Oh oh ellerine sağlık bende türlü düşünüyorum bakalim degismesse kararim.
Oda olur balll . Valla öldüm temizliği bitirdim mutfak salon oturduğum oda iki koridor.. Anam daha yatak odamşa bi oda bir koridor var yardıma gelin bacılar yarınaa

ohoh ellerine saglik tek mercimek köftesi yetermi.

Sen bugunde rahatsin desene benimde az var ama kedilere vercem yeni yemek yapcam 5 gibi baslarim zaman var daha

oo daha çok var 5e ben akşamları yemek yemiyom eve g,d,nce ondan bu kdr çok uzun sürüyo bitmesi

Oda olur balll . Valla öldüm temizliği bitirdim mutfak salon oturduğum oda iki koridor.. Anam daha yatak odamşa bi oda bir koridor var yardıma gelin bacılar yarınaa
gelim kendi işimi birakip hemen ahahah
cani isteyince hazir yemek var ahahah nohuttt aşkına
Ayy yok benim balliş öyle degil zaten yedigi şeyler sınırlı kuzum. Et yemiyor o yuzden yedigi corba cesiti 2 tane yani ne yapabilirim ki
oh neguzel ama bizimkode yemek tam olsun da secici değil allahtanda kiziyom 3 çeşit den artikk.
Biri de el ele olmamiza ragmen boydan boya süzdü bagirdim o. Seni diye Eşim zor tuttu Napiyosun Arabistandayiz dedi
Sende az çetin ceviz degilmissin haaa arabistani karistircan ulkeden atilcaniz ahahah

oo daha çok var 5e ben akşamları yemek yemiyom eve g,d,nce ondan bu kdr çok uzun sürüyo bitmesi
Biandan camasir atiyom biamda yavas yavas topla otur esim 6 7 yi buluyir gelmesi bazen 7bucuk bende 5dke koyuyorum isine yakin gelince hazir oluyor menu.

senin kızda ya pastacı ya kekci size taşıncam o olcak tam benlik affgdfgd
Gel kuzu valla yemek ye desen burun kıvırır sıpa gecengün pasta diye tutturdu minik pasta almış babası yedi baba patta bitti diyo ,yapayım evde yapılan daha saglıklı

Benimki secer canim o yuzden de bana lafi olmaz Spor da yapiyor yaa zaten fazla yemek istemiyor cesit az olsun istiyor
Ayy ben fenayimmm Burda hersey sknti kuzum sadece ülkeden atılacak olsak yine iyi. Buranin vatandaşı olmadigimiz icin daha buyuk skntilar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…