Hoş buldukkkkiki günden beri uykusuzum devreler yandı bende rüyalarımda sürücü kurusu sınavı TYT-ATY sınav soruları çözüyorumüst üstte 3 sınav yazık değil mi bu garibe.

Eşleriniz nerede? Çalışıyor mu? :) Ben de izlemem de normalde şimdi kapışıyorlar tv’de güzel gidiyor
benimki asansörcü kuzum guzel sariyorda kafa yormuyom ben hayat yürüyor bi sekildesenin sevgililik nasil gidiyor.
Amannn gelmesin gelip napacak göbek kaşıyıp TV izleyecek Şurda iki lafın belini kırıyoruz engel olmasın az dolaşsın oksijen alsın
ks cikmisti oraya gitti ordanda kuzenle oturacaktı ayni isteler zaten benide götürecekti amcasilara gitmedjm evimde rahat rahat otururum dedim. Tv de izlemez oldu tele bakar banada bag olmaz çünkü bu ara telefonla bagi videolar araba şeyleri face dolanir ole bende kacamak buralarda video izlerim önceleri ikimizde tel almaz ilgilenirdik kızardım artik umursamiyom bazen catiyom tabiki:)
Hoş buldukkkkiki günden beri uykusuzum devreler yandı bende rüyalarımda sürücü kurusu sınavı TYT-ATY sınav soruları çözüyorumüst üstte 3 sınav yazık değil mi bu garibe.
Sen ne ettin bakem kendine böyle kuzum sitrest etmissin demekki.

Sınavlar yıprattı beni merak etmeyin düzelirimmNo panik

Hosgeldin bitanem bende aslinda seni davet etmeyi düşünmedim degil niye niyet etmediysem yoksam görür görmez etiket ederim ama demekki kalp kalbe karşı
Ayy cok sagol canım davet etmiş gibi oldun bu mjınla baktım bayağı aktif burası kacırmayayım dedim kalbini yerim

tamm bu espirinle kadroja alindin sende bizdensin ters köşe ayiksinnn

Canimsin ee anlat bakem sende neler var neler yokk.
Valla nolsun bugun canım sıkkın biraz şükür yarın okulum baslıyo öğrencilerimle kafa dağıtırım insallah

Valla nolsun bugun canım sıkkın biraz şükür yarın okulum baslıyo öğrencilerimle kafa dağıtırım insallah
yaaa ogretmensiniz yani sizde bitmedi mi okul canim. Hayat ole ya bi iyi bi kotu hislerimis heran değişebiliyor canim ama ickne atma burda paylasa bilin ♡
Dördüncü sınavımıda başarıyla tamamlamış bulunmaktayım sağol tatlianne20
Ohh sevindim inşallah hedefe ulasir diledigin olur kuzum. Evli bekar.

yaaa ogretmensiniz yani sizde bitmedi mi okul canim. Hayat ole ya bi iyi bi kotu hislerimis heran değişebiliyor canim ama ickne atma burda paylasa bilin ♡

İnşallah canım yaaaEvliyim canım 4 yaşında da kızım var

Evet öğretmenim bizim yaz okulumuzda oluyo bizim sistem biraz değişik canım insallah gelirim tabiki anlatırım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…