- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.121
Benim kaynanadan yogurt koyarken gördüm sut olmayinca koyar yoksam soda sut yag yumurta koyuyor kabariyor ve lezzetli oluyor.Yoğurt koyma canım hamur oluyor soda mutlaka koy ve böreğin fırından çıkınca üstüne hafif nemli temiz mutfak havlusu ile ört yumuşacık olur bir ahçı olarak tavsiye
Evet cNm. Sütle çok güzel oluyorBenim kaynanadan yogurt koyarken gördüm sut olmayinca koyar yoksam soda sut yag yumurta koyuyor kabariyor ve lezzetli oluyor.
naptin ne ettin bakemmm
aldırış etmiyom artik yaa bide gogleden giriyom alt reklamlara bakmiyom artik bemde skldim ama.
Eriketsizde gelebilin kuzum hoş geldin nasılsın.
demek ascisin çalışıyormusun pekiEvet cNm. Sütle çok güzel oluyor
ayni be kuzum mücadelesiz hayat olmuyor be kuzum.Hamdolsun canım imtihan dünyasında mücadele ediyoruz
Sen ?
Hayirli geceler bitanem nasılsın.İyi geceler bebeyimler
İyiyim kuzucumm çok şükür sen nasılsınHayirli geceler bitanem nasılsın.
Kkda takiliyom kuzum sohbet ediyorum. Uykular burda geciyor.İyiyim kuzucumm çok şükür sen nasılsın
Ne böreği immmm nasil yaptın tarif alayimmm
Oh oh maşallah kuzum benim. Ben de tv bakıyorum öyleKkda takiliyom kuzum sohbet ediyorum. Uykular burda geciyor.
Ne izliyorsun bakem.Oh oh maşallah kuzum benim. Ben de tv bakıyorum öyle
Ne böreği immmm nasil yaptın tarif alayimmm
Aman ne bilim az önce the walking dead izledik 8. Sezona geldik sonra eşim uyudu ben de bi yemek yarışması var ona bakıyorum hiç bişey yok tvdeNe izliyorsun bakem.
ooo deniycem görüntü guzel tavada yaptım ama tek katli bu tarifi de deniycem afiyet olsun balimmBiz hep yapıyoruz bunu peynirli yaptım ben ama
Patatesli ıspanaklı neli istersen yapabilirsin
Biraz derin bir tavada yapicaksin..
Malzeme 1 bardak süt
1 yumurta azıcık sıvı yağ
Geniş bir kaba koyup çırp sonra
Taze günlük yufkayı çok küçük parça olmayacak şekilde elinle yırtarak böl
Parçaları hazirladigin süt ile olan karışıma batırıp
İsittigin ve az sıvı yağ ekledigin tavaya güzelce ser tavanın tabanını kapatacak şekilde sonra peynir yada iç harç ne ise koyup üzerine tekrar aynı işlem ile yufka ser
Kaç kat istiyorsan yap
Kızarınca diğer tarafı çevir iki tarafta eşit kızarınca hazır
Çok basit ama yumuşak ve tadı çok güzel börek oluyor
Yemek yarışması devam ediyormu.Aman ne bilim az önce the walking dead izledik 8. Sezona geldik sonra eşim uyudu ben de bi yemek yarışması var ona bakıyorum hiç bişey yok tvde
Yoğurt koyma canım hamur oluyor soda mutlaka koy ve böreğin fırından çıkınca üstüne hafif nemli temiz mutfak havlusu ile ört yumuşacık olur bir ahçı olarak tavsiye
Foxda kuzum yeni. Diğeri kadar güzel değil amaooo deniycem görüntü guzel tavada yaptım ama tek katli bu tarifi de deniycem afiyet olsun balimm
Yemek yarışması devam ediyormu.
Zuhalmi oFoxda kuzum yeni. Diğeri kadar güzel değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?