- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.661
Dur kız tam trip atamadım bedelliye gittigelsin hırsımı alayım sonra unutmak kolay
Sonra Eda manyak karı oluyorkendine hiç bakma
Bende yapicam az kaldı bugünü atlattıyım da
Senin gibi bende protesto yapacağuuummmne yapıcan gıııııı
İşsizim ben oyalanacak şey lazımbak ya daha ne yapcan adama bi uslu durmuyon
Bari ona yatır benim gibi hem yorulma hem yemeğin olsunnapayım ya yaptım yemedikahvaltılık ymeye decam etsin
Senin gibi bende protesto yapacağuuummm
Bari ona yatır benim gibi hem yorulma hem yemeğin olsun
Doktorun keyfini bekliyoruz teyzesibazen yapar kızeksik olmasın bebeğin cinsiyetine ne kdr kaldı :))
Doktorun keyfini bekliyoruz teyzesi16.haftadan önce söylemeyecekmiş o zaman ben 17.hafta gelirim dedim çıktım
Emin olmadan söylemek istiyorum dedi bana fark etmiyorda eşim fena saydırıyormanyak mı kız o kadın mı erkekmi neysenie söylemiyo acep
Emin olmadan söylemek istiyorum dedi bana fark etmiyorda eşim fena saydırıyor
Katılma hayatım sen susma hakkını kullaneşine katılıyorum
Katılma hayatım sen susma hakkını kullanbir defa duyalım yeter ya normalde tez canlıyım bu konuda ama bir erkek bir kız derse doğuran kadar kafam karışır benim
İşte beklenen soru geldi ne yemek yapacaksınaksam ky eltimler gelecek çorba et pilav salata pilav yerine Kekikli patates püresi de olabilir bir kaç meze çeşidi közlenmiş patlıcan kırmızı biberli meze tatlida künefe yada kaymaklı peynirli kadayif sarma daha ne olsun
Oooo daha ne olsun marifetin ustunde bende dunden karnitur makarna çorba var bugun mutfaklan ugrasiyom yine buz dolabını sildim.Siz ne yemek yapacaksınız güzellikler
Kolay gelsin kuzum sana daOooo daha ne olsun marifetin ustunde bende dunden karnitur makarna çorba var bugun mutfaklan ugrasiyom yine buz dolabını sildim.
Kız olursa alışverişe çok ihtiyacı olmayacak yiğenim sağolsun birçok kıyafetini etiketiyle bıraktı bizealışverişte 2sini birden alıyormuşsun ne olur ne olmaz diyeben kız hissediyorum sen
Offfffff diyorummmm. Valla biz aksama dugune gidecegiz simdi esim isten geldi jahvaltilik melemen vs yedik . Biskuvi pastasi yaptim esim cok seviyor dugunden gelnce muhtwmelen kahve esliginde onu yerizİşte beklenen soru geldi ne yemek yapacaksınaksam ky eltimler gelecek çorba et pilav salata pilav yerine Kekikli patates püresi de olabilir bir kaç meze çeşidi közlenmiş patlıcan kırmızı biberli meze tatlida künefe yada kaymaklı peynirli kadayif sarma daha ne olsun
Yaaa çok güzel oluyor pisküvi pastası sizede iyi eğlenceler ve afiyet olsun şekerimB
Offfffff diyorummmm. Valla biz aksama dugune gidecegiz simdi esim isten geldi jahvaltilik melemen vs yedik . Biskuvi pastasi yaptim esim cok seviyor dugunden gelnce muhtwmelen kahve esliginde onu yeriz
Kız olursa alışverişe çok ihtiyacı olmayacak yiğenim sağolsun birçok kıyafetini etiketiyle bıraktı bizeerkek olursa sadece babasının metal araba koleksiyonu var don bile yok
Ben önce eşimden etkilendim kıza alıştım gibi sonra erkek olduğunu düşündüm şuan ikisinden de uzaklaşmak istiyorum ne hissetsem tersi olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?