- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.041
Elbette bu allahin takdiri ama oo yqpilmasi gerken hic bisey yapmadi ki etrafimizda o kadar cok kisi var ki neler neler yapip mucadele ediyolar bir evlat sahibi olmak için tabi bu yaşadiklarimin bir kismi şimdi herkes icin hayirlisi.Allahim bundan sonra daha guzel bir hayat verir INSALLAHEn iyisini yapmissin cnm tamam.suclu oda olmayabilir cocugun olmamasi suc degil ama kendi duygularini bastirmak icin sana eziyet etmesi cok kotu olmus.. menopoza girmebi beklemekte cok buyuk bencillik inss hayirlisiyla yeniden guzel hayatlar kurup cocugun olur cnm
Şimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işte
Saol canim allh razi olsun insallh allah buyuk boyle olmasi gerekiyomus demekki ben rabbimden hakkimda neyin hayirlisiysa onu istedim oda boyle gormuş demekkiHayırlısı olsun canim...
Inşallah kendo isteklerine uygun birini rabbim karşına cikarsin...
Büyük sorun bence bu saklanması ya da tedaviyi reddetmesi sana vakit ayormayop evin sorumluluğunu üstlenmemesi kötü...
Zaten hemen çıkmaz ki 4 veya 5 Aydan sonra çıkar normali öyle ..Aynen canım benim de öyle. Alt komşum yeni öğrendi hamile olduğumu hiç belli olmuyor diyor. Zaten benim karnım pek çıkmıyor bakalım 4.aydan sonra belli olur
Aynen öyle Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır ...!!!Gunaydnnn canlarrr bugun hava kotu istanbulda sabaha karsi 6da su sesiyle uyandjm birden yagmur basladi havalarda ne yapcagini bilemiyor artik
Yok hani kilo da hiç almadık ya o anlamda :) benim 9 aylıkken 6 aylık gibi göbeğim vardı ilkinde. Ikinciler daha erken çıkar diyorlar bakalımZaten hemen çıkmaz ki 4 veya 5 Aydan sonra çıkar normali öyle ..
Valla oyle cnm esimle azcik yuruyuse cikalim dedik geri donduk cok soguk diyeAynen öyle Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır ...!!!
Hakkında hayirlisi olsun canım bundan sonra ki hayatın mutlu huzurlu geçsin insallah ...!!!eski eş kişisinden bosandim cocugum yok ailemle yasiyorum
Yani eski esiniz biliyordu o zaman kendi durumunu değil mi ? yanlış okumadım...!!! O zaman çok bencil biriymiş .!!!Şimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işte
İnsallah insallah ...Elbette bu allahin takdiri ama oo yqpilmasi gerken hic bisey yapmadi ki etrafimizda o kadar cok kisi var ki neler neler yapip mucadele ediyolar bir evlat sahibi olmak için tabi bu yaşadiklarimin bir kismi şimdi herkes icin hayirlisi.Allahim bundan sonra daha guzel bir hayat verir INSALLAH
Olabilir belki...Yok hani kilo da hiç almadık ya o anlamda :) benim 9 aylıkken 6 aylık gibi göbeğim vardı ilkinde. Ikinciler daha erken çıkar diyorlar bakalım
Aynen canım soguk.!!!Valla oyle cnm esimle azcik yuruyuse cikalim dedik geri donduk cok soguk diye
Vardır bir hayır canım hakkından hayırlısı olsun ❤eski eş kişisinden bosandim cocugum yok ailemle yasiyorum
Uzakmi cokKızlar kardeşimin sözü hafta içi olacakmış gidemiyeceğim sanırım ...!!
Uzaklığından değilde benim kız diş çıkarıyor huysuzluğu üstünde bu aralar!!!Uzakmi cok
Az önce zor yatırdım zaten uyuyor şimdi ..Uzaklığından değilde benim kız diş çıkarıyor huysuzluğu üstünde bu aralar!!!
Hayır olsun inşallah gidebilin olmazsa düğün falan olunUzaklığından değilde benim kız diş çıkarıyor huysuzluğu üstünde bu aralar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?