of ot gibi geçiyor. şimdi işşteyim bi nefes almak için açtım . patronun azarı , reglim , havanın kapalığı, akşama ne yapsam yemeği, yarın temizlik düşüncesi vallah nasıl mutlu olam sen söyle :/

Sanirim her yerde hava kotu burdada goz gozu gormiycek sekilde toz toprwk birbirine karişmis camlar kapali olmasina ragmen tezgahta ki bulasiklar ful toz icinde kalmis

Sanirim her yerde hava kotu burdada goz gozu gormiycek sekilde toz toprwk birbirine karişmis camlar kapali olmasina ragmen tezgahta ki bulasiklar ful toz icinde kalmis
Burda da aynı bugün,güneş var,rüzgar var söz de yağmur gelecekti ama toz yağıyor resmen havadan.

En guzeli takicaksin kulakligi kulagina acican sesini muzik dinliyip mutlu olcan

O dert bizdede var desem yemek derdi adami direk götürür sabret az kaldı ısınıyor havalar kolaylık versin kuzum

Bencede yanina 1 tuzlu olmali ya bi salata gibide olur yada verezdr olur yap bi kolay milfoy o bile yeterli zarifinci
Sadece tatlı riskli oluyor karşımızda ki kişi şeker hastası olabilir mesela annem şeker hastası,şimdi sadece şerbetli tatlı getirse birisi yiyemez,ama en azından kısır,börek,bunları yiyebilir.

Oh afiyet olsun sanada kahvaltiyi yeni yapiyom ha yapcam ha etcem derken buldu bu sati
Afiyt olsun canim ama gec olmus ben aciktim nerdeyse oglen icin biseyler atistircam dikkat et bebiş şimdi bagiiyordur annecim olmaz boyle ama bende burdayim die

Neden canm
Anlatmak ister misin
Şimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işte

En iyisini yapmissin cnm tamam.suclu oda olmayabilir cocugun olmamasi suc degil ama kendi duygularini bastirmak icin sana eziyet etmesi cok kotu olmus.. menopoza girmebi beklemekte cok buyuk bencillik inss hayirlisiyla yeniden guzel hayatlar kurup cocugun olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…