Ya birak cnm.işi falan sen dinlen bisey olmaz okadardan eve sen iyi olda esin yardim etsin biraz

Çok kolay gelsin canim dikkatli yap ...!!

Boşver kuzum kalan kalsin iyi olunca yap yorma kendini. Şimdi salmayacağız da ne zaman salacağız dinleneceğiz boşver şımart biraz kendini

Yani eski esiniz biliyordu o zaman kendi durumunu değil mi ? yanlış okumadım...!!! O zaman çok bencil biriymiş .!!!
Evet biliyormuş ve zaman gecsin die yaninda kaliyim die beni oyalamis sonra hersey cikinca ortaya kendi tavrini ortaya koydu ve artik hep kavga çikaran evini karisini umursamayan bekar bir erkek gibi kendi hayatini yaşayan biri olup cikti

Ayy ayni bende öyleyim. Aslinda dilim ucuna kadar geliyor ama kötü olmayalim diye susuyorum. Insallah anlarlar da birakirlar laf sokmayi..

Evdeyim kuzumm bugün misafirim gelicek ya hazirlik yapiyordum
Çay iciyomm gelin canlar
Oh afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma :*

Bence sade tatlı vermeyin 1 çeşit börek,yanına kısır yapın yeter.

Bencede yanina 1 tuzlu olmali ya bi salata gibide olur yada cerezde olur yap bi kolay milfoy o bile yeterli zarifinci

Poncikler benimde icim rahat etmedi. Peynirli pogaca yaptim, havuc salatasi ve patates salatasi.
Serbetli tatli var cerez var ve meyve

Iyiki kurtulmusun cnm. Bosver sen kendi hayatina kendi huzuruna bak.

Eline sağlık canım.
Aman onlar laf sokarken kötü olacaklarını dusunmuyorlarda biz niye hep düşünüyoruz.
Eline koluna sağlık bu arada

Daha ne olsun tatlım yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…