- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.241
Bencede değişsin baydınız kaç gündür nohutla beni
Oda olur balllOh oh ellerine sağlık bende türlü düşünüyorum bakalim degismesse kararim.
Eksin toprağa
Ayy yok benim balliş öyle degil zaten yedigi şeyler sınırlı kuzum. Et yemiyor o yuzden yedigi corba cesiti 2 tane yani ne yapabilirim kioh neguzel bizim os zor 2 yemeklen bile kandiramiyoz adami 3 cesit kuru sulu corbasi bunmar olcak hep
Benım beni değişiyor
Biri de el ele olmamiza ragmen boydan boya süzdü bagirdim o. Seni diyeAllahım sana geliyorum.
ohoh ellerine saglik tek mercimek köftesi yetermi.
Sen bugunde rahatsin desene benimde az var ama kedilere vercem yeni yemek yapcam 5 gibi baslarim zaman var daha
Amin canim cumlemizin ❤❤ Ivittt bennn
Kız soracaktım bende bitti mi diye ayy bayılıcaaaaaambdşhgşsljföö
gelim kendi işimi birakip hemen ahahahOda olur balll. Valla öldüm temizliği bitirdim mutfak salon oturduğum oda iki koridor.. Anam daha yatak odamşa bi oda bir koridor var yardıma gelin bacılar yarınaa
cani isteyince hazir yemek var ahahah nohuttt aşkınaEksin toprağa
oh neguzel ama bizimkode yemek tam olsun da secici değil allahtanda kiziyom 3 çeşit den artikk.Ayy yok benim balliş öyle degil zaten yedigi şeyler sınırlı kuzum. Et yemiyor o yuzden yedigi corba cesiti 2 tane yani ne yapabilirim ki
Sende az çetin ceviz degilmissin haaa arabistani karistircan ulkeden atilcaniz ahahahBiri de el ele olmamiza ragmen boydan boya süzdü bagirdim o. Seni diyeEşim zor tuttu Napiyosun Arabistandayiz dedi
Yeşil fasulye yapcam canım istedi bugün bi yemek yapayım artıkdimi. Yanına pilav salata ayran kız pasta istiyi belkim yaparım
Biandan camasir atiyom biamda yavas yavas topla otur esim 6 7 yi buluyir gelmesi bazen 7bucuk bende 5dke koyuyorum isine yakin gelince hazir oluyor menu.oo daha çok var 5eben akşamları yemek yemiyom eve g,d,nce ondan bu kdr çok uzun sürüyo bitmesi
Aman sen yine pek şeetme de tenhada burkuverBiri de el ele olmamiza ragmen boydan boya süzdü bagirdim o. Seni diyeEşim zor tuttu Napiyosun Arabistandayiz dedi
Biandan camasir atiyom biamda yavas yavas topla otur esim 6 7 yi buluyir gelmesi bazen 7bucuk bende 5dke koyuyorum isine yakin gelince hazir oluyor menu.
Ayy senin o güzel gözlerini seveyimpek tatlısın
hiç tanıdıkla denk gelmedin mi
Ayy senin o güzel gözlerini seveyim❤ Çok tsk ederim canimm
Tanıdık derken kuzum anlamadim
Ben türlü düşünüyorm yada karnitur var oda olabilir ikisinden biri türlü makarna tarhana çorbası salata tursuhemde sıcak olur bidaha ısıtmazsın canım ne pişircen sen bakem
Gel kuzu valla yemek ye desen burun kıvırır sıpa gecengün pasta diye tutturdu minik pasta almış babası yedi baba patta bitti diyosenin kızda ya pastacı ya kekcisize taşıncam o olcak tam benlik affgdfgd
Ben türlü düşünüyorm yada karnitur var oda olabilir ikisinden biri türlü makarna tarhana çorbası salata tursu
Benimki secer canim o yuzden de bana lafi olmazgelim kendi işimi birakip hemen ahahah
cani isteyince hazir yemek var ahahah nohuttt aşkına
oh neguzel ama bizimkode yemek tam olsun da secici değil allahtanda kiziyom 3 çeşit den artikk.
Sende az çetin ceviz degilmissin haaa arabistani karistircan ulkeden atilcaniz ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?