz çayını hadi içek.@adel8893AnneAslan @balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil C Cay6 @canli anne @ecesaygi PrensesAnnesi_ @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif Kukrim @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
BEn ayran yaptım içiyom :) Çay sevmiyorum pek. Bu blenderla yaptığım ayran çok güzel oluyor
bende basliycam nasil yapiyon diyeti bende uzaniyom ama kalkip yemek yapcam verim kuzum afiyet olsun canimm.İyi sayilirim kuzum karnim kaziniyo ama suannn açimmmmmDiyete niyetlestim allahim sabir wersinnn tum diyetteki kizlara yemekler donyo gozumdeee cayin yanina bir dilim limon isterim sadiciiii.Sen nasilsin kuzummm
alis kuzu yaparım ben unutmam arkadaşları:))içelim anammmm bu kadar etiketi nasıl yaptın kız :d
başkaları tin koynundaki kocan diyince koyuyor okadar tartismalar laflari viz geldi ama fiziginle konusunca koyuyor adama.Canım bende sezeryan oldum 46 kiloyum ve gobegim var biraz önceleri takiyodum
Sonradan dedim noluyoz ben kendimi boylede sevdim kimseyede gobegi var dedirtmedim
Seninde öyle olsun bosversene
Ohhh afiyet olsun neyli kek bakemm.Çok iyi olur du tam de kek yapmıştımçocuklar sütle yiyor
Iste bende bnu demeye calisiyprum sarkarsa sarkar gobegin bebegn olsn hele emzircen de insallah goguslerinde sarkabilir buyukse e napicak yani o ne bicim konusmalar oyle konusturtma onu gulum sen biraz dik dur. Ha kendn istoyorsa elbet zayiflarsin o ayriCanım bende sezeryan oldum 46 kiloyum ve gobegim var biraz önceleri takiyodum
Sonradan dedim noluyoz ben kendimi boylede sevdim kimseyede gobegi var dedirtmedim
Seninde öyle olsun bosversene
basliycam artık yüzüm gitcek diye üzülüyorum ama gobek çalışması yapcam.Aslnda senin bi engelin yok silkelen titre ve kendine gel. Ise giderken sabah aksam yururdum yarm saat hamileyken bile aksamlari yurudum yarm saat cpk cok iyi birsey .
hoş geldin kaymaklimmmÇok özledim gündüz çayını hadi içek.Kuzum düğününümuz var hazırlık yapıyoruz sen napiyon
eeee beni tanimadinizmi dahaa.Bnde böyle düşünüyorum
yoj yok gelmediiiHiç mi zor gelmedidemi ama
Kkz bi saatten sonra temizlik cekilmezzTemizlik yapcam da birşeyler atistiriyorum doping olsun
Sen nasılsın
Aynen öyleIste bende bnu demeye calisiyprum sarkarsa sarkar gobegin bebegn olsn hele emzircen de insallah goguslerinde sarkabilir buyukse e napicak yani o ne bicim konusmalar oyle konusturtma onu gulum sen biraz dik dur. Ha kendn istoyorsa elbet zayiflarsin o ayri
Hiç mi zor gelmedidemi ama
bende basliycam nasil yapiyon diyeti bende uzaniyom ama kalkip yemek yapcam verim kuzum afiyet olsun canimm.
alis kuzu yaparım ben unutmam arkadaşları:))
başkaları tin koynundaki kocan diyince koyuyor okadar tartismalar laflari viz geldi ama fiziginle konusunca koyuyor adama.
Ohhh afiyet olsun neyli kek bakemm.
Dun gece yarim limon bi cay kasigi zencefil bi cay kasigi tarcin bi bardak suyla karistirip yaticam ictim yattim. Geceden bi salatalik bi limon zencefil 8 tane karabiber 1 bucuk litre suya koydum simdi gun icinde icmek icin sabah azcik ekmeksiz kahwalti ettim karnim aciktigini hissedince tarcinli kahve ictim simdide baget hasliyorum iki tane yesillik salatasiyla yiycem tuzsuza yakin yapcam sonra aksam 8 dede pulbiberli chia tohumlu yogurt yapip yedimmi yatana kadar su haric hic bisey yemiycem yatcam zamanda zencefilli tarcinli suyu yapip iccem bittibende basliycam nasil yapiyon diyeti bende uzaniyom ama kalkip yemek yapcam verim kuzum afiyet olsun canimm.
alis kuzu yaparım ben unutmam arkadaşları:))
başkaları tin koynundaki kocan diyince koyuyor okadar tartismalar laflari viz geldi ama fiziginle konusunca koyuyor adama.
Ohhh afiyet olsun neyli kek bakemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?