- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.061
Ya birak cnm.işi falan sen dinlen bisey olmaz okadardan eve sen iyi olda esin yardim etsin birazUyumusum kızlar bir makine açtım ama 4 5 makinelik kıyafet yıkancak evde 10gündür olmayınca ikinciyi acacam yemek hazır köfte almış geç gelcekmis onun için gelince onu yaparim ev öle duruyor ama bisi yapasim yok kalkip çamaşır bosaltip atip asip uzancam halsizlestim biraz:)
Çok kolay gelsin canim dikkatli yap ...!!Uyumusum kızlar bir makine açtım ama 4 5 makinelik kıyafet yıkancak evde 10gündür olmayınca ikinciyi acacam yemek hazır köfte almış geç gelcekmis onun için gelince onu yaparim ev öle duruyor ama bisi yapasim yok kalkip çamaşır bosaltip atip asip uzancam halsizlestim biraz:)
Himm gecmis olsunn cnm olsun belki ozmana daha iyi olur bikac saatlik gidersinUzaklığından değilde benim kız diş çıkarıyor huysuzluğu üstünde bu aralar!!!
Bende öyle düşünüyorum nişanı olur zaten oraya giderim diye düşünüyorum ...Hayır olsun inşallah gidebilin olmazsa düğün falan olun
Aynen ufaklari hallediyorum pek yapmiyom dünde o bisiler hazırladı yedim yarın evi supurur yardım eder banaYa birak cnm.işi falan sen dinlen bisey olmaz okadardan eve sen iyi olda esin yardim etsin biraz
Bilmem ki bakarım yine deHimm gecmis olsunn cnm olsun belki ozmana daha iyi olur bikac saatlik gidersin
Sağol canım benimÇok kolay gelsin canim dikkatli yap ...!!
Aynen anlayışlı ise dile getirip söz aralarinda da olcak inşallah nasipse nisan falan seninki toparlar kendini ozamanaBende öyle düşünüyorum nişanı olur zaten oraya giderim diye düşünüyorum ...
Aynen yardımcı olsun esinAynen ufaklari hallediyorum pek yapmiyom dünde o bisiler hazırladı yedim yarın evi supurur yardım eder bana
Boşver kuzum kalan kalsin iyi olunca yap yorma kendini. Şimdi salmayacağız da ne zaman salacağız dinleneceğiz boşver şımart biraz kendiniUyumusum kızlar bir makine açtım ama 4 5 makinelik kıyafet yıkancak evde 10gündür olmayınca ikinciyi acacam yemek hazır köfte almış geç gelcekmis onun için gelince onu yaparim ev öle duruyor ama bisi yapasim yok kalkip çamaşır bosaltip atip asip uzancam halsizlestim biraz:)
Insallah canim tesekkurlerHakkında hayirlisi olsun canım bundan sonra ki hayatın mutlu huzurlu geçsin insallah ...!!!
Evet biliyormuş ve zaman gecsin die yaninda kaliyim die beni oyalamis sonra hersey cikinca ortaya kendi tavrini ortaya koydu ve artik hep kavga çikaran evini karisini umursamayan bekar bir erkek gibi kendi hayatini yaşayan biri olup ciktiYani eski esiniz biliyordu o zaman kendi durumunu değil mi ? yanlış okumadım...!!! O zaman çok bencil biriymiş .!!!
Eğitim sosyolojisi canım.vize haftası bu haftaNe dersi cnm
Aynen öyle canmSaol canim allh razi olsun insallh allah buyuk boyle olmasi gerekiyomus demekki ben rabbimden hakkimda neyin hayirlisiysa onu istedim oda boyle gormuş demekki
Ayy ayni bende öyleyim. Aslinda dilim ucuna kadar geliyor ama kötü olmayalim diye susuyorum. Insallah anlarlar da birakirlar laf sokmayi..Valla oyle canım bana dua edin
Yok eşim değil. Kaynanamlara gidiyoruz ya görümcem geldiğinde sürekli laf sokma çabasına giriyor
Sabah eşim erken cıktı canım
Normalde 1 ay falan kalıyor ama belki bu sefer daha az kalır.
Kuzum kulak asmayayim diyorum ama bebeğim de olumsuz etkilenecek diye sınır oluyorum.
