- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.161
Aşkım ne ediyin sennn kuzummBeybim❤❤❤
Haa evet oyle olunca ara vermek gerekiyormus. Insallah en kisa surede o bebisler bizi de bulur ❤Ayy inşallah açılır ya bitkisel yontemlerde kullandinmi ankarada biri de bole tedavi oldu galiba hamile kalmıştı.
Sagol canjm 8ay olcak benim suan sıkıntı yok ama ara verdim ya dusuk yada sorunlu oluyordu.
Tabi ki bvd de ve senin yorum yaptığın konudaydimAşkım ne ediyin sennn kuzumm
Anladim ama arada bi cevap ver kopma benden.Kuzum etiketi görüyorum ama geyik yapacak fırsat bulamıyorum valla kusura bakma yazmadığım için. Ancak bdv de aksiyon yaşamaya zaman buluyorum
Geri fitestledim ahah mune devre girince ahahTabi ki bvd de ve senin yorum yaptığın konudaydim❤❤
Aminn canim aminn sen yinede umidini tuketme canım.Haa evet oyle olunca ara vermek gerekiyormus. Insallah en kisa surede o bebisler bizi de bulur ❤
Bitkisel cok sey denedim canimmm. Ama bi fayda gormedim malesef
Yok be yavru kötü birşey demedin ki sen. Bize yanlış gelen şeyler bazı insanlara çok normal gelebiliyor. Ben zaten sürekli mune abladan uyarı aldığım için artık hep olumlu yazıyorum tam tersini düşünsem bileGeri fitestledim ahah mune devre girince ahah
Oyy sagol canim benim hayrlisi ne diyeyim❤Aminn canim aminn sen yinede umidini tuketme canım.
Bende öle yapim ahahahYok be yavru kötü birşey demedin ki sen. Bize yanlış gelen şeyler bazı insanlara çok normal gelebiliyor. Ben zaten sürekli mune abladan uyarı aldığım için artık hep olumlu yazıyorum tam tersini düşünsem bile
Ben senden hiç kopmam ki sen benim bu site de en çok sevdiğim arkadaşımsin. Biz senle çok şeyler paylastik geçen sene neler neler konuşuyorduk şimdi fırsat bulamıyorum ki biliyorsun sorunlarimi bi de çocuk olunca tümden tepe taklak oluyor. Ama hep aklımdasin inşallah yüz yüze de görüşürüz bir gün.Anladim ama arada bi cevap ver kopma benden.
Her zman ❤
Her zman ❤Iyi uykular
Ben çok isterim, annemin gözleri geldi gözlerimin önüne şimdi.Annem için şiir yazdım dün gece. Paylaşmami ister misin T Tatlianne20
Paylaştım umarım beğenirsiniz❤Ben çok isterim, annemin gözleri geldi gözlerimin önüne şimdi.
Sabırsızlıkla bekliyorum paylaşımını tabii topiğimizin sahibinin izniyle
Çoook beğendim canım, yüreğine sağlıkPaylaştım umarım beğenirsiniz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?