- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.021
Gunaydnnn canlarrr bugun hava kotu istanbulda sabaha karsi 6da su sesiyle uyandjm birden yagmur basladi havalarda ne yapcagini bilemiyor artik
Iyiyim kuzum bende var mı bir gelişme bebek icinŞükür iyiyim canım sen nasılsın
Afiyet olsun canim ben buyuk bir bardak limonlu su ictigim icin caya yer yokÇay iciyomm gelin canlar
of ot gibi geçiyor. şimdi işşteyim bi nefes almak için açtım . patronun azarı , reglim , havanın kapalığı, akşama ne yapsam yemeği, yarın temizlik düşüncesi vallah nasıl mutlu olam sen söyle :/selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisimstres yapmayın bana hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Bence sade tatlı vermeyin 1 çeşit börek,yanına kısır yapın yeter.Serbetli Baba tatlisi yaptim cnm cok güzel oldu.
Cok az olmaz dimi? Sonucta aksam cayina gelin demis esim :)
Burda da aynı bugün,güneş var,rüzgar var söz de yağmur gelecekti ama toz yağıyor resmen havadan.Sanirim her yerde hava kotu burdada goz gozu gormiycek sekilde toz toprwk birbirine karişmis camlar kapali olmasina ragmen tezgahta ki bulasiklar ful toz icinde kalmis
Bencede yanina 1 tuzlu olmali ya bi salata gibide olur yada cerezde olur yap bi kolay milfoy o bile yeterliBence sade tatlı vermeyin 1 çeşit börek,yanına kısır yapın yeter.
En guzeli takicaksin kulakligi kulagina acican sesini muzik dinliyip mutlu olcanof ot gibi geçiyor. şimdi işşteyim bi nefes almak için açtım . patronun azarı , reglim , havanın kapalığı, akşama ne yapsam yemeği, yarın temizlik düşüncesi vallah nasıl mutlu olam sen söyle :/
O dert bizdede var desem yemek derdi adami direk götürür sabret az kaldı ısınıyor havalar kolaylık versin kuzumof ot gibi geçiyor. şimdi işşteyim bi nefes almak için açtım . patronun azarı , reglim , havanın kapalığı, akşama ne yapsam yemeği, yarın temizlik düşüncesi vallah nasıl mutlu olam sen söyle :/
Oh afiyet olsun sanada kahvaltiyi yeni yapiyom ha yapcam ha etcem derken buldu bu satiAfiyet olsun canim ben buyuk bir bardak limonlu su ictigim icin caya yer yok
Sadece tatlı riskli oluyor karşımızda ki kişi şeker hastası olabilir mesela annem şeker hastası,şimdi sadece şerbetli tatlı getirse birisi yiyemez,ama en azından kısır,börek,bunları yiyebilir.Bencede yanina 1 tuzlu olmali ya bi salata gibide olur yada verezdr olur yap bi kolay milfoy o bile yeterlizarifinci
1 ay sonra sonuclar belli olcak cvs girdim esinden parca alindi arastirilcak kötü diyolar ama rabbim buyuk ne ediyim canımI
Iyiyim kuzum bende var mı bir gelişme bebek icin
Afiyt olsun canim ama gec olmus ben aciktim nerdeyse oglen icin biseyler atistircam dikkat et bebiş şimdi bagiiyordur annecim olmaz boyle ama bende burdayim dieOh afiyet olsun sanada kahvaltiyi yeni yapiyom ha yapcam ha etcem derken buldu bu sati
Afiyt olsun canim ama gec olmus ben aciktim nerdeyse oglen icin biseyler atistircam dikkat et bebiş şimdi bagiiyordur annecim olmaz boyle ama bende burdayim die
1 ay sonra sonuclar belli olcak cvs girdim esinden parca alindi arastirilcak kötü diyolar ama rabbim buyuk ne ediyim canım
eski eş kişisinden bosandim cocugum yok ailemle yasiyorumaynen onun için hersey kuzum de sen nApiyon nasılsın çoluk çocuk nasıl gidiyor hayat
eski eş kişisinden bosandim cocugum yok ailemle yasiyorum
Şimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işteNeden canm
Anlatmak ister misin
En iyisini yapmissin cnm tamam.suclu oda olmayabilir cocugun olmamasi suc degil ama kendi duygularini bastirmak icin sana eziyet etmesi cok kotu olmus.. menopoza girmebi beklemekte cok buyuk bencillik inss hayirlisiyla yeniden guzel hayatlar kurup cocugun olur cnmŞimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?