- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.721
Yaşasın kocasiz hayat ne yemek ne is derdi ne koca derdi ohhhhhKız 6 gündür elimde telefonla yaşıyorum resmenhayatımda bu kadar kullandığımı hatırlamıyorum
Öğrenirse tamam karıcığım sen ne diyorsan o karıcığım onlar beni parçalar mı karıcığım onlara söyle ben artık senin sözünden çıkmıyorum karıcığım vs..Vallaha yaw bir bilse ne çevreler yapmis edinmis ne kadar güçlü bir arkasi ordusu olduğunu
Şükür aşkım hoşgeldin bal petegim sevdigcem sen neler yapiyon bakemCanlarrrr nasılsınız bakem
Belki sonun olur karıcığımÖğrenirse tamam karıcığım sen ne diyorsan o karıcığım onlar beni parçalar mı karıcığım onlara söyle ben artık senin sözünden çıkmıyorum karıcığım vs..
Napimmm canim disimle savastayimm halaŞükür aşkım hoşgeldin bal petegim sevdigcem sen neler yapiyon bakem
İnan özlüyor ya boş erkek muhabbetinden sonra daha da değerleniyor buralarYaşasın kocasiz hayat ne yemek ne is derdi ne koca derdi ohhhhhbenim adam olmazsa ben buranın bas amiri bekcilerindendim 24 saat aciktim resmen kesintisiz soluksuz
Bizi tanıdıktan sonra sanmıyorum bu cümleyi söylemeye cesaret edebileceğineBelki sonun olur karıcığım
hekime gittinmi kuzum benimde oleydi ama bir ilac verdi kesti dunya vardi kuzum sadece o ilacmis derdi.Napimmm canim disimle savastayimm hala
Kadın muhabbeti bitmez kuzum sariyor yani erkekler bos yere kadinsiz yasayamazlarİnan özlüyor ya boş erkek muhabbetinden sonra daha da değerleniyor buralar
Bazen diyorum bi hesap bul askim buraya takılıyorum bakıyorum kadina dair hersey var diyim diyom ama vazgeçiyom geri.Bizi tanıdıktan sonra sanmıyorum bu cümleyi söylemeye cesaret edebileceğine
Onlarda biliyor heyecanlı tüm olaylar bizdehekime gittinmi kuzum benimde oleydi ama bir ilac verdi kesti dunya vardi kuzum sadece o ilacmis derdi.
Kadın muhabbeti bitmez kuzum sariyor yani erkekler bos yere kadinsiz yasayamazlar
Gittim canim iltihap var suan nanaklarim balon gibi antibiyotik agri kesici yazdi yarin yine gidicem canim cumartesi gittim rontgen yokmus heryer kapali oldugu icin hafta ici gel dedi bakalim dis kalmisti onu cekiceklerhekime gittinmi kuzum benimde oleydi ama bir ilac verdi kesti dunya vardi kuzum sadece o ilacmis derdi.
Kadın muhabbeti bitmez kuzum sariyor yani erkekler bos yere kadinsiz yasayamazlar
İçimizi bilmesin mi diyorsunBazen diyorum bi hesap bul askim buraya takılıyorum bakıyorum kadina dair hersey var diyim diyom ama vazgeçiyom geri.
Agahah dimi ama erkekler yasayamaz bizsiz biz yasiyoruz bak bos yere kadinlarin kulübü dememisler erkek kulubu düşünmüyom küfürler havada uçuşur heralOnlarda biliyor heyecanlı tüm olaylar bizde
İyiyim canım sen nasılsınnasılsın canım.
buralar benden sorulur kuzum yirim göz yaşlarını
Arada selam ver naptigini bilsrkde yeter kolay gelsin kuzum sana
Geçmiş olsun canım diş kadar kötü bir ağrı yok yaGittim canim iltihap var suan nanaklarim balon gibi antibiyotik agri kesici yazdi yarin yine gidicem canim cumartesi gittim rontgen yokmus heryer kapali oldugu icin hafta ici gel dedi bakalim dis kalmisti onu cekicekler
Dis kötü ya gecmis olsun kurtulursun biran önce kuzum.Gittim canim iltihap var suan nanaklarim balon gibi antibiyotik agri kesici yazdi yarin yine gidicem canim cumartesi gittim rontgen yokmus heryer kapali oldugu icin hafta ici gel dedi bakalim dis kalmisti onu cekicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?