Nasil düstün 44 kiloya cnm? Dikkat et okadar az kilolu olma.
Göbisli kalmaktan bende simdiden korkuyorum. Hep dua ederim dogumdan sonra cok kilolu olmiyim diye

Şuan tam 12 haftalık canım. Ben zaten hayatım boyunca hiç kilolu olmadım hep zayıftık annem de kardeşlerim de zayıf genetik yani bizde. Kilo tutmuyoruz. O kadar ilaç falan kullandım alamadım. Doğuma 60 kilo ile girdim 1 seneyi bulmadan 44 oldum. Ben yalnızım ailemden uzak herşeyi tek başıma yapmaya mecburum o yüzden hareket çok edince verdim galiba bilmiyoru ki :)

Ne mutlu sana cnm :) diyet derdi yok

Hımm ... daha varmış insallah sağ salım kucağına alırsın insallah....Ne güzelmiş canim genetiğiniz...

Günaydın kızlar.
Bu aralar ağrım çok var.
Aksama canım ciğer ya da et istiyor.
Kayinvalideme söylesem diyorum eşim para bırakmamış
Ve yağmurda yağıyor gidip alamam

Sınavlarım başlıcak.
Kıyafetlerim olmuyo.
Stresliyim.

Bu hafta sınav haftam diye evde yemek yapmicam
Domates salatalık vs bitmiş.
Yemeklik yok ama eşimden istemem herhalde.
Görümcem bu cumartesi gelcek.
Pazar alışverişini eşimden o zaman isterim. Evde yeriz çünkü. Geldiği gibi laf sokmaları başlar diye düşünüyorum.

Senin ısın çokmuş canim ya!!! Esinden mi istemeyeceksin laf sokar diye anlamadım cnm

Kıyafet derdi var ama ben tesettürlüyüm tesettür kıyafetleri de hep 38den başlıyor hadi başladı o 38 bile sanki 40 beden. Benim için sıkıntı o :)
Biliyorim bu sorunlari cnm. Gercekten de kötü oluyor. Acil durumlarda bile hemen gidip alip giyilemiyor büyük oldugu icin. Allah kolaylik versin

Hayirli sabahlar cnm
Ne agrin var? Neden esine söylemiyorsun? Gidip alsin biseyler.
Nekadar kalicak görümcen? Hic kulak asma dediklerine o önce kendine baksin sonra konussun (yanlis anlama bu benim herkese ve herzamsb dedigim bir cümle)

Hosbulduk canım teşekkür ederim tatlim

Cok fazla vermişsin ve iki hqmilelik yinede maşallah canim ama dikkat et iki cocuk ve bu tempoda saglam kalmaya çalis bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…