- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.101
Evet malesef anlattım şuan bekliyorum kendiside uyanık ne olacağını bilmiyorum yanlış mı yaptım doğru olan mı bilmiyorum ..Konunuzu hatırladım şimdi canimA n n e y i m okumuştum üzüldüm gercektende. Esine o konuyu mu anlatcaksiniz.
Bişey demedi mi anlattığındaEvet malesef anlattım şuan bekliyorum kendiside uyanık ne olacağını bilmiyorum yanlış mı yaptım doğru olan mı bilmiyorum ..
naptin ne ettin bakemmmbirakmaaaam senüüü
aldırış etmiyom artik yaa bide gogleden giriyom alt reklamlara bakmiyom artik bemde skldim ama.Evett mesaj yazarkn bile zorlaniyorum her taraf reklam ya annis.
Eriketsizde gelebilin kuzum hoş geldin nasılsın.Beni etiketlemissiniz gelmişem
Kız kolumu biyere vurmustum bugün şimdi ağrıyo kendi kendimi dövmüsüm gibi :)unutmam kuzum sen napıyon bakalim ne ettin bugun.
Reklamlarimi diyorsun.
Esinle bosancam demistiniz anlasamadiginizdan peki bu konu anlatinca sizi sahiplenirmi yada deger veriyormu size insallah arkanizda durur tepkisi ne oldu peki.Evet malesef anlattım şuan bekliyorum kendiside uyanık ne olacağını bilmiyorum yanlış mı yaptım doğru olan mı bilmiyorum ..
Kız kolumu biyere vurmustum bugün şimdi ağrıyo kendi kendimi dövmüsüm gibi :)
Hoş geldin aramiza ilkkezmi gece işine gidiyor canim.Hiç uykum yok eşimde çalışmaya gitti yanlız yatıcam bugün
Bide kemik olan yere denkse daha kötü gecmis olsun kuzum.Kız kolumu biyere vurmustum bugün şimdi ağrıyo kendi kendimi dövmüsüm gibi :)
Devam ederse benim gibi 67 lere cikarsin yaneqqqKarnim acikti buara yemek yemek hosuma gidiyo.. kilo almaktan korkuyorum 55 im suan dalga knusu oldumabartmaaaa diye
Sağol bitanemBide kemik olan yere denkse daha kötü gecmis olsun kuzum.
Devam ederse benim gibi 67 lere cikarsin yaneqqq
H.b kuzum arada srada gidiyor böyle bayram dönüşleri başladı herkez dönüyor adam eve Barka giremiyorHoş geldin aramiza ilkkezmi gece işine gidiyor canim.
Ben sosuna sut maden suyu yumurta katiyom heryerine suruyorum azmi yapiyon sosu yogurtta koy.Tovbee de gizzzz... tarif seyrederken boyle oluyo bana bide ne dicem bilgisi olan uyumayan hanimlar? Borek yapiyorum ama kuru oluyor hersefernde neden? Yumurtsi sutu herseyi katiyorum.
Anladim yogun galiba olur ole guzum uzulme ne bekleyen arkadaslar var bazen vardiyasi gececi olan gece çalışan sag olsun canlarida saglikla . Cocuk varmi.H.b kuzum arada srada gidiyor böyle bayram dönüşleri başladı herkez dönüyor adam eve Barka giremiyor
Evet napalim hayat şartları kuzum daha yok tedaviye basladm temmuzda transfer var inşallah bu sefer olucak bende anne olucam sizler gibiAnladim yogun galiba olur ole guzum uzulme ne bekleyen arkadaslar var bazen vardiyasi gececi olan gece çalışan sag olsun canlarida saglikla . Cocuk varmi.
Yoğurt koyma canım hamur oluyor soda mutlaka koy ve böreğin fırından çıkınca üstüne hafif nemli temiz mutfak havlusu ile ört yumuşacık olur bir ahçı olarak tavsiyeBebegim yogurt koymadim bu sefer soda yumurta yag süt bolca koyuyorum aslinda artiyo bile ama begendi herkes T Tatlianne20 ben yinede o teyzeler gibi yapamadigimi dusunuyorum.
bende oluyor o durum ole olunca bazen sigara gibi sarip ole diziyom tepsiye sosluyom her çeşit oda guzel oluyor. Baskalarin yapısı benimde hosuma gidiyor.Bebegim yogurt koymadim bu sefer soda yumurta yag süt bolca koyuyorum aslinda artiyo bile ama begendi herkes T Tatlianne20 ben yinede o teyzeler gibi yapamadigimi dusunuyorum.
Aminnnn kuzum bende cennet annesiyim benim kuzumda cennette teyzesi.Evet napalim hayat şartları kuzum daha yok tedaviye basladm temmuzda transfer var inşallah bu sefer olucak bende anne olucam sizler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?