- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.761
kafasinj kircam agaha aman nediyom yaa canilestim icene ikigozumun çiçeği o benimSeninde içinde ne canavar varmış kız benden beter hemen seneryo yazıp adamı linç ettik
Aman dikkat et kuzum şüphen varsa dene.Yaaa bu disten dolayimi bilmiyorum ama mide bulantim var koku hassasiyetim var bilemedim eczane kapaliydi yarin sabah yapmayi dusunuyorum ona gore ilaca devam edim
İnşallahhh vardır canım evlat candırYaaa bu disten dolayimi bilmiyorum ama mide bulantim var koku hassasiyetim var bilemedim eczane kapaliydi yarin sabah yapmayi dusunuyorum ona gore ilaca devam edim
Bilemeiyorum canim bakim test yapim yarinkafasinj kircam agaha aman nediyom yaa canilestim icene ikigozumun çiçeği o benim
Aman dikkat et kuzum şüphen varsa dene.
Ooh Allah bozmasın. Iyi diyelim iyi olsunn Şükür.sohbetlere doyulmuyor kuzum kkda takilmaca keyif yerinde senden ne haber canim.
Tamm kuzum benim .
Huhuuuuuu ben geldimmmmm
Enişte eve geldi yada aradı şuankafasinj kircam agaha aman nediyom yaa canilestim icene ikigozumun çiçeği o benim
Aman dikkat et kuzum şüphen varsa dene.
Insallah canimmm insallah aman gelsinde basinda beklerim gozume uyku girmesinİnşallahhh vardır canım evlat candırbenimki de yordu gelene kadar hoş gelince daha çok yordu sıpa doğduktan sonra akıllanır inşallah
yarin insallah o guzel haberi verirsin askimm.Bilemeiyorum canim bakim test yapim yarin
Eee çeneni aç bakalim sendede kaynak şeyler vardir neler yapıyon bakem.Ooh Allah bozmasın. Iyi diyelim iyi olsunn Şükür.
Insallah canimmyarin insallah o guzel haberi verirsin askimm.
Eee çeneni aç bakalim sendede kaynak şeyler vardir neler yapıyon bakem.
hoşgeldinnnnnnn balimmmmmmHuhuuuuuu ben geldimmmmm
Yok yok tövbe de kizzz.Enişte eve geldi yada aradı şuan
Rabbim tez vakitte nasip etsin canım benimInsallah canimmm insallah aman gelsinde basinda beklerim gozume uyku girmesin
Ben ara verdim ama burda anne olmak isteyen okadsr aday varki kendimden once onlara dua ediyom seninde çok candan istiyom kuzum anne olmanii.I
Insallah canimm
Tövbehoşgeldinnnnnnn balimmmmmm
Yok yok tövbe de kizzz.
Bizde sohbet ediyoruz kocalar yok keyif yapiyoz tv acik ama bakmiyom buraya bakmakdanNasılsın?Siyaset var ya tv de ona bakıyorum, sizler ne yapıyorsunuz? :)
Hayırlı akşamlar canlar
Gelse ben dona kalirdim heral bilki cevap gelmese belki yokum olmusumdur ahahahTövbene bilim birden U dönüşü yaptın aklıma öyle geldi
Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş boş gelmis ahey aheyyyyHayırlı akşamlar canlar
Bizde sohbet ediyoruz kocalar yok keyif yapiyoz tv acik ama bakmiyom buraya bakmakdan
Amannn gelmesin gelip napacak göbek kaşıyıp TV izleyecek Şurda iki lafın belini kırıyoruz engel olmasın az dolaşsın oksijen alsınGelse ben dona kalirdim heral bilki cevap gelmese belki yokum olmusumdur ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?