- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.601
Açlıktan uyandım kız yemek yedim geri yatağa döndüm henüz gün aymadı banaSanada günaydın iceri daldin direk ahaha
Çok şükür canım benim inşallah benimde kedişim ağustosta gelecekSağol canım iyileşiyor şükürler olsun ki allahım sana teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım bu devirde zor iş bulmak ama inşallah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirmek nasip olurİşsizimİş bulabilirsem inşallah planlarım var, kendi alanımla ilgili onları yapıcam. Sertifika vs. alıcam yüksek lisansla o da baya pahalı bi şey onun için iş bakıyorum artık kasiyerlik, satış danışmanlığı ne olursa para biriktirmem lazım. :) Öyle.
Çok şükür canım benim inşallah benimde kedişim ağustosta gelecekhep aklımda iyi bakabilir miyim sorusu var
Aşk olsun benim profilimden ne zaman Van kedisi eksik olduoo hangi cins canım bakarsın valla evlat gibi oluyorlar
Bende eşimi sınava yolladım islerimi hallettim annem gelecekte yigenimle banaöyle canlarım çok seviyorumnapim saatlerce anlatabilirim haha
sizler napıyorsunuz ben işe geldim vallah
tatlışımm
-Adel- @balbocuuu minik kalp0753 @Limonsuzzcay @RosSsS @Reyyan__ Blue_Peri @SeviyomHee @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @benmarian D Dilos06 @MaviKuplik Diktorya Secret @immzaben @sivastrabzon @Ada duru @AnneAslan D e f n e @Anneyim @zorkadin53 @Gunyeli @gurtmingotam @Ayas19 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi @Culhagibi @hizuran @Browni_intense @melankolimm @Memleketsevdalisi @Kutsal Tiramisu @deniz us @bide bele cek @2014prenseslerim2015 @silsilesil Goldenpanthera @Nurov @minnakhatun01 @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @Hicoloji @terelelli34 @bulca @ilginc Kiz @Nnuurrr @Ilaymilya U Ufukta_bebek @Minikriko Kmsl Hnd @kahvesevmemben hayirli geceler canlar.
Yani cnm araya nifak sokmak gbi olmasinda senin esin biraz zor biri gibi . Seni yoruyor ilerde bebek.olucak uykusuz yorgn su bu olunca oyle hersey 4 4luk olamayacak ozamanlarda sana destek olmayip ayni boyle laf soylemesine izin verme de bari alismasin hadi simdi alismis ta .oh cok şükür ya oda bir can ya.
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)
Yok kiz ne oynamasi vik vik uyaniyo 1 2 saatte 1 40 li bebek bundan cpk uyur 3 yasinda canjm ... su iciyo tekrar elimi kolumu tirmalaya tirmalaya uyuyo sonra ben gidip yatiyorum uyumaya calisiiyorm tam uyuyorm geri bi aglamayla basa sariyoruznapiyor oynuyormu kuzum.
Yapyap bi giristinmi devami guzel geliyor.
Bende eşimi sınava yolladım islerimi hallettim annem gelecekte yigenimle bana
Sigara böreği,makarna salatası,büzgülü baklava,kıymalı ispanak,tuzlu kurabiye yaptım canmoo neler yapacaksın :)
Sigara böreği,makarna salatası,büzgülü baklava,kıymalı ispanak,tuzlu kurabiye yaptım canm
Buyur gel canimay harikasın bende mi geleydim ne
Kıyamam inşallah bian önce iyileşir,günaydın balllaldık canım ama belli saatlerde içebiliyor etkisi azalınca yapcak bişi yok.
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?