Kuzum etiketi görüyorum ama geyik yapacak fırsat bulamıyorum valla kusura bakma yazmadığım için. Ancak bdv de aksiyon yaşamaya zaman buluyorum

Ayy inşallah açılır ya bitkisel yontemlerde kullandinmi ankarada biri de bole tedavi oldu galiba hamile kalmıştı.
Sagol canjm 8ay olcak benim suan sıkıntı yok ama ara verdim ya dusuk yada sorunlu oluyordu.
Haa evet oyle olunca ara vermek gerekiyormus. Insallah en kisa surede o bebisler bizi de bulur ❤
Bitkisel cok sey denedim canimmm. Ama bi fayda gormedim malesef

Bu saate kadar iş yaptım şimdi bir sigara içip uyuyacağım sabah 7 de kalkıyor benim yaramaz. Nasıl özledim seninle sabahlara kadar sohbet etmeyi bir bilsen❤

Geri fitestledim ahah mune devre girince ahah
Yok be yavru kötü birşey demedin ki sen. Bize yanlış gelen şeyler bazı insanlara çok normal gelebiliyor. Ben zaten sürekli mune abladan uyarı aldığım için artık hep olumlu yazıyorum tam tersini düşünsem bile

Anladim ama arada bi cevap ver kopma benden.
Ben senden hiç kopmam ki sen benim bu site de en çok sevdiğim arkadaşımsin. Biz senle çok şeyler paylastik geçen sene neler neler konuşuyorduk şimdi fırsat bulamıyorum ki biliyorsun sorunlarimi bi de çocuk olunca tümden tepe taklak oluyor. Ama hep aklımdasin inşallah yüz yüze de görüşürüz bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…