Kız 6 gündür elimde telefonla yaşıyorum resmen hayatımda bu kadar kullandığımı hatırlamıyorum
Yaşasın kocasiz hayat ne yemek ne is derdi ne koca derdi ohhhhh benim adam olmazsa ben buranın bas amiri bekcilerindendim 24 saat aciktim resmen kesintisiz soluksuz

hekime gittinmi kuzum benimde oleydi ama bir ilac verdi kesti dunya vardi kuzum sadece o ilacmis derdi.

Kadın muhabbeti bitmez kuzum sariyor yani erkekler bos yere kadinsiz yasayamazlar
Gittim canim iltihap var suan nanaklarim balon gibi antibiyotik agri kesici yazdi yarin yine gidicem canim cumartesi gittim rontgen yokmus heryer kapali oldugu icin hafta ici gel dedi bakalim dis kalmisti onu cekicekler

Bazen diyorum bi hesap bul askim buraya takılıyorum bakıyorum kadina dair hersey var diyim diyom ama vazgeçiyom geri.
İçimizi bilmesin mi diyorsun bizimki internette birşey bulamayınca kadınlar bilir deyip burdan bakıyor ama asla kendi hesabımı söylemiyorum benden çok takılır ne yazıyorum diye

Gittim canim iltihap var suan nanaklarim balon gibi antibiyotik agri kesici yazdi yarin yine gidicem canim cumartesi gittim rontgen yokmus heryer kapali oldugu icin hafta ici gel dedi bakalim dis kalmisti onu cekicekler
Geçmiş olsun canım diş kadar kötü bir ağrı yok ya

Dis kötü ya gecmis olsun kurtulursun biran önce kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…