İçimizi bilmesin mi diyorsun bizimki internette birşey bulamayınca kadınlar bilir deyip burdan bakıyor ama asla kendi hesabımı söylemiyorum benden çok takılır ne yazıyorum diye
benimkide ne yaziyon ver bakim der tum konularima kv koca herseyi ogrenir didik didik eder belki beni işletir bile guven olmaz deliye.
İyiyim canım sen nasılsın
sohbetin dibine vuruyoz kuzum kk da takilma sukur iyiim.
aleykum selammm hoşgeldin kuzumm.nasilsin
Onlara ban olmazdı ama olursa üç güne herkes gri
saniye ban bannn

Enişteyi burda hayal edemedim biran sadece senin yazdıklarına cevap verip seni yerden yere vuruyormuş

aleyküm selam bebegim hoşgeldin canım
Enişteyi burda hayal edemedim biran sadece senin yazdıklarına cevap verip seni yerden yere vuruyormuş
anam yaparmi yapar bende derimki sen kocamsin hemen sikayet ederim tum kkyida ilk bi üzerine salar profilini karalarim okurken utanir sonra tamm sen takil orda der bana ahahah
Aynn valla benimki de gitti ohhhh kafamm rahat suan gerci onsuz hayat dusunemem ama bazen guzel oliii
Evde olunca iyi hlsda bazen cekilmiyor anam. Tedavi naptin kuzum.

Ozelde konusuruz canim daha dogrusu aynii

Yaaa canim bisey sorcam benim adete 4gun var antibiyotik kullandim hamile olsam yani böyle bi suphem yok bietkisi olurmu
Hayır canım birşey olmaz korkma ben doktora sormuştum rahme düşüp tutunana kadar ilaçtan etkilenmez dedi ama şüphen varsa erken gebelik testi yap doktorda ona göre ilaç verir

Seninde içinde ne canavar varmış kız benden beter hemen seneryo yazıp adamı linç ettik

Hayır canım birşey olmaz korkma ben doktora sormuştum rahme düşüp tutunana kadar ilaçtan etkilenmez dedi ama şüphen varsa erken gebelik testi yap doktorda ona göre ilaç verir
Yaaa bu disten dolayimi bilmiyorum ama mide bulantim var koku hassasiyetim var bilemedim eczane kapaliydi yarin sabah yapmayi dusunuyorum ona gore ilaca devam edim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…