- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.201
Tabi evlenince değişiyor hersey bilirim cankayayi guzel yemek yapiyon demi herşeyiT Tatlianne20 Çankaya'da canım da 3.5 yıl oldu calismayali ev hanımı etti eşim benievinin gadını olan didiii
Canimsin bizde agustosta Turkiyeye izne geliyoruz. Doktorumla konustum yapalim diye adet donemim tam bayram haftasi tatil felan derken o gunleri riske atmak istemiyorum dedi doktorum. Ya bir ay oncesi ya bir ay sonrasi yapalim dedi. Bende Turkiyeye gidince bi konuscam bakalim bize de ona da uygun gunu ayarlayip bizde tup bebek yaptircaz sanirim artik. Hakkinda hayrlisi olsun canisi guzel haberlerini bekliyorum insallah ❤❤ Sende bana ön ayak olmus olursunbenimde tüpler tıkalı 9 aylık evliyim eylülde tüpleri aldırıp tüp bebk yapcaz nasipse başka çaremiz yok kuzu
10gibi kalktık kuzum kızın gönlünü yapana kadar oluyor 11 :)
Canimsin bizde agustosta Turkiyeye izne geliyoruz. Doktorumla konustum yapalim diye adet donemim tam bayram haftasi tatil felan derken o gunleri riske atmak istemiyorum dedi doktorum. Ya bir ay oncesi ya bir ay sonrasi yapalim dedi. Bende Turkiyeye gidince bi konuscam bakalim bize de ona da uygun gunu ayarlayip bizde tup bebek yaptircaz sanirim artik. Hakkinda hayrlisi olsun canisi guzel haberlerini bekliyorum insallah ❤❤ Sende bana ön ayak olmus olursun
Kendi capimizda yapioz işte biseyler kuzumTabi evlenince değişiyor hersey bilirim cankayayi guzel yemek yapiyon demi herşeyi
Oyyy evet birbirimize umut olalım insallah ❤ Insallah bize de hayrli zamnsa gelecekti canisicanım birbirimizi habersiz bırakmayalım durumumuz aynı birbirimize umut olalım allah bizede nasip etsin inşallah
Valla evlenince cidden degisiyor gel sen 4 yıl yenidogan yogunbakim hemsireligi yap evlen hic calismaKendi capimizda yapioz işte biseyler kuzum
Bi bilsem onu gösteriyom cık bunu gösteriyom cık delirtti :)onun gönlünü yerim ne istiyo bıcırık
Yap severim bende kendi capimda yapiyom ama egitim almakda isterim.Kendi capimizda yapioz işte biseyler kuzum
Kiz meslek birakilirmi yawwwValla evlenince cidden degisiyor gel sen 4 yıl yenidogan yogunbakim hemsireligi yap evlen hic calisma
Evde benim ki yeni doğan unitesineden hiç farkı yok kuzu eşim her ağladıkça yemek ben böyleyimValla evlenince cidden degisiyor gel sen 4 yıl yenidogan yogunbakim hemsireligi yap evlen hic calisma
Onun cik diyen ağzını yiyimmBi bilsem onu gösteriyom cık bunu gösteriyom cık delirtti :)
Bebegim 3.5 beri bebekle uğraşıyoruz olması için benim ki çok bebek istiyor bide ahçilik kalfası için yüklü miktarda para isteniyor o belgeyi alsam süper olacakta öncelik bebek oldu şuanda ona yatırım yapiozYap severim bende kendi capimda yapiyom ama egitim almakda isterim.
Kiz meslek birakilirmi yawww
Ballisim esim yurt disinda calisiyor ya. Bende onsuz Turkiyede kalmak istemiyorum pesinden kosup geliyorum o yuzdenYap severim bende kendi capimda yapiyom ama egitim almakda isterim.
Kiz meslek birakilirmi yawww
En iyisi boşveeer tek bırakılmaz kocaBallisim esim yurt disinda calisiyor ya. Bende onsuz Turkiyede kalmak istemiyorum pesinden kosup geliyorum o yuzden
Ayyy canimmmm allah yardimcin olsunEvde benim ki yeni doğan unitesineden hiç farkı yok kuzu eşim her ağladıkça yemek ben böyleyim
Arabistan da olsak bile pesini birakmamEn iyisi boşveeer tek bırakılmaz koca
Oyyy evet birbirimize umut olalım insallah ❤ Insallah bize de hayrli zamnsa gelecekti canisi
Siz kaç yıllık evlisiniz bide yaş kaç
Bi bilsem onu gösteriyom cık bunu gösteriyom cık delirtti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?