Haddini bildirmem gerek. Ama ben hep sessiz kaliyorum
Evdeyim kuzumm
Oh afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma :*Çay iciyomm gelin canlar
Bence sade tatlı vermeyin 1 çeşit börek,yanına kısır yapın yeter.
Bencede yanina 1 tuzlu olmali ya bi salata gibide olur yada cerezde olur yap bi kolay milfoy o bile yeterlizarifinci
Iyiki kurtulmusun cnm. Bosver sen kendi hayatina kendi huzuruna bak.Şimdi anlatsam derler yaa kitap yazarim sanirim ama kisaca ozet gecmek gerekirse cocugumuz olmuyodu ve ben hep benden kaynakli sanip tedaviler oldum kac sene gitmedigim yer icmedigim ilac kalmamisti kesndisi dr lardan nefret eder ve gitmedi taki son raddeye gelene kadar sonra ogrendimki sorun onda ve cocugu olmuyor ama ben yinede vaz gecmedim bussuru tedavi yontemleri cikmis dedim hepsinde şansimizi deneriz eger olmasaa takdir allahin bizde beraber yaşlaniriz dedim ama hic bir sekilde yanaşmadi tedavilere ve her cocuk meselesinde kapiyi gosterdi yinede sabrettim basta cok iyi anlasiyoduk yani ben oyle sanmisim her sey ortaya cikana kadar sorunun ondan oldugunu oğrenen kadar her gece disariya cikar gece yarisina kadar gelmezdi artik çayin sicak olmasi yemek nie gec oldu gibi ufak detaylarda bule kavgalar cikarmaya calisirdi ama eve para getirmezdi hep bu borca gitti şu kardesime verdim bu arkaşin ihtiyaci varmis gibi seylerle elde para birakmazdi baharda ekin ekerlerdi ben yanliz kalirdim yazin ekin bicme kişin istanbulda caliscam der ve giderdi bende sirf calissin ve para biriktirsin ki bir evladimiz olsun die hersekilde ses cikarmazdim ama sonradan iş ciddiye binince şişdet egilimine kalkinca ve kavgalardan mutsuzluktan zaman gecmeyince olaylar koptu kendisi benim cocugum olmuyor tedavilere de gitmem gelcekse beni boyle kabul etcekse etsin etmiycekse bu iş bitsin die aracidan laf gonder di o zaman bu is bitti not..yaşinin gecmesini bekliyodum oda menopaza girip cocuk sahibi olmayinca herseyi soyliycektim demiş..boyle bitti işte
Ayy ayni bende öyleyim. Aslinda dilim ucuna kadar geliyor ama kötü olmayalim diye susuyorum. Insallah anlarlar da birakirlar laf sokmayi..
Evdeyim kuzummbugün misafirim gelicek ya hazirlik yapiyordum
Oh afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma :*
Poncikler benimde icim rahat etmedi. Peynirli pogaca yaptim, havuc salatasi ve patates salatasi.
Serbetli tatli var cerez var ve meyve
Daha ne olsun tatlım yeterli benceAyy ayni bende öyleyim. Aslinda dilim ucuna kadar geliyor ama kötü olmayalim diye susuyorum. Insallah anlarlar da birakirlar laf sokmayi..
Evdeyim kuzummbugün misafirim gelicek ya hazirlik yapiyordum
Oh afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma :*
Poncikler benimde icim rahat etmedi. Peynirli pogaca yaptim, havuc salatasi ve patates salatasi.
Serbetli tatli var cerez var ve meyve
Haklisin cnm hep düsünen biz oluyoruz.Eline sağlık canım.
Aman onlar laf sokarken kötü olacaklarını dusunmuyorlarda biz niye hep düşünüyoruz.
Eline koluna sağlık bu arada
Görümcen sivri dilli demek ki canim senden hoşlanmıyorEline sağlık canım.
Aman onlar laf sokarken kötü olacaklarını dusunmuyorlarda biz niye hep düşünüyoruz.
Eline koluna sağlık bu arada
Evez bencede yoruldum iyiki temizligimi dün yapmisimDaha ne olsun tatlım yeterli bence
Görümcen sivri dilli demek ki canim senden hoşlanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?