- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 83
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.221
Agustosta 3 yıl olcak canim. 23 yasindayim bende9 aylık evliyiz canım daha ben 24 yaşındayım sen
Agustosta 3 yıl olcak canim. 23 yasindayim bende❤
Bebegim 3.5 beri bebekle uğraşıyoruz olması için benim ki çok bebek istiyor bide ahçilik kalfası için yüklü miktarda para isteniyor o belgeyi alsam süper olacakta öncelik bebek oldu şuanda ona yatırım yapioz
komedisin sonumuz böle olcak desene.
En iyisi yapiyon canim.Ballisim esim yurt disinda calisiyor ya. Bende onsuz Turkiyede kalmak istemiyorum pesinden kosup geliyorum o yuzden
Aynen valla bende hic beklemedigim zmanda evlendimoo canım hiç yaş farkı yok aramızda vallasiz erken evlenmişsiniz bak
komedisin sonumuz böle olcak desene.
En iyisi yapiyon canim.
Normalde pizza yapim diyordum da adamcigim mercimek koftesi istediBugün yemek ne dusunuyorsunuz kızlar.
Aynen valla bende hic beklemedigim zmanda evlendimBide nikahi sayarsak 3 yıl 1 ay oldu Dugunu dusunursek agustosta 3 yil
Bugün yemek ne dusunuyorsunuz kızlar.
ohoh ellerine saglik tek mercimek köftesi yetermi.Normalde pizza yapim diyordum da adamcigim mercimek koftesi istediSizlerrr ??
Sen bugunde rahatsin desene benimde az var ama kedilere vercem yeni yemek yapcam 5 gibi baslarim zaman var dahakız benim nohutum pilavım hiç elenmedi ya koca dün menemen yapmış yemiş ya
Zaten Arabistanın adı var sadece artık oyuzden gözlerimizi 10 bile açmak lazımArabistan da olsak bile pesini birakmam
Amin canim cumlemizin ❤❤ Ivittt bennnolsun canım allah mutluluğunuzu daiım etsin daha nice yıllarınız olsun :)
profildeki senmisin gıı
Salata ayran yeterohoh ellerine saglik tek mercimek köftesi yetermi.
Sen bugunde rahatsin desene benimde az var ama kedilere vercem yeni yemek yapcam 5 gibi baslarim zaman var daha
Kız soracaktım bende bitti mi diye ayy bayılıcaaaaaambdşhgşsljföökız benim nohutum pilavım hiç elenmedi ya koca dün menemen yapmış yemiş ya
Tabiii kizzz burdakiler daha fenaaaZaten Arabistanın adı var sadece artık oyuzden gözlerimizi 10 bile açmak lazım
Yeşil fasulye yapcam canım istedi bugün bi yemek yapayım artıkBugün yemek ne dusunuyorsunuz kızlar.
oh neguzel bizim os zor 2 yemeklen bile kandiramiyoz adami 3 cesit kuru sulu corbasi bunmar olcak hepSalata ayran yeter
Benım beni değişiyorKız soracaktım bende bitti mi diye ayy bayılıcaaaaaambdşhgşsljföö
Tabiii kizzz burdakiler daha fenaaaBitanesi bigun eşime yüzünü açmış kücük o. Fenalarrrrr
Oh oh ellerine sağlık bende türlü düşünüyorum bakalim degismesse kararim.Yeşil fasulye yapcam canım istedi bugün bi yemek yapayım artıkdimi. Yanına pilav salata ayran kız pasta istiyi belkim yaparım
Bencede değişsin baydınız kaç gündür nohutla benioh neguzel bizim os zor 2 yemeklen bile kandiramiyoz adami 3 cesit kuru sulu corbasi bunmar olcak hep
Benım beni değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?