Bende yurumeyi unuttum resmen yurumuyom ye ic yat havasi sporda yok.

Canım bende sezeryan oldum 46 kiloyum ve gobegim var biraz önceleri takiyodum
Sonradan dedim noluyoz ben kendimi boylede sevdim kimseyede gobegi var dedirtmedim
Seninde öyle olsun bosversene

BEn ayran yaptım içiyom :) Çay sevmiyorum pek. Bu blenderla yaptığım ayran çok güzel oluyor
İyi sayilirim kuzum karnim kaziniyo ama suannn açimmmmm Diyete niyetlestim allahim sabir wersinnn tum diyetteki kizlara yemekler donyo gozumdeee cayin yanina bir dilim limon isterim sadiciiii.Sen nasilsin kuzummm
bende basliycam nasil yapiyon diyeti bende uzaniyom ama kalkip yemek yapcam verim kuzum afiyet olsun canimm.
içelim anammmm bu kadar etiketi nasıl yaptın kız :d
alis kuzu yaparım ben unutmam arkadaşları:))
Sonradan dedim noluyoz ben kendimi boylede sevdim kimseyede gobegi var dedirtmedim
başkaları tin koynundaki kocan diyince koyuyor okadar tartismalar laflari viz geldi ama fiziginle konusunca koyuyor adama.
Çok iyi olur du tam de kek yapmıştım çocuklar sütle yiyor
Ohhh afiyet olsun neyli kek bakemm.

Iste bende bnu demeye calisiyprum sarkarsa sarkar gobegin bebegn olsn hele emzircen de insallah goguslerinde sarkabilir buyukse e napicak yani o ne bicim konusmalar oyle konusturtma onu gulum sen biraz dik dur. Ha kendn istoyorsa elbet zayiflarsin o ayri

Aslnda senin bi engelin yok silkelen titre ve kendine gel. Ise giderken sabah aksam yururdum yarm saat hamileyken bile aksamlari yurudum yarm saat cpk cok iyi birsey .
basliycam artık yüzüm gitcek diye üzülüyorum ama gobek çalışması yapcam.
Çok özledim gündüz çayını hadi içek. Kuzum düğününümuz var hazırlık yapıyoruz sen napiyon
hoş geldin kaymaklimmm
Bnde böyle düşünüyorum
eeee beni tanimadinizmi dahaa.

Aynen öyle
T Tatlianne20 kuzum eşinde olsa ona o hakkı verme o çatlakları sen yapmadın o kilo keyiften değildi
Ben böyleyim kendimi böyle seviyorum ve çokta güzelim diceksin
Begenmiyen kendine baksın önce

sağol canım allah razı olsun

Dun gece yarim limon bi cay kasigi zencefil bi cay kasigi tarcin bi bardak suyla karistirip yaticam ictim yattim. Geceden bi salatalik bi limon zencefil 8 tane karabiber 1 bucuk litre suya koydum simdi gun icinde icmek icin sabah azcik ekmeksiz kahwalti ettim karnim aciktigini hissedince tarcinli kahve ictim simdide baget hasliyorum iki tane yesillik salatasiyla yiycem tuzsuza yakin yapcam sonra aksam 8 dede pulbiberli chia tohumlu yogurt yapip yedimmi yatana kadar su haric hic bisey yemiycem yatcam zamanda zencefilli tarcinli suyu yapip iccem bitti ama azimli olcamm bayrama kadar 58 60 olmak istiyorum simdi 78 im ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…