- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.081
Konumu biliyomusunuz bilmiyorum ama eşime bu akşam anlatacaklarım vardı ve anlattım içim bi durgun ..Napam kk takiliyom sen annis
ne yalan diyim bende ole mesajlara daha dikkatli okuyom makami:))Tatli kasiniyo bide durduramiyoruz efendimmmm...:"( gece burayi daha cok seviyorum cnimcm
yaaaa vussss
Senide mahrum etmeyeyim dedim forsatta etiket ediyom senide.Canuuum
Dimek burda kaynatiyodunuz himm
Yok bilmiyorum malesef. Ufak bi desenizKonumu biliyomusunuz bilmiyorum ama eşime bu akşam anlatacaklarım vardı ve anlattım içim bi durgun ..
Konunu bilmiyoruz canim hayirdir ne oldu insallah kotu birşey yoktur.Konumu biliyomusunuz bilmiyorum ama eşime bu akşam anlatacaklarım vardı ve anlattım içim bi durgun ..
Eğer zamanın varsa bakabilrmisin konumaKonunu bilmiyoruz canim hayirdir ne oldu insallah kotu birşey yoktur.
Unutamadigim için icimde ukte kaldin kocaman yeraalarr oluştu.Degett sıpacık unutulacak hatunmuyum ben filinta gibinimmm
Tabikide bakim. Derdine ortak olmak isterim tabi canim.Eğer zamanın varsa bakabilrmisin konuma
Şuan okudum yazınıKonumu biliyomusunuz bilmiyorum ama eşime bu akşam anlatacaklarım vardı ve anlattım içim bi durgun ..
uyumadim kuzu dolaniyom nette
Sağol tatlımm etiketlemekle iyi ediyorsun yoksam unutuyom tekrar gelmeyi :)ne yalan diyim bende ole mesajlara daha dikkatli okuyom makami:))
yaaaa vussss
Senide mahrum etmeyeyim dedim forsatta etiket ediyom senide.
Yabanci ellere gitme dayanamam bunaaaaquyumadim kuzu dolaniyom nette
Hangi konu gıKonunuzu hatırladım şimdi canimA n n e y i m okumuştum üzüldüm gercektende. Esine o konuyu mu anlatcaksiniz.
unutmam kuzum sen napıyon bakalim ne ettin bugun.Sağol tatlımm etiketlemekle iyi ediyorsun yoksam unutuyom tekrar gelmeyi :)
Reklamlarimi diyorsun.Ayy hhh var mi benim gibi sayfa yenilicem diye reklam acip durannn mobilciler yaaaa.
birakmaaaam senüüüYabanci ellere gitme dayanamam bunaaaaq
Hep sustum ama siz susmayınHangi konu gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?