- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- 113
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.681
Babasının arabası beni alakadar etmiyorhayırlısı o zamanerkek olursa arabayı napsın el kadar bebe az büyüyünce kırar hepsini o dkr
Babasının arabası beni alakadar etmiyorişte erkek olursa iflas etmeden anca toplarım birşeyler
Aynen geçen iki zıbına 50 lira yazmışlar noldu be dedim metrelik kumaş alıp kendi dikesim varvalla o kdar bekleyişten snra iflas etmemekte imkansız
Aynen geçen iki zıbına 50 lira yazmışlar noldu be dedim metrelik kumaş alıp kendi dikesim var
Bem geldimama kimseler kalmamış sanki. Kocamın doğum günüydü dışarıdaydık,gündüzde temizlik vakit bulamadım. Sabah dişçiye gidicem stres sardı uykuda kalmadıKimsecikler yokmuuuuu komsularrr.
Sag ol kuzum naptiniz bakalim biz gittik geldik kurtlarmizi dokupteYaaa çok güzel oluyor pisküvi pastası sizede iyi eğlenceler ve afiyet olsun şekerim
Selam bende geldimBende.geldimm T Tatlianne20
Yaaaaa canın geçen hafta bize de aynısı olmuş 2 kızıma ve bana belli yerlerimizde kına lekesi gibi lekeler var ... ama kocaya hiç bişey olmamış anlamadım valla bende bişeyyyyyyKuzum bende baktım izledim şimdi Nihat Hatipoğlu videosuna baktım varmış kuzum böyle birşey ruh benden cikarmis başka aleme gidermiş (alemlerde gezermiş)fln filan diyor
Kuzummmmm nasılsın Bebiş nasıl büyüdü müSonra Eda manyak karı oluyorkendine hiç bakma
B Ende kız hissediyorum yaaaaaalışverişte 2sini birden alıyormuşsun ne olur ne olmaz diyeben kız hissediyorum sen
Değişik bisersey vallaha Allah'a yok diyen korksun diyorum az birşey kaldı bizim komşunun kizinada olmuş kız sonra delirmiş akşam ky diyor hacıya hocaya götürmüşlerde düzelmiş kız ama geneli kadinalra yapılıyormuş hamile olanlara da çok yapiolarmişYaaaaa canın geçen hafta bize de aynısı olmuş 2 kızıma ve bana belli yerlerimizde kına lekesi gibi lekeler var ... ama kocaya hiç bişey olmamış anlamadım valla bende bişeyyyyyy
Ayyyy yok canım ya o kadar abartmaya gerek yok bizde geçti bile,,,, bilimsel açıklaması bi çeşit mantar mış ama yine bilmiyorum,,,, eşime diyorum gece gelip bizi kaçırsalar ruhun duymayacak bi tek seni ayırmışlar bişey olmamışDeğişik bisersey vallaha Allah'a yok diyen korksun diyorum az birşey kaldı bizim komşunun kizinada olmuş kız sonra delirmiş akşam ky diyor hacıya hocaya götürmüşlerde düzelmiş kız ama geneli kadinalra yapılıyormuş hamile olanlara da çok yapiolarmiş
Ayyyy yok canım ya o kadar abartmaya gerek yok bizde geçti bile,,,, bilimsel açıklaması bi çeşit mantar mış ama yine bilmiyorum,,,, eşime diyorum gece gelip bizi kaçırsalar ruhun duymayacak bi tek seni ayırmışlar bişey olmamış
Kız hamilemisinnn allahım burdamı karşılaşacaktıkkkAy sorma kız bazen bende bakıyorum da fiyatlarda abartılıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?