Ona kalsa ben cok şanslıyım herseyi alir eve bakar yediğim onumde yemediği m arkamdada bazen tartisirken alacaksin mecburki bemde senin onune koyuyorum başkasının degil derim aman dört dortlukte olsan deger ayni kuzum:)
Ağzına sağlık valla doğru diyorsun neye susuyorsak bide ordan laf ediyorlar çok haklılar gibi

Ahahha varmiymis ozaman sen oku fazla kafanj bulandirma kaptırma kendini böle kuzum benim kuzenlerdede oldu ama uzerine pek düşmediler.
Aynen kuzum pek kafayı bulandirmayim ben varmış işte eşimde gördü kına yakmışlar sana dedi ondan sonra araştırinca oklar 3 harfileri gösteriyor

kız sen zaten adama bütün işleri yaptırıyon sen sus kenara çekil
Devlet memuru adamın borcunu erkek gibi çalışıp asgari ücretle ödedim kuzum o kadar hakkım olsun demi zaten çalışırken benden çok o evi kirletiyordu konuşmasın o bacısına baksın gene aklıma geldi

Kuzum ben sinavimi aşıyorum şükür eger kaldirmayacak yük olmadığı sürece saygisizlik olmadığı sürece gider evlilik bakalim:)
İnşallahhh da devam eder kuzum ağız tadıyla yaşamak nasip olsun boşanmak için evlenmiyoruz sonuçta ama tahammül bir yere kadar dediğin gibi kaldıramayacak yük hissettiğin an devam etmenin de anlamı yok o saatten sonra değişmez diye düşünüyorum

Aynen öyle canim kimseye yaşatmaz inşallah balim.

ahahah manyak kadın gene açtı eski defteri unut kız onları cadı

Yemek ne yapacaksin
İşte beklenen soru geldi ne yemek yapacaksınaksam ky eltimler gelecek çorba et pilav salata pilav yerine Kekikli patates püresi de olabilir bir kaç meze çeşidi közlenmiş patlıcan kırmızı biberli meze tatlida künefe yada kaymaklı peynirli kadayif sarma daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…