- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.661
Gecen son tartismamiz da inan dedim en sonda sen kendine bak benimde beyenmedigim taraflar var ne olcak bisi diyommu zoruna gitti tabi sen dedim durup durup catlaklar göbeğim kilima sunuma herseyime laf söyle begenmiyorsan kapı dedim yeter herseye laflaniyor.Aynen öyle
T Tatlianne20 kuzum eşinde olsa ona o hakkı verme o çatlakları sen yapmadın o kilo keyiften değildi
Ben böyleyim kendimi böyle seviyorum ve çokta güzelim diceksin
Begenmiyen kendine baksın önce
Sel oldum Aktım geldim amma yemek yok yeeaaaauyut uyut :) sonra ak buralara hanımmmmmm
Keyiften de olabilir kimse karisamaz ki kilo kisiyi ilgilendirir.Aynen öyle
T Tatlianne20 kuzum eşinde olsa ona o hakkı verme o çatlakları sen yapmadın o kilo keyiften değildi
Ben böyleyim kendimi böyle seviyorum ve çokta güzelim diceksin
Begenmiyen kendine baksın önce
Ne yapcanSel oldum Aktım geldim amma yemek yok yeeaaaa
böle azim devam ederse verirsin kuzum bende 67 oldum bayrama kadar bakalım erite bilcemmi.Dun gece yarim limon bi cay kasigi zencefil bi cay kasigi tarcin bi bardak suyla karistirip yaticam ictim yattim. Geceden bi salatalik bi limon zencefil 8 tane karabiber 1 bucuk litre suya koydum simdi gun icinde icmek icin sabah azcik ekmeksiz kahwalti ettim karnim aciktigini hissedince tarcinli kahve ictim simdide baget hasliyorum iki tane yesillik salatasiyla yiycem tuzsuza yakin yapcam sonra aksam 8 dede pulbiberli chia tohumlu yogurt yapip yedimmi yatana kadar su haric hic bisey yemiycem yatcam zamanda zencefilli tarcinli suyu yapip iccem bittiama azimli olcamm bayrama kadar 58 60 olmak istiyorum simdi 78 im ben
Bunu bana yapmaaaa bayildimmmmEki Görüntüle 2277272 bıyır Lokumum
Aklımda patitis kızartması var seviyokk yaparım belkim sen ne ettin bakimNe yapcan
Sen tabi keklen uğraş.Sel oldum Aktım geldim amma yemek yok yeeaaaa
Yok yiaaaa sütaş yarışmasına yaptıydım teee onu gııı ,valla kız istiyoda bayram dönüşü bir tembelleştim yaaSen tabi keklen uğraş.
bende basliycam nasil yapiyon diyeti bende uzaniyom ama kalkip yemek yapcam verim kuzum afiyet olsun canimm.
alis kuzu yaparım ben unutmam arkadaşları:))
başkaları tin koynundaki kocan diyince koyuyor okadar tartismalar laflari viz geldi ama fiziginle konusunca koyuyor adama.
Ohhh afiyet olsun neyli kek bakemm.
Normalde kakaolu ıslak kek falan yaparım kakao kalmadı sade ile idare ediyoruztabi canım o kdar kişi ben hep aklımda tutarım ondan kolay ne varmış
kek neylii
Çok güzel yapmissin ben katilcaktim dedimde hatta firsat olmadi kuzum oduk ney verildi.Yok yiaaaa sütaş yarışmasına yaptıydım teee onu gııı ,valla kız istiyoda bayram dönüşü bir tembelleştim yaa
Olsun eminim lezzetli olmustur afiyet olsun.Kek sade
Normalde kakaolu ıslak kek falan yaparım kakao kalmadı sade ile idare ediyoruz
Misafirin gücü yoksa niyetim yoktu :)yoj yok gelmediii
Kkz bi saatten sonra temizlik cekilmezz
Teşekkür ederimOlsun eminim lezzetli olmustur afiyet olsun.
Ay öle bir durumda gelene kadar iş yapiyom bende bilirim o durumlariMisafirin gücü yoksa niyetim yoktu :)
Ne oruyon bakem morlu morlu:))Teşekkür ederim
Kısmet kuzum,sütaş ürünü olan hediye paketi balımÇok güzel yapmissin ben katilcaktim dedimde hatta firsat olmadi kuzum oduk ney verildi.
ÇorapNe oruyon bakem morlu morlu:))
evemi geldii.Kısmet kuzum,sütaş ürünü olan hediye paketi balım
Oh oh kışa hazirlik maşallah.
Bizde seni çok özledikk ne yaptin tatilin nasıl geçti gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?