Elbette bu allahin takdiri ama oo yqpilmasi gerken hic bisey yapmadi ki etrafimizda o kadar cok kisi var ki neler neler yapip mucadele ediyolar bir evlat sahibi olmak için tabi bu yaşadiklarimin bir kismi şimdi herkes icin hayirlisi.Allahim bundan sonra daha guzel bir hayat verir INSALLAH

Hayırlısı olsun canim...
Inşallah kendo isteklerine uygun birini rabbim karşına cikarsin...

Büyük sorun bence bu saklanması ya da tedaviyi reddetmesi sana vakit ayormayop evin sorumluluğunu üstlenmemesi kötü...

Saol canim allh razi olsun insallh allah buyuk boyle olmasi gerekiyomus demekki ben rabbimden hakkimda neyin hayirlisiysa onu istedim oda boyle gormuş demekki

Yani eski esiniz biliyordu o zaman kendi durumunu değil mi ? yanlış okumadım...!!! O zaman çok bencil biriymiş .!!!

İnsallah insallah ...

Uyumusum kızlar bir makine açtım ama 4 5 makinelik kıyafet yıkancak evde 10gündür olmayınca ikinciyi acacam yemek hazır köfte almış geç gelcekmis onun için gelince onu yaparim ev öle duruyor ama bisi yapasim yok kalkip çamaşır bosaltip atip asip uzancam halsizlestim biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…