- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.641
Ağzına sağlık valla doğru diyorsun neye susuyorsak bide ordan laf ediyorlar çok haklılar gibiOna kalsa ben cok şanslıyım herseyi alir eve bakar yediğim onumde yemediği m arkamdada bazen tartisirken alacaksin mecburki bemde senin onune koyuyorum başkasının degil derim aman dört dortlukte olsan deger ayni kuzum:)
Aynen kuzum pek kafayı bulandirmayim ben varmış işte eşimde gördü kına yakmışlar sana dedi ondan sonra araştırinca oklar 3 harfileri gösteriyorAhahha varmiymis ozaman sen oku fazla kafanj bulandirma kaptırma kendini böle kuzum benim kuzenlerdede oldu ama uzerine pek düşmediler.
Devlet memuru adamın borcunu erkek gibi çalışıp asgari ücretle ödedim kuzum o kadar hakkım olsun demikız sen zaten adama bütün işleri yaptırıyon sen sus kenara çekil
Kuzum ben sinavimi aşıyorum şükür eger kaldirmayacak yük olmadığı sürece saygisizlik olmadığı sürece gider evlilik bakalim:)Ağzına sağlık valla doğru diyorsun neye susuyorsak bide ordan laf ediyorlar çok haklılar gibi
Aman neyse kinanin tadini cikar ihlas oku evinsirkeyle temizle okuyora dezente et ve gitsin için rahatlasin.Aynen kuzum pek kafayı bulandirmayim ben varmış işte eşimde gördü kına yakmışlar sana dedi ondan sonra araştırinca oklar 3 harfileri gösteriyor
Öyle yapiyim kuzum içim rahtlasin en azındanAman neyse kinanin tadini cikar ihlas oku evinsirkeyle temizle okuyora dezente et ve gitsin için rahatlasin.
Yemek ne yapacaksinÖyle yapiyim kuzum içim rahtlasin en azından
İnşallahhh da devam eder kuzum ağız tadıyla yaşamak nasip olsunKuzum ben sinavimi aşıyorum şükür eger kaldirmayacak yük olmadığı sürece saygisizlik olmadığı sürece gider evlilik bakalim:)
Ahahah bizimde utu konusun da tartismalar olur bi sekilde gidiyor ama o sevgi bitmedikce saygimiz yola devam allah bir ömür boyu etsin herkesin bir huyu var işte.
Aynen öyle canim kimseye yaşatmaz inşallah balim.İnşallahhh da devam eder kuzum ağız tadıyla yaşamak nasip olsunboşanmak için evlenmiyoruz sonuçta ama tahammül bir yere kadar dediğin gibi kaldıramayacak yük hissettiğin an devam etmenin de anlamı yok o saatten sonra değişmez diye düşünüyorum
ahahahDevlet memuru adamın borcunu erkek gibi çalışıp asgari ücretle ödedim kuzum o kadar hakkım olsun demizaten çalışırken benden çok o evi kirletiyordu konuşmasın o bacısına baksın gene aklıma geldi
Kuzum bende baktım izledim şimdi Nihat Hatipoğlu videosuna baktım varmış kuzum böyle birşey ruh benden cikarmis başka aleme gidermiş (alemlerde gezermiş)fln filan diyor
İşte beklenen soru geldi ne yemek yapacaksınYemek ne yapacaksin
İnşallahhh kuzumAynen öyle canim kimseye yaşatmaz inşallah balim.
Siz ne yemek yapacaksınız güzellikler
Dur kız tam trip atamadım bedelliye gittiahahahmanyak kadın gene açtı eski defteri unut kız onları cadı
Sonra Eda manyak karı oluyoryemek yapmıyomprotesto
Bende yapicam az kaldı bugünü atlattıyım dayemek yapmıyomprotesto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?