- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 83
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.181
Çok tsk ederim Canim. Beğendiğine çok sevindimÇoook beğendim canım, yüreğine sağlık
Çok tsk ederim beğenmeniz çok mutlu etti beni. Hüzünle yazdım aslında. Hissettiklerimdı kalemimle dökülenBayıldım ❤❤
Kalemine sağlık
Oyle olmasa zaten boyle guzellikler ortaya gelmez. ❤❤Çok tsk ederim beğenmeniz çok mutlu etti beni. Hüzünle yazdım aslında. Hissettiklerimdı kalemimle dökülen
Cok haklisin ❤Gönül isterdi ki güzel şeyler yazalım güzel şeyler paylaşalım.Ama acılar olmayınca şiirler de olmuyor şarkılar da.
Ben okul bırakınca yeni telfon aldim normalde babam asla izin vermez bi şekilde aldim sonra eşim mahalleden abi derdim beni 7 yasindan beri tanir 15 senelik komsuyuz aramizdada 10 yaş var beklenmedik bisi ama abi derdim hep abilerimde arkadaşı ayrica neyse telefon aldim kuzenlerden görüp instgram indirdim daha telimin tadini çıkarmadan esimle takiplestik 2 gun konusmayla evlilik karari aldi 1haftada nisan bir ayda dugun oldu
Ben senden hiç kopmam ki sen benim bu site de en çok sevdiğim arkadaşımsin. Biz senle çok şeyler paylastik geçen sene neler neler konuşuyorduk şimdi fırsat bulamıyorum ki biliyorsun sorunlarimi bi de çocuk olunca tümden tepe taklak oluyor. Ama hep aklımdasin inşallah yüz yüze de görüşürüz bir gün.
Annem için şiir yazdım dün gece. Paylaşmami ister misin T Tatlianne20
vayy ben uyudum kizlar kusura bakmayin camasir makineden çıkarıp serbest burasi istediğiniz davetiye beklemeden takılın bende mutlu olurum katilirim sohbeti severim ben.Ben çok isterim, annemin gözleri geldi gözlerimin önüne şimdi.
Sabırsızlıkla bekliyorum paylaşımını tabii topiğimizin sahibinin izniyle
ben küçükken arkadasima ay keske ben evlensem demistim cocuklum işte arkadasim şok olul hatırlayıp esimede dedi gülşahin dilegj kabul oldu diye halbuki öylesine çıkan söz.büyük aşkadam hep yanıkmış sana kız
Ayy kurban olurum mekani cennettir o kuzunun❤❤ Allahim isteyen herkese hayrli evlat nasip etsin kuzummTupumun ikisi de tikali cikti ocak ayinda biri acildi digeri kapali acik olanda cikolata kisti var. Doktorum da yurt disindan gelene kadar dene yoksa tup bebek dedi. Ve hala bebek yok Sizde masallahiniz var bayaa olmus ❤
Günaydın fındık kuzularrr
Şükür iyiyim kuzum ,kahvaltı yapıyorum sen nasılsın napıyonGünaydın canım nasılsın
Şükür iyiyim kuzum ,kahvaltı yapıyorum sen nasılsın napıyon
Napıyosun kuzum :)@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ Ask ve isyan @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr N Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Biz geriden geliyozbn napim canım kahvaltı bitti öğle yemeği yicem kız :)
Biz geriden geliyoz.afiyet olsun balll
10gibi kalktık kuzum kızın gönlünü yapana kadar oluyor 11 :)sağol canım geç mi kalktınız
ismini duymadim kuzum ankaranin neresiyse.T Tatlianne20 kuzum çalıştım bilirsiniz belki Ankara'da trilye diye ünlü restorantta çalıştım küçük yaşta girdim hem eğitim aldım hemde çalıştım evlenince maalesef bıraktım
Karnimi dogurcam sen napıyon aşkım.Napıyosun kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?