Katılma hayatım sen susma hakkını kullan bir defa duyalım yeter ya normalde tez canlıyım bu konuda ama bir erkek bir kız derse doğuran kadar kafam karışır benim

alışverişte 2sini birden alıyormuşsun ne olur ne olmaz diye ben kız hissediyorum sen

Siz ne yemek yapacaksınız güzellikler
Oooo daha ne olsun marifetin ustunde bende dunden karnitur makarna çorba var bugun mutfaklan ugrasiyom yine buz dolabını sildim.

alışverişte 2sini birden alıyormuşsun ne olur ne olmaz diye ben kız hissediyorum sen
Kız olursa alışverişe çok ihtiyacı olmayacak yiğenim sağolsun birçok kıyafetini etiketiyle bıraktı bize erkek olursa sadece babasının metal araba koleksiyonu var don bile yok
Ben önce eşimden etkilendim kıza alıştım gibi sonra erkek olduğunu düşündüm şuan ikisinden de uzaklaşmak istiyorum ne hissetsem tersi olacak gibi

B
Offfffff diyorummmm. Valla biz aksama dugune gidecegiz simdi esim isten geldi jahvaltilik melemen vs yedik . Biskuvi pastasi yaptim esim cok seviyor dugunden gelnce muhtwmelen kahve esliginde onu yeriz

B

Offfffff diyorummmm. Valla biz aksama dugune gidecegiz simdi esim isten geldi jahvaltilik melemen vs yedik . Biskuvi pastasi yaptim esim cok seviyor dugunden gelnce muhtwmelen kahve esliginde onu yeriz
Yaaa çok güzel oluyor pisküvi pastası sizede iyi eğlenceler ve afiyet olsun şekerim

hayırlısı o zaman erkek olursa arabayı napsın el kadar bebe az büyüyünce kırar hepsini o dkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…