- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.741
Onlara ban olmazdı ama olursa üç güne herkes griAgahah dimi ama erkekler yasayamaz bizsiz biz yasiyoruz bak bos yere kadinlarin kulübü dememisler erkek kulubu düşünmüyom küfürler havada uçuşur heral
A. SSelam kızlar.
Aynn canim hayatimda ikinci kez agri yaşadım ama hic iltihap falan olmadi allahimmmgercekten zormus bunu anladimGeçmiş olsun canım diş kadar kötü bir ağrı yok ya
benimkide ne yaziyon ver bakim der tum konularima kv koca herseyi ogrenir didik didik eder belki beni işletir bile guven olmaz deliye.İçimizi bilmesin mi diyorsunbizimki internette birşey bulamayınca kadınlar bilir deyip burdan bakıyor ama asla kendi hesabımı söylemiyorum benden çok takılır ne yazıyorum diye
sohbetin dibine vuruyoz kuzum kk da takilma sukur iyiim.İyiyim canım sen nasılsın
aleykum selammm hoşgeldin kuzumm.nasilsinSelam kızlar.
saniye ban bannnOnlara ban olmazdı ama olursa üç güne herkes gri
Insallah bitanem eee sizler napionzDis kötü ya gecmis olsun kurtulursun biran önce kuzum.
Kuzum esim cikti 8bucuk gibi bende kkya girim dedik yoksam adamlan geciyir ömürInsallah bitanem eee sizler napionz
Enişteyi burda hayal edemedim biranbenimkide ne yaziyon ver bakim der tum konularima kv koca herseyi ogrenir didik didik eder belki beni işletir bile guven olmaz deliye.
sohbetin dibine vuruyoz kuzum kk da takilma sukur iyiim.
aleykum selammm hoşgeldin kuzumm.nasilsin
saniye ban bannn
Aynn valla benimki de gitti ohhhh kafamm rahat suan gerci onsuz hayat dusunemem ama bazen guzel oliiiKuzum esim cikti 8bucuk gibi bende kkya girim dedik yoksam adamlan geciyir ömür
A.s canim hosgeldinSelam canlar.
Ben bir defa yaşadım iltihap olayını beynime vuruyordu sankiAynn canim hayatimda ikinci kez agri yaşadım ama hic iltihap falan olmadi allahimmmgercekten zormus bunu anladim
Yaaa canim bisey sorcam benim adete 4gun var antibiyotik kullandim hamile olsam yani böyle bi suphem yok bietkisi olurmuBen bir defa yaşadım iltihap olayını beynime vuruyordu sankihamilelikte de vurdu ama şükür iltihap olmadı
aleyküm selam bebegim hoşgeldin canımSelam canlar.
anam yaparmi yapar bende derimki sen kocamsin hemen sikayet ederim tum kkyida ilk bi üzerine salar profilini karalarim okurken utanir sonra tamm sen takil orda der bana ahahahEnişteyi burda hayal edemedim biransadece senin yazdıklarına cevap verip seni yerden yere vuruyormuş
Evde olunca iyi hlsda bazen cekilmiyor anam. Tedavi naptin kuzum.Aynn valla benimki de gitti ohhhh kafamm rahat suan gerci onsuz hayat dusunemem ama bazen guzel oliii
Ozelde konusuruz canim daha dogrusu ayniialeyküm selam bebegim hoşgeldin canım
anam yaparmi yapar bende derimki sen kocamsin hemen sikayet ederim tum kkyida ilk bi üzerine salar profilini karalarim okurken utanir sonra tamm sen takil orda der bana ahahah
Evde olunca iyi hlsda bazen cekilmiyor anam. Tedavi naptin kuzum.
Idare canimmmm dis agrisi cekiyorum dedim buaralara bakim ne zamandir gelmiyodum buraya
Hoşbuldum... Nasıl keyifler?
Hayır canım birşey olmaz korkma ben doktora sormuştum rahme düşüp tutunana kadar ilaçtan etkilenmez dediYaaa canim bisey sorcam benim adete 4gun var antibiyotik kullandim hamile olsam yani böyle bi suphem yok bietkisi olurmu
sohbetlere doyulmuyor kuzum kkda takilmaca keyif yerinde senden ne haber canim.
Hoşbuldum... Nasıl keyifler?
Tamm kuzum benim .Ozelde konusuruz canim daha dogrusu aynii
Seninde içinde ne canavar varmış kız benden beter hemen seneryo yazıp adamı linç ettikaleyküm selam bebegim hoşgeldin canım
anam yaparmi yapar bende derimki sen kocamsin hemen sikayet ederim tum kkyida ilk bi üzerine salar profilini karalarim okurken utanir sonra tamm sen takil orda der bana ahahah
Evde olunca iyi hlsda bazen cekilmiyor anam. Tedavi naptin kuzum.
Yaaa bu disten dolayimi bilmiyorum ama mide bulantim var koku hassasiyetim var bilemedim eczane kapaliydi yarin sabah yapmayi dusunuyorum ona gore ilaca devam edimHayır canım birşey olmaz korkma ben doktora sormuştum rahme düşüp tutunana kadar ilaçtan etkilenmez dediama şüphen varsa erken gebelik testi yap doktorda ona göre ilaç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?