- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.801
Benim eşim tansfer atıyor bende kk transfer atiyorum TV açık ama bakmıyorum baktım şimdi belgesel varmışEşleriniz nerede? Çalışıyor mu? :) Ben de izlemem de normalde şimdi kapışıyorlar tv’degüzel gidiyor
seni ben yanaklarını isirayim suratinda isirikli olsun dusmesin sakinmmÖperim boncuk gözlerinden en tatlı anne
Anladim kuzum allah işini rast getirsin öğretmenimiz var bizim buralar biEvet öğretmenim bizim yaz okulumuzda oluyo bizim sistem biraz değişik canıminsallah gelirim tabiki anlatırım da
Masallah prensimin yanaklardan öp sevneliktir çok bilmişler. :)İnşallah canım yaaaEvliyim canım 4 yaşında da kızım var
Evet onla tanıştık biz cicinin topiğindeseni ben yanaklarını isirayim suratinda isirikli olsun dusmesin sakinmm
Anladim kuzum allah işini rast getirsin öğretmenimiz var bizim buralar bihizuran vardi oda calisacakti daha tatile girmedi melegim.
Hemmm oda tatli bir kadin kahve onun aşkı yorgunlugu anca atiyor melegim senin cocuk varmi kuzum.Evet onla tanıştık biz cicinin topiğinde
Yok canısı bugun konu açtım hatta gördün mü bilmiyorumHemmm oda tatli bir kadin kahve onun aşkı yorgunlugu anca atiyor melegim senin cocuk varmi kuzum.
Öperim canım aynen çok bilmiştir bu yaş grublarındaki çocuklar çok bilmiştirMasallah prensimin yanaklardan öp sevneliktir çok bilmişler. :)
görmedim kuzum bakim bi ama sıkma canını benimde yok hersey rabbimizden sabır diliyorum ve insallah annelik duygusunu tadacagiz.Yok canısı bugun konu açtım hatta gördün mü bilmiyorum
Vay prenses vayyy onun yanaklarini aşağı cekesim geldi niyeyseÖperim canım aynen çok bilmiştir bu yaş grublarındaki çocuklar çok bilmiştirbir dil var Allah babasıyla biz laf yetiştiremiyoruz
Sınav soruları açıklanmış onlara bakıyordum. Seneye ders anlatırken yararlanayim diye
İnsallah canım İnan ben artık olmamasına değil söylenilenlere üzülür oldumgörmedim kuzum bakim bi ama sıkma canını benimde yok hersey rabbimizden sabır diliyorum ve insallah annelik duygusunu tadacagiz.
Vay prenses vayyy onun yanaklarini aşağı cekesim geldi niyeyse
ioo kolay gelsin canım ogrenciler sikayetci zaten agaha canlari yanıyor çalışmadan.Sınav soruları açıklanmış onlara bakıyordum. Seneye ders anlatırken yararlanayim diyeçocukları zorlamislar biraz
Yaa tuh insallah meslegini eline alırsın kuzum.Bu arada ben de öğretmenim ama lise öğretmeniyimama atanamadım o yüzden allah nasip ederse bi 2. üniversiteye başlayacağım, mühendislik için. O olur, umarım.
Senin profile giremedim galiba gizli ondan konunu goremedim izlemen lazim beni yasa ayarlardan duzeltmen ah su dış etkenler var ah zaten onlar canını acıtıyor en çok ama siz allahmisiz diceniz karnima koyun ozaman deyin suscak ha ama denmiyor dengesizler.İnsallah canım İnan ben artık olmamasına değil söylenilenlere üzülür oldum
ioo kolay gelsin canım ogrenciler sikayetci zaten agaha canlari yanıyor çalışmadan.
Yaa tuh insallah meslegini eline alırsın kuzum.
Hayırlısı artık. Benim branşım inşaat, sevgilim makina mühendisi. O da mühendis olmamı daha çok istiyor. Mühendis çift olacakmışızHey allahım.
Allah herkese hayırlısını versin. Artık bunu diliyorum.
Aminn canım güzel duan için aminnn ohh ne güzel umarim güzel bir cift olursunuz senin muhabtte sariyor sevdiceginde sıkılmaz şanslı desneeBurada bebek isteyenler de var sanırım :) Allah onlara da bebek versin. iş isteyene iş, evlilik isteyene eş, huzur isteyen huzur, hastalara sağlık, sevgisizlere sevgi versin...
BENim günahım ne ? Diye yaz çıkar canımSenin profile giremedim galiba gizli ondan konunu goremedim izlemen lazim beni yasa ayarlardan duzeltmen ah su dış etkenler var ah zaten onlar canını acıtıyor en çok ama siz allahmisiz diceniz karnima koyun ozaman deyin suscak ha ama denmiyor dengesizler.
Allah kavustursunOhh sefan olsun canımbende annemdeyim adamı bedelliye gönderdim 6 gün önce annemler TV izliyor diye başka oda da ben başka oda da oturuyoruz
HAyirli akşamlar tatlı annem
En güzeli umursamamak valla yoksa genç yaşta çürüyüp gidecezbenimki asansörcü kuzum guzel sariyorda kafa yormuyom ben hayat yürüyor bi sekildesenin sevgililik nasil gidiyor.
ks cikmisti oraya gitti ordanda kuzenle oturacaktı ayni isteler zaten benide götürecekti amcasilara gitmedjm evimde rahat rahat otururum dedim. Tv de izlemez oldu tele bakar banada bag olmaz çünkü bu ara telefonla bagi videolar araba şeyleri face dolanir ole bende kacamak buralarda video izlerim önceleri ikimizde tel almaz ilgilenirdik kızardım artik umursamiyom bazen catiyom tabiki:)
Sen ne ettin bakem kendine böyle kuzum sitrest etmissin demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?