Gel kuzu valla yemek ye desen burun kıvırır sıpa gecengün pasta diye tutturdu minik pasta almış babası yedi baba patta bitti diyo ,yapayım evde yapılan daha saglıklı

tam cimcime yaa iyi yapıyorsun canım en azından içinde ne olduğunu biliyorsun pastane pastalarıda çok güzel laf yok ama süreklide yenmez kiiii cimcimeme yazııııık belki dokunur

Türkleri dikkat çeker onlarin kuzum

tam cimcime yaa iyi yapıyorsun canım en azından içinde ne olduğunu biliyorsun pastane pastalarıda çok güzel laf yok ama süreklide yenmez kiiii cimcimeme yazııııık belki dokunur
Öyle balım aradada içine yemediği sebzelerden oohh miss

hahah kıyamam kuzum çok ekşi şeyleri bende yiyemem limondur ekşi vişnedir
ben limonu yerim rahat rahat tursu salatasi itici geliyor disime seviyorken ahahah
Merhaba herkese Nasılsınızlar?
hoşgeldin ballimmmm ye ye dondurma
aman esine guvencin varsa boşver ipide bırakma tâbi.
Ben ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Eşim varken iyi ama tek olunca yemek yapasım gelmiyor
Teksen oh bende tek olsam diye düşünüyorum esim varken zor karar oluyor.

Yap bi kısır otur ye ball ohh
Ama oğlum var 9 yaşında ben olsam hertürlü yerim de böyle arada derede kalmış gibiyim :) sordum çocuğa napayım makarna dio taze fasulye yemeği yanına salata kurtarır bizi sanırım :)

Ama oğlum var 9 yaşında ben olsam hertürlü yerim de böyle arada derede kalmış gibiyim :) sordum çocuğa napayım makarna dio taze fasulye yemeği yanına salata kurtarır bizi sanırım :)
Çocuk varsa illaki bişey yapcam canım,valla benim şuan yeşil fasulye pişiyo ,yanına pilav salata ayran yao sende yap

Cocuk varsa kurtarır tabiki adiyet olsun tek sandım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…