benimde tüpler tıkalı 9 aylık evliyim eylülde tüpleri aldırıp tüp bebk yapcaz nasipse başka çaremiz yok kuzu
Canimsin bizde agustosta Turkiyeye izne geliyoruz. Doktorumla konustum yapalim diye adet donemim tam bayram haftasi tatil felan derken o gunleri riske atmak istemiyorum dedi doktorum. Ya bir ay oncesi ya bir ay sonrasi yapalim dedi. Bende Turkiyeye gidince bi konuscam bakalim bize de ona da uygun gunu ayarlayip bizde tup bebek yaptircaz sanirim artik. Hakkinda hayrlisi olsun canisi guzel haberlerini bekliyorum insallah ❤❤ Sende bana ön ayak olmus olursun

canım birbirimizi habersiz bırakmayalım durumumuz aynı birbirimize umut olalım allah bizede nasip etsin inşallah

Yap severim bende kendi capimda yapiyom ama egitim almakda isterim.

Kiz meslek birakilirmi yawww
Bebegim 3.5 beri bebekle uğraşıyoruz olması için benim ki çok bebek istiyor bide ahçilik kalfası için yüklü miktarda para isteniyor o belgeyi alsam süper olacakta öncelik bebek oldu şuanda ona yatırım yapioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…