- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.141
Oyunda güzel anlaşıyorduk ahah sohbet edemiyok ama.Bende geldim
Aradım buldum seni işte,Oyunda güzel anlaşıyorduk ahah sohbet edemiyok ama.
Ahaha bazen iyi oluyor strest artiriyor.Aradım buldum seni işte,oyundaki gibi yazacaktım nerdeyse üç harfli
Ahaha bazen iyi oluyor strest artiriyor.
Sen napıyon canım nasilsin bakem.
İyiyim canım çocuklar uyuyunca anca bu saatler bana kalıyor, sen neden bu saatlerde uyanıksın,Sen napıyon canım nasilsin bakem.
Ben keyfi gezegenim kuzum çoluk cocuk yok gunduzler geceler benimİyiyim canım çocuklar uyuyunca anca bu saatler bana kalıyor, sen neden bu saatlerde uyanıksın,
Geldim bileeee
Hoşgeldin canım inşallah hayirlisi ile nasip eder kac senelik evlisin.Geldim bileeeeBurasi da harikaymis. Bebek yapma derdine düşmekten buralarda hic takilmadigimi fark ettim
Insallah canisi cok sagol❤ Agustosta 3 yılHoşgeldin canım inşallah hayirlisi ile nasip eder kac senelik evlisin.
Masallah canim cocuk yok galiba bendede yok nasip eder insallah merak etme duamiz anne olmak isteyen herkese.Insallah canisi cok sagol❤ Agustosta 3 yıl
Cok sagol canimmm❤ Siz ne kadarlik evlisiniz ?Masallah canim cocuk yok galiba bendede yok nasip eder insallah merak etme duamiz anne olmak isteyen herkese.
Benim 5sene olcak canım doktorlar umit verici konuşmuyor mu neden canim umidini yitirme oluruna birak tedavin varsada görün. Benim 3 düşük bir vefat etti.Cok sagol canimmm❤ Siz ne kadarlik evlisiniz ?
Cocuk yok olma ihtimali de artk bana gore yok. Hayrlisi diyelim artk o bunalimdan cikiyorum insallah
Ayy kurban olurum mekani cennettir o kuzunun❤❤ Allahim isteyen herkese hayrli evlat nasip etsin kuzummBenim 5sene olcak canım doktorlar umit verici konuşmuyor mu neden canim umidini yitirme oluruna birak tedavin varsada görün. Benim 3 düşük bir vefat etti.
Ayy inşallah açılır ya bitkisel yontemlerde kullandinmi ankarada biri de bole tedavi oldu galiba hamile kalmıştı.Ayy kurban olurum mekani cennettir o kuzunun❤❤ Allahim isteyen herkese hayrli evlat nasip etsin kuzummTupumun ikisi de tikali cikti ocak ayinda biri acildi digeri kapali acik olanda cikolata kisti var. Doktorum da yurt disindan gelene kadar dene yoksa tup bebek dedi. Ve hala bebek yok Sizde masallahiniz var bayaa olmus ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?