seni ben yanaklarını isirayim suratinda isirikli olsun dusmesin sakinmm

Anladim kuzum allah işini rast getirsin öğretmenimiz var bizim buralar bi hizuran vardi oda calisacakti daha tatile girmedi melegim.
Evet onla tanıştık biz cicinin topiğinde

Yok canısı bugun konu açtım hatta gördün mü bilmiyorum
görmedim kuzum bakim bi ama sıkma canını benimde yok hersey rabbimizden sabır diliyorum ve insallah annelik duygusunu tadacagiz.
Öperim canım aynen çok bilmiştir bu yaş grublarındaki çocuklar çok bilmiştir bir dil var Allah babasıyla biz laf yetiştiremiyoruz
Vay prenses vayyy onun yanaklarini aşağı cekesim geldi niyeyse

Bu arada ben de öğretmenim ama lise öğretmeniyim ama atanamadım o yüzden allah nasip ederse bi 2. üniversiteye başlayacağım, mühendislik için. O olur, umarım.

görmedim kuzum bakim bi ama sıkma canını benimde yok hersey rabbimizden sabır diliyorum ve insallah annelik duygusunu tadacagiz.

Vay prenses vayyy onun yanaklarini aşağı cekesim geldi niyeyse
İnsallah canım İnan ben artık olmamasına değil söylenilenlere üzülür oldum

Sınav soruları açıklanmış onlara bakıyordum. Seneye ders anlatırken yararlanayim diye çocukları zorlamislar biraz
ioo kolay gelsin canım ogrenciler sikayetci zaten agaha canlari yanıyor çalışmadan.
Bu arada ben de öğretmenim ama lise öğretmeniyim ama atanamadım o yüzden allah nasip ederse bi 2. üniversiteye başlayacağım, mühendislik için. O olur, umarım.
Yaa tuh insallah meslegini eline alırsın kuzum.

İnsallah canım İnan ben artık olmamasına değil söylenilenlere üzülür oldum
Senin profile giremedim galiba gizli ondan konunu goremedim izlemen lazim beni yasa ayarlardan duzeltmen ah su dış etkenler var ah zaten onlar canını acıtıyor en çok ama siz allahmisiz diceniz karnima koyun ozaman deyin suscak ha ama denmiyor dengesizler.

ioo kolay gelsin canım ogrenciler sikayetci zaten agaha canlari yanıyor çalışmadan.

Yaa tuh insallah meslegini eline alırsın kuzum.

Hayırlısı artık. Benim branşım inşaat, sevgilim makina mühendisi. O da mühendis olmamı daha çok istiyor. Mühendis çift olacakmışız Hey allahım.

Allah herkese hayırlısını versin. Artık bunu diliyorum.

Burada bebek isteyenler de var sanırım :) Allah onlara da bebek versin. iş isteyene iş, evlilik isteyene eş, huzur isteyen huzur, hastalara sağlık, sevgisizlere sevgi versin...

Burada bebek isteyenler de var sanırım :) Allah onlara da bebek versin. iş isteyene iş, evlilik isteyene eş, huzur isteyen huzur, hastalara sağlık, sevgisizlere sevgi versin...
Aminn canım güzel duan için aminnn ohh ne güzel umarim güzel bir cift olursunuz senin muhabtte sariyor sevdiceginde sıkılmaz şanslı desnee

BENim günahım ne ? Diye yaz çıkar canım evet KuZum valla insanı çileden çıkarıyorlar ya İnan oyle zor ki bu dönemler

En güzeli umursamamak valla yoksa genç yaşta çürüyüp gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…