Kuzum bende baktım izledim şimdi Nihat Hatipoğlu videosuna baktım varmış kuzum böyle birşey ruh benden cikarmis başka aleme gidermiş (alemlerde gezermiş) fln filan diyor
Yaaaaa canın geçen hafta bize de aynısı olmuş 2 kızıma ve bana belli yerlerimizde kına lekesi gibi lekeler var ... ama kocaya hiç bişey olmamış anlamadım valla bende bişeyyyyyy

Yaaaaa canın geçen hafta bize de aynısı olmuş 2 kızıma ve bana belli yerlerimizde kına lekesi gibi lekeler var ... ama kocaya hiç bişey olmamış anlamadım valla bende bişeyyyyyy
Değişik bisersey vallaha Allah'a yok diyen korksun diyorum az birşey kaldı bizim komşunun kizinada olmuş kız sonra delirmiş akşam ky diyor hacıya hocaya götürmüşlerde düzelmiş kız ama geneli kadinalra yapılıyormuş hamile olanlara da çok yapiolarmiş

Ayyyy yok canım ya o kadar abartmaya gerek yok bizde geçti bile,,,, bilimsel açıklaması bi çeşit mantar mış ama yine bilmiyorum,,,, eşime diyorum gece gelip bizi kaçırsalar ruhun duymayacak bi tek seni ayırmışlar bişey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…