Konunuzu hatırladım şimdi canim A n n e y i m okumuştum üzüldüm gercektende. Esine o konuyu mu anlatcaksiniz.
Evet malesef anlattım şuan bekliyorum kendiside uyanık ne olacağını bilmiyorum yanlış mı yaptım doğru olan mı bilmiyorum ..

Evet malesef anlattım şuan bekliyorum kendiside uyanık ne olacağını bilmiyorum yanlış mı yaptım doğru olan mı bilmiyorum ..
Esinle bosancam demistiniz anlasamadiginizdan peki bu konu anlatinca sizi sahiplenirmi yada deger veriyormu size insallah arkanizda durur tepkisi ne oldu peki.

Tovbee de gizzzz... tarif seyrederken boyle oluyo bana bide ne dicem bilgisi olan uyumayan hanimlar? Borek yapiyorum ama kuru oluyor hersefernde neden? Yumurtsi sutu herseyi katiyorum.
Ben sosuna sut maden suyu yumurta katiyom heryerine suruyorum azmi yapiyon sosu yogurtta koy.

Anladim yogun galiba olur ole guzum uzulme ne bekleyen arkadaslar var bazen vardiyasi gececi olan gece çalışan sag olsun canlarida saglikla . Cocuk varmi.
Evet napalim hayat şartları kuzum daha yok tedaviye basladm temmuzda transfer var inşallah bu sefer olucak bende anne olucam sizler gibi

Bebegim yogurt koymadim bu sefer soda yumurta yag süt bolca koyuyorum aslinda artiyo bile ama begendi herkes T Tatlianne20 ben yinede o teyzeler gibi yapamadigimi dusunuyorum.
Yoğurt koyma canım hamur oluyor soda mutlaka koy ve böreğin fırından çıkınca üstüne hafif nemli temiz mutfak havlusu ile ört yumuşacık olur bir ahçı olarak tavsiye

Bebegim yogurt koymadim bu sefer soda yumurta yag süt bolca koyuyorum aslinda artiyo bile ama begendi herkes T Tatlianne20 ben yinede o teyzeler gibi yapamadigimi dusunuyorum.
bende oluyor o durum ole olunca bazen sigara gibi sarip ole diziyom tepsiye sosluyom her çeşit oda guzel oluyor. Baskalarin yapısı benimde hosuma gidiyor.
Evet napalim hayat şartları kuzum daha yok tedaviye basladm temmuzda transfer var inşallah bu sefer olucak bende anne olucam sizler gibi
Aminnnn kuzum bende cennet annesiyim benim kuzumda cennette teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…