- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.001
Amin amin amin insallahInsallah canim ,tabi banada
Insallah canim ,tabi banadaAynen ya rabbim bana da öyle nasip etsin insallah
Kilo almak isterseniz tavsiye de bulunabilirmŞuan tam 12 haftalık canım. Ben zaten hayatım boyunca hiç kilolu olmadım hep zayıftık annem de kardeşlerim de zayıf genetik yani bizde. Kilo tutmuyoruz. O kadar ilaç falan kullandım alamadım. Doğuma 60 kilo ile girdim 1 seneyi bulmadan 44 oldum. Ben yalnızım ailemden uzak herşeyi tek başıma yapmaya mecburum o yüzden hareket çok edince verdim galiba bilmiyoru ki :)
Şimdi otomatik alacağım hamilelikten ama sonrası için lazım olacak :) 50 kilo olsam yeter bana. Eşimin yanında çocuk gibi kalıyorumKilo almak isterseniz tavsiye de bulunabilirm
Sağol canım aslında normalde yiyorum ama kilo almıyorum genetik biraz. Sigara falan da kullanmiyorumCok fazla vermişsin ve iki hqmilelik yinede maşallah canim ama dikkat et iki cocuk ve bu tempoda saglam kalmaya çalis bari
Senin ısın çokmuş canim ya!!! Esinden mi istemeyeceksin laf sokar diye anlamadım cnm
Biliyorim bu sorunlari cnm. Gercekten de kötü oluyor. Acil durumlarda bile hemen gidip alip giyilemiyor büyük oldugu icin. Allah kolaylik versin
Hayirli sabahlar cnm
Ne agrin var? Neden esine söylemiyorsun? Gidip alsin biseyler.
Nekadar kalicak görümcen? Hic kulak asma dediklerine o önce kendine baksin sonra konussun(yanlis anlama bu benim herkese ve herzamsb dedigim bir cümle)
Hosbulduk canım teşekkür ederim tatlim
Aynen canım benim de öyle. Alt komşum yeni öğrendi hamile olduğumu hiç belli olmuyor diyor. Zaten benim karnım pek çıkmıyor bakalım 4.aydan sonra belli olurBende çok zayifladim hamilesin degilsin sanırsın baya
Sikma canini alirsin ben kiz ken zayiftim evlendikten sonra baya aldim simdi yine vermek icin uğrasiyomŞimdi otomatik alacağım hamilelikten ama sonrası için lazım olacak :) 50 kilo olsam yeter bana. Eşimin yanında çocuk gibi kalıyorum
Suan bize oglen oldu vallaGunaydın
Suan bize oglen oldu valla
Bende sigara kullanmam bizde de kilo kalça ve gobek genetikSağol canım aslında normalde yiyorum ama kilo almıyorum genetik biraz. Sigara falan da kullanmiyorum
Saol canimO zaman tünaydın
Ödemdir o boşverSikma canini alirsin ben kiz ken zayiftim evlendikten sonra baya aldim simdi yine vermek icin uğrasiyom
Çay iciyomm gelin canlar
Şükür iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?