yok kız onlar mantar gibi birşey dermatolojiye gitmen gerekiyor

Güneş doğdu kalk kadın hafta içi ben uyandırıyorum haftasonu o uyandırır. Zalim poncik
öyle canlarım çok seviyorumnapim saatlerce anlatabilirim haha
sizler napıyorsunuz ben işe geldim vallah
Gunaydin hanimlar bayadır yokum..
Çocugun okulu evin işi derken vakit bulamadım. Artık vaktim olursa buralardayimmm
Açlıktan uyandım kız yemek yedim geri yatağa döndüm henüz gün aymadı bana
Günaydın kızlar @Tatlianne20 etiket etmişsin ben ozaman derin uykulardaydım
Yok kiz ne oynamasi vik vik uyaniyo 1 2 saatte 1 40 li bebek bundan cpk uyur 3 yasinda canjm ... su iciyo tekrar elimi kolumu tirmalaya tirmalaya uyuyo sonra ben gidip yatiyorum uyumaya calisiiyorm tam uyuyorm geri bi aglamayla basa sariyoruz
Selam kızlar nabersiniz nasıl gidiyor bakalım ben her zamanki gibi çoluk çocuk misafir Gezmece hayat böyle geçiyor❤❤❤
Guzel fikirleriniz de yok adam illa ben kalkcam kalkmayim tripli olur kapiya kadar gecirirm alistik ilk zaman bazen kuserim kalkmam kalkmaya niyetin yok der bi kapiya kadar bile bide akşam yemegine nedemelisiniz illa hazir olcak aksama geldiginde hemen yiycez bide 3 çeşit olcak bem hergun uc crsit yapıyorum kizlar çorbamız eksik olmaz zaten kuru sulu neymis bazem 5dakka bekle pissin derim noye vay bu saate kalmisda aksama ksdar napiyormusum bende falan filan bazen binde bir baska seyler yapalim derim tabi adami gömmek gibi olmasin ahahah aşıgim ya galiba ondan gjfkgnfigjd iyi tarafida var güzel kiyaklarida oluyorda geneli böle geçiyor elindende güzel yemekler yapar ilk lerde yapardida şimdi pek görmüyorum çalışiyor diye sözde bizim de görevimiz gibi onlar:) şu kumbara işini iyi yatti kuzm normalde kumbaram var söz de benim ama adamin işine yariyor.

Neyse ben benim kocaya sukredeyim

Baktım gecmezse giderim artık hastahaneye
Kınayı dicektim sana bunu biri nohat hatip ogluna sordular ole bisi olmadığını dedi doktora danismanizi soyleyin dedi benim bekarlen kuzenlerime hepsine ellerine ayaklarina evdekerim yapılmış megerse dededim mezarindan toprak almışlar rasiz edilmiş ole yorumlanmisti artik asli varmi yokmi bilmiyom oardada olmustu.

Ben o adamı döverim tatliş net yani hergün 3 çeşit yemekmiş olduu canım enişteye söyle ne kadar şanslı olduğunun farkında değil henüz

senin herif ilahı bnmkide ilk zamanlar böyle davranmaya çalışıyordu ama bastırdım ama çalışıyorum ya ondan pek biişi diyemiyor artık. pantolonunu ütülemeyi unutmuşum aradı ateş püskürüyo sayı sayıyoooo dediğim tek laf unutmuşuşm dedim kapatıım yarım saat snra arıyor napıyon uyuz diyo bazen kötü tarafları görmezden gelmek gerekiyor yoksa ömür kimseyle geçmez

Ben o adamı döverim tatliş net yani hergün 3 çeşit yemekmiş olduu canım enişteye söyle ne kadar şanslı olduğunun farkında değil henüz
Ona kalsa ben cok şanslıyım herseyi alir eve bakar yediğim onumde yemediği m arkamdada bazen tartisirken alacaksin mecburki bemde senin onune koyuyorum başkasının degil derim aman dört dortlukte olsan deger ayni kuzum:)

Valla kuzu hesap açtır ya da bireysel emeklilik yap yatırım yapmak iyidir verme kumbarani kocişe

Ahahah bizimde utu konusun da tartismalar olur bi sekilde gidiyor ama o sevgi bitmedikce saygimiz yola devam allah bir ömür boyu etsin herkesin bir huyu var işte.

Valla kuzu hesap açtır ya da bireysel emeklilik yap yatırım yapmak iyidir verme kumbarani kocişe
Kumbaram var bikere yaptım esimin verdikleriyle ama bakti oda birikiyor maasi verip atmaya başladı 5 milyar biriktirdik araba aldık uzeri kv tamamladilar simdi de kendim için esime istedim adam yine uzerine koydu atiyor kendide neymis biriksinde arabayi yukseltirim ben diyomki cocugumuz olur ona bisoler yapariz belki hic acmayiz birikir ev alırız yardim eder ailelerde diyom nerde ev alcaz diyor kendime özel ihtiyac için biriktirirken hep ev es ben carsi falan bilmem bide yilda bi ancak artik bakalim cocuk olunca nasil olur huysuzlasirmiyiz değişimiyiz bilemem guzel baba olacagina inaniyom elinden hersey gelir.

Kuzum bende baktım izledim şimdi Nihat Hatipoğlu videosuna baktım varmış kuzum böyle birşey ruh benden cikarmis başka aleme gidermiş (alemlerde gezermiş) fln filan diyor

Kuzum bende baktım izledim şimdi Nihat Hatipoğlu videosuna baktım varmış kuzum böyle birşey ruh benden cikarmis başka aleme gidermiş (alemlerde gezermiş) fln filan diyor
Ahahha varmiymis ozaman sen oku fazla kafanj bulandirma kaptırma kendini böle kuzum benim kuzenlerdede oldu ama uzerine pek düşmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…