- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.061
Ele tabi lazım olmuşbenimkisi ole oldu arada şakalar olur birbirimize abi deme lazim olur hesabi.
Aminnn yasatmazda insallah benimde oluyor bazen evet desemde bi sekilde yürüyor icimdeki sevgiyi yenemiyom seviyorum oda seviyor ama bitmez inşallah her evlilikde olan şeyler .
Senin yaşadıklarına bakılırsa olması normal kuzum. Yazmasamda uzaktan okudum hep. Her ailede oluyor takılmamak lazım.benimkisi ole oldu arada şakalar olur birbirimize abi deme lazim olur hesabi.
Aminnn yasatmazda insallah benimde oluyor bazen evet desemde bi sekilde yürüyor icimdeki sevgiyi yenemiyom seviyorum oda seviyor ama bitmez inşallah her evlilikde olan şeyler .
DeliiiiikkEle tabi lazım olmuş
Aynen zamanla unutuluyor canım. Benim herof geldi kacak gocek bakıyom yemek yedik isiklarda yok:)Senin yaşadıklarına bakılırsa olması normal kuzum. Yazmasamda uzaktan okudum hep. Her ailede oluyor takılmamak lazım.
Benimkide damlamak üzere :) gideyimde çay yapayım görüşürüz anniş :)Aynen zamanla unutuluyor canım. Benim herof geldi kacak gocek bakıyom yemek yedik isiklarda yok:)
Görüşürüz kuzum hadi afiyet olsun canimm.Benimkide damlamak üzere :) gideyimde çay yapayım görüşürüz anniş :)
No
Hayırlı gecelerHayırlı geceler ..
hayirli geceler annis.Hayırlı geceler ..
Ne ediyon yaramaz adell
Ben keyfi yatmiyom ama o sinekler yidi bitirdi beni mahvetti beyaz kucuk sinek gorunmezler bunlar bacim sisti elim kolum.
Napam kk takiliyom sen annishayirli geceler annis.
Ne ediyon yaramaz adell
Bende ne olsun kk diye biryerlede takiliyomNapam kk takiliyom sen annis
Ben keyfi yatmiyom ama o sinekler yidi bitirdi beni mahvetti beyaz kucuk sinek gorunmezler bunlar bacim sisti elim kolum.
Canuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?