- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.281
Benim kafa gidikYooo burda da tanidik kimseye denk gelmedik Amaan gerek de yok zaten
ben limonu yerim rahat rahat tursu salatasi itici geliyor disime seviyorken ahahah
hoşgeldin ballimmmm ye ye dondurma
aman esine guvencin varsa boşver ipide bırakma tâbi.
Teksen oh bende tek olsam diye düşünüyorum esim varken zor karar oluyor.
Kizlar ben balkonda mangal yakicam elktirik ızgara daBugün yemek ne dusunuyorsunuz kızlar.
Bence daha rahat daha iyiyok canım kimsede resim yok ya bilemiyom
Yapıyom napayım sebzenin çoğunu yemiyo sıpa bende robottan geçirip katıyom kek yaparken yemiş oluyor işte mutfakta çareler tükenmezyapıyon mu kız öyle
aynen canım benimBence daha rahat daha iyi
hahah katınca bide yemiyon heeYapıyom napayım sebzenin çoğunu yemiyo sıpa bende robottan geçirip katıyom kek yaparken yemiş oluyor işte mutfakta çareler tükenmez. Ama bugünkine koymucam bizde yeriz
Bende salata yaparım yanına pilav yenmez şimdi. O değilde ilk günler böyle üşeniyorum, eşimin mesaisine alışınca da ona yemek yapasım gelmiyor sonraÇocuk varsa illaki bişey yapcam canım,valla benim şuan yeşil fasulye pişiyo ,yanına pilav salata ayran yao sende yap
Yok kuzum ikizler+tek bebek var bende :) ikizlerin teki anannede kaldı bayramda gelmedi geri şuan kalan tekle bebe var :)Cocuk varsa kurtarır tabiki adiyet olsun tek sandım bende.
Kız aslında çikolu yaparsam belli bile olmuyor yemişliğim var yaneeehahah katınca bide yemiyon heeseni cimcime kankama söylicem valla
Bende salata yaparım yanına pilav yenmez şimdi. O değilde ilk günler böyle üşeniyorum, eşimin mesaisine alışınca da ona yemek yapasım gelmiyor sonrarahata alışıyorum :) eline sağlık seninde afiyet olsun.
Yok kuzum ikizler+tek bebek var bende :) ikizlerin teki anannede kaldı bayramda gelmedi geri şuan kalan tekle bebe var :)
Kız aslında çikolu yaparsam belli bile olmuyor yemişliğim var yaneee
Bende oyleeaynen canım benimben zaten onlardan kaçıyom hahah
Ay valla öyle oluyor genelde zoraki yapılıyorBende salata yaparım yanına pilav yenmez şimdi. O değilde ilk günler böyle üşeniyorum, eşimin mesaisine alışınca da ona yemek yapasım gelmiyor sonrarahata alışıyorum :) eline sağlık seninde afiyet olsun.
Yok kuzum ikizler+tek bebek var bende :) ikizlerin teki anannede kaldı bayramda gelmedi geri şuan kalan tekle bebe var :)
Rabbim sanada nasip etsin inşallah❤ baya içten dua ettim sana :)keşke benimde ikizlerim olsa
Aminn sağol canım cümlemizin evladına inşallah ❤Ay valla öyle oluyor genelde zoraki yapılıyor,sağol canım seninde şimdiden eline sağlık afiyet olsun
Ayy maşallah Allah sağlıklı uzun ömür versin kuzularına
Deniyom tutuyor soruyorlar bu bir değişik nevar içinde diyom sırrrrmisafirlerde de deniyton mu bu tarifleri doğruyu söyle
Deniyom tutuyor soruyorlar bu bir değişik nevar içinde diyom sırrrr. Sağlıklı bacım ben düşünüyom misafirlerini okadanda iyi hatunum
Rabbim sanada nasip etsin inşallah❤ baya içten dua ettim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?