- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.681
Kuzu başkası kazandı. Eve gönderiyorlar kuzumevemi geldii.
Oh oh kışa hazirlik maşallah.
Başın sağolsun balımmm benim.Canimsinnn napim kuzu aynii devam ediyoz yasamaya gezdim tozdum ilk gun babamın mezarına anneme akrabalara gittim diger gunler gezdimmm
Ohhhhh balla canim cay istiyo tek gitmiyoo kuzu yaa@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ Kara_gozlum @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Saol bitanem ♥Başın sağolsun balımmm benim.
Yo kyok birilerinin başınaevemi geldii.
Oh oh kışa hazirlik maşallah.
Başın sağolsunCanimsinnn napim kuzu aynii devam ediyoz yasamaya gezdim tozdum ilk gun babamın mezarına anneme akrabalara gittim diger gunler gezdimmm
Sel oldum Aktım geldim amma yemek yok yeeaaaa
Saol bitanem zorrrr onsuz olmak cok zorBaşın sağolsun
başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım iyi etmişsin kuzum hayat devam ediyor.Canimsinnn napim kuzu aynii devam ediyoz yasamaya gezdim tozdum ilk gun babamın mezarına anneme akrabalara gittim diger gunler gezdimmm
hmmm ödüller iyimis haaa:))Kuzu başkası kazandı. Eve gönderiyorlar kuzum
gecte yattın zaten gecmis olsun canım şimdi nasıl oldu kuzum kiyamam ben ona.Vuu çaylar içilmiş koyu muhabbet başlamis. Biz pattisle eve yeni geldik. Çok uykum var ne yapacagim bilmiyorum. Oğlanin dün gece ateşi çıktı en son sızıp kalmışım saat 3'ü geçmişti. Sabah da 6.30'da kalktım zaten.
bende istiyor yanında keer pastalarr.Ohhhhh balla canim cay istiyo tek gitmiyoo kuzu yaa
Yo kyok birilerinin başına
Aminn canim rabbim kimseyi annesinden babasından etmesin bizleri onlarsiz birakmasinbaşın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım iyi etmişsin kuzum hayat devam ediyor.
hmmm ödüller iyimis haaa:))
gecte yattın zaten gecmis olsun canım şimdi nasıl oldu kuzum kiyamam ben ona.
bende istiyor yanında keer pastalarr.
Kek sade
Normalde kakaolu ıslak kek falan yaparım kakao kalmadı sade ile idare ediyoruz
Aminn canım aminnAminn canim rabbim kimseyi annesinden babasından etmesin bizleri onlarsiz birakmasin
Ne yaptıydın gi ohh :)BEN DÜN YAPTIYDIM RAHATIM
İnşallah canım yaaaaa 9.5 olucaz haftayanapiyon aşkım
Kac aylik oldu ayy kolay gelsin bitanem tez atlatirsiniz.
Yaaaaaaaaaa tatlım geldiğin belli oldu kuzummmmmm@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ Kara_gozlum @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Canım yardım ederdim ama şuanda parktayım kızları getirdim eve giderken de pazarımı yapıcam yarına misafirim var akşam çokkk işim varrrrEki Görüntüle 2277294 el atında Soyak bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?