- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.261
Benim dişler giciriyor bazen eksimsi canım istiyor bitaneyi gidkm gidim yiyiom o dedigini eşim yapıyor kütür kütür.oy canım hıyar turşusu çekti sulu slu kız kütür kütür ne yenir he
Gel kuzu valla yemek ye desen burun kıvırır sıpa gecengün pasta diye tutturdu minik pasta almış babası yedi baba patta bitti diyo,yapayım evde yapılan daha saglıklı
Türkleri dikkat çeker onlarin kuzumBenimki secer canim o yuzden de bana lafi olmazSpor da yapiyor yaa zaten fazla yemek istemiyor cesit az olsun istiyor
Ayy ben fenayimmmBurda hersey sknti kuzum sadece ülkeden atılacak olsak yine iyi. Buranin vatandaşı olmadigimiz icin daha buyuk skntilar olur
Dikkatli olmak lazimAman sen yine pek şeetme de tenhada burkuver
Benim dişler giciriyor bazen eksimsi canım istiyor bitaneyi gidkm gidim yiyiom o dedigini eşim yapıyor kütür kütür.
Ayy yok kuzum. Bizim oldugumuz yer taif burasi kucuk biryer o yuzden fazla Türk de yok zaten keske olsarica ederim canım
yani bi akraban bi arkadaşın seni tanıyan birileri çıkmadımı
Ayy yok kuzum. Bizim oldugumuz yer taif burasi kucuk biryer o yuzden fazla Türk de yok zaten keske olsa
Öyle balım aradada içine yemediği sebzelerden oohh misstam cimcime yaa iyi yapıyorsun canım en azından içinde ne olduğunu biliyorsun pastane pastalarıda çok güzel laf yok ama süreklide yenmez kiiii cimcimeme yazııııık belki dokunur
Benim kafa gidikafkanistanı demiyom kız kadınlar klübü sitesinde diyomallah snei emiii
Yap bi kısır otur ye ball ohhBen ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Eşim varken iyi ama tek olunca yemek yapasım gelmiyor
İyiyim canım sen nasılsın hoşgeldinMerhaba herkeseNasılsınızlar?
ben limonu yerim rahat rahat tursu salatasi itici geliyor disime seviyorken ahahahhahah kıyamam kuzum çok ekşi şeyleri bende yiyemem limondur ekşi vişnedir
hoşgeldin ballimmmm ye ye dondurmaMerhaba herkeseNasılsınızlar?
aman esine guvencin varsa boşver ipide bırakma tâbi.Mal
Maleseffff
Teksen oh bende tek olsam diye düşünüyorum esim varken zor karar oluyor.Ben ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Eşim varken iyi ama tek olunca yemek yapasım gelmiyor
Yap bi kısır otur ye ball ohh
Ama oğlum var 9 yaşında ben olsam hertürlü yerim de böyle arada derede kalmış gibiyim :) sordum çocuğa napayım makarna dioben limonu yerim rahat rahat tursu salatasi itici geliyor disime seviyorken ahahah
hoşgeldin ballimmmm ye ye dondurma
aman esine guvencin varsa boşver ipide bırakma tâbi.
Teksen oh bende tek olsam diye düşünüyorum esim varken zor karar oluyor.
Çocuk varsa illaki bişey yapcam canım,valla benim şuan yeşil fasulye pişiyo ,yanına pilav salata ayran yao sende yapAma oğlum var 9 yaşında ben olsam hertürlü yerim de böyle arada derede kalmış gibiyim :) sordum çocuğa napayım makarna diotaze fasulye yemeği yanına salata kurtarır bizi sanırım :)
Cocuk varsa kurtarır tabiki adiyet olsun tek sandım bende.Ama oğlum var 9 yaşında ben olsam hertürlü yerim de böyle arada derede kalmış gibiyim :) sordum çocuğa napayım makarna diotaze fasulye yemeği yanına salata kurtarır bizi sanırım :)
Aynen yavrum yapmamiz gereken de buben limonu yerim rahat rahat tursu salatasi itici geliyor disime seviyorken ahahah
hoşgeldin ballimmmm ye ye dondurma
aman esine guvencin varsa boşver ipide bırakma tâbi.
Teksen oh bende tek olsam diye düşünüyorum esim varken zor karar oluyor.
Öyle balım aradada içine yemediği sebzelerden oohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?