- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.701
meraba kuzum önemli değil nasilsin bakalim herzaman beklerim sohbete.Biraz gec gordum kusura bakmayin merabalar
gecmis olsun kuzum naptin bakalım diş isni.Bem geldimama kimseler kalmamış sanki. Kocamın doğum günüydü dışarıdaydık,gündüzde temizlik vakit bulamadım. Sabah dişçiye gidicem stres sardı uykuda kalmadı
aşkitom nerdesin.Bende.geldimm T Tatlianne20
hoşgeldin conconummmm benim .Kız hamilemisinnn allahım burdamı karşılaşacaktıkkk
hosgeldin bacimmmm.Saģol canımın içi
Kimsecikler bulamadinmiii.Napiyorsunuz güzellikler
Hoş buldukkmeraba kuzum önemli değil nasilsin bakalim herzaman beklerim sohbete.
gecmis olsun kuzum naptin bakalım diş isni.
aşkitom nerdesin.
hoşgeldin conconummmm benim .
hosgeldin bacimmmm.
Kimsecikler bulamadinmiii.
Aşkım şu yazıyı yazalı kaç saat oldu aha bir tek sen cevap yazdinmeraba kuzum önemli değil nasilsin bakalim herzaman beklerim sohbete.
gecmis olsun kuzum naptin bakalım diş isni.
aşkitom nerdesin.
hoşgeldin conconummmm benim .
hosgeldin bacimmmm.
Kimsecikler bulamadinmiii.
Tesekkurler insallah gelirim haftaici calisiyorum haftasonuda ev temizligi falan.oyun oynuyoruz kızımla bakamıyorum pek.meraba kuzum önemli değil nasilsin
nasılsın canım.Hoş buldukk
buralar benden sorulur kuzum yirim göz yaşlarınıAşkım şu yazıyı yazalı kaç saat oldu aha bir tek sen cevap yazdin
Arada selam ver naptigini bilsrkde yeter kolay gelsin kuzum sanaTesekkurler insallah gelirim haftaici calisiyorum haftasonuda ev temizligi falan.oyun oynuyoruz kızımla bakamıyorum pek.
Canımsın canimin içi ee neler yaptin pazar pazar bakem
Eşim çalışıyor sıkıntıdan evleri temizledim dün misafir vardi yaa evler biraz kirlendi .ky çıktım biraz onla oturdum eve indim koca karpuzu yedimCanımsın canimin içi ee neler yaptin pazar pazar bakem
Ohhh ne güzel bende ev sahibimin köyüne gittik kahvaltidan sonra sabah esimle orda takildik eve gel yemek ye esim cıktı bende rahat rahat takılıyorum.Eşim çalışıyor sıkıntıdan evleri temizledim dün misafir vardi yaa evler biraz kirlendi .ky çıktım biraz onla oturdum eve indim koca karpuzu yedimsen naptın kuzumm
Ohhhh iyi olmuş kuzum eşin olunca buraya giremiyorsun birazcık çıksın gezsin ki sende gel kaynatalim zensizzzz olmaz zensizzzz olmazzzzOhhh ne güzel bende ev sahibimin köyüne gittik kahvaltidan sonra sabah esimle orda takildik eve gel yemek ye esim cıktı bende rahat rahat takılıyorum.
Eşim burayi bilmiyor ki 2sedenedir ahahahOhhhh iyi olmuş kuzum eşin olunca buraya giremiyorsun birazcık çıksın gezsin ki sende gel kaynatalim zensizzzz olmaz zensizzzz olmazzzz
Arada beni unutuyorsun tatliş bak iki hafta sonra koca gelince etiketleyecen beni sonra niye gelmiyorsun diyecenAşkım gel gel sohbetin kapilari hep acik sana
Bir sır gibi saklarım seni bir yemin bir gizli düş gibiEşim burayi bilmiyor ki 2sedenedir ahahah
Anannnnnmmm sen kkca gelmeden çıkma burdan doya diya doyayimmm sinaaaaArada beni unutuyorsun tatliş bak iki hafta sonra koca gelince etiketleyecen beni sonra niye gelmiyorsun diyecen
Vallaha yaw bir bilse ne çevreler yapmis edinmis ne kadar güçlü bir arkasi ordusu olduğunuBir sır gibi saklarım seni bir yemin bir gizli düş gibi
Kız 6 gündür elimde telefonla yaşıyorum resmenAnannnnnmmm sen kkca gelmeden çıkma burdan doya diya doyayimmm sinaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?