Cok sagol canimmm❤ Siz ne kadarlik evlisiniz ?
Cocuk yok olma ihtimali de artk bana gore yok. Hayrlisi diyelim artk o bunalimdan cikiyorum insallah
Benim 5sene olcak canım doktorlar umit verici konuşmuyor mu neden canim umidini yitirme oluruna birak tedavin varsada görün. Benim 3 düşük bir vefat etti.

Benim 5sene olcak canım doktorlar umit verici konuşmuyor mu neden canim umidini yitirme oluruna birak tedavin varsada görün. Benim 3 düşük bir vefat etti.
Ayy kurban olurum mekani cennettir o kuzunun❤❤ Allahim isteyen herkese hayrli evlat nasip etsin kuzumm Tupumun ikisi de tikali cikti ocak ayinda biri acildi digeri kapali acik olanda cikolata kisti var. Doktorum da yurt disindan gelene kadar dene yoksa tup bebek dedi. Ve hala bebek yok Sizde masallahiniz var bayaa olmus ❤

Ayy inşallah açılır ya bitkisel yontemlerde kullandinmi ankarada biri de bole tedavi oldu galiba hamile kalmıştı.
Sagol canjm 8ay olcak benim suan sıkıntı yok ama ara verdim ya dusuk yada sorunlu oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…