Allah yardımcın olsun canım bu devirde zor iş bulmak ama inşallah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirmek nasip olur

T Tatlianne20 eşin kahvaltı istiyor ya, kendine bir kumbara yap. Eşin dışarıda 2 poğaça bir çay ile kahvaltı yapsa 4-5 lira tutar. Sen hazırlayınca da pastaneden almadı benden aldı gibi düşün kumbaraya 3-5 lira at her sabah bir işletme gibi eşin de müşteri gibi düşün böylece ayda hiç yoktan 120-150 tl paran olur git onunla da bi 0.5 gr altın al, hatta altın hesabı açtır az deme damlaya damlaya göl olur hatta hesabının adını 'kahvaltı ' koy ben işe başlayınca 'sigara' diye hesap açacağım hergün bir sigara parasını içiyor gibi hesaba yatıracağım

öyle canlarım çok seviyorumnapim saatlerce anlatabilirim haha
sizler napıyorsunuz ben işe geldim vallah
Bende eşimi sınava yolladım islerimi hallettim annem gelecekte yigenimle bana

oh cok şükür ya oda bir can ya.
aynen kuzum kahvalti hazırlamak degilde bazen kalkmadigim zaman dedigi laf dokunuyor alistim artik onada ne edem:)
Yani cnm araya nifak sokmak gbi olmasinda senin esin biraz zor biri gibi . Seni yoruyor ilerde bebek.olucak uykusuz yorgn su bu olunca oyle hersey 4 4luk olamayacak ozamanlarda sana destek olmayip ayni boyle laf soylemesine izin verme de bari alismasin hadi simdi alismis ta .

napiyor oynuyormu kuzum.

Yapyap bi giristinmi devami guzel geliyor.
Yok kiz ne oynamasi vik vik uyaniyo 1 2 saatte 1 40 li bebek bundan cpk uyur 3 yasinda canjm ... su iciyo tekrar elimi kolumu tirmalaya tirmalaya uyuyo sonra ben gidip yatiyorum uyumaya calisiiyorm tam uyuyorm geri bi aglamayla basa sariyoruz

Selam kızlar nabersiniz nasıl gidiyor bakalım ben her zamanki gibi çoluk çocuk misafir Gezmece hayat böyle geçiyor

Kızlar birşey sorucam sabah uyandığımda sağ elime kına yakılmış bazı yerlere ufak tefek avcumun kenarında flnda var internetten baktım cinler fln birseyler yazıyor bu konu hakkında bilginiz varmı kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…