Ohoh maşallah eline koluna sağlık mis gibi olmustur hmmm

Aynen öle canım haklısın çok senin nasıl gidiyor canım
Masallahim var iki gündür böyle gider inşallah hep. Benim de pazartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum. Inşallah iyidir bebiş bu aralar içimde kötü bi his var bebekle ilgili ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza

Bekarsa onunla evlenene bol sabır...
Size neden acaba öyle merak edip sormadınız mi benimle derdin ne senin diye??

Ailenin tek geliniyim şuan.
Babasını benden kıskanıyormuş. Evin kızı gibi oldum diye.
Yok nişanlıyken bana bohçaya koydukları gözüne batıyormuş.

Abisiyle gezmemizi bile kıskanıyormuş. Oysa kac defa cagirdim. Gelmedi.

Ben burdaki bilir hep kötü düşüne düşüne başına geliyor mutlaka iyi düşün kuzum inşallah iyidir senin 3 ay doldumu

Derdi belli işte seni kıskanıyor. Oysa seni rakip değil bi arkadaş bi abla gibi görse ne kadar da güzel olurdu. Kendi kaybediyor

Ben burdaki bilir hep kötü düşüne düşüne başına geliyor mutlaka iyi düşün kuzum inşallah iyidir senin 3 ay doldumu
Evet bugün tam 12 haftalık oldu. Zaten burdan etkileniyorum biraz da o yüzden bende öyle kötü hissediyorum. Sen de iyi düşün iyi olsun inşallah. Dua ediyorum senin ve bebeğin için

Aman kocanla iyi ol yeter tinlama sana sahip arkandaysa boşver onu kendi kaybediyor inşallah ona bi görümce gelir bas edemez:))

Derdi belli işte seni kıskanıyor. Oysa seni rakip değil bi arkadaş bi abla gibi görse ne kadar da güzel olurdu. Kendi kaybediyor
Aynen katiliyorum.
Gecen kendi görümcemle konustum bu konuyu. Bana dedi ki iyi anlasmak icin iki tarafin da mücaedele etmesi gerekiyor. Görümce gelin gözüyle bakmamak gerekiyor
Ben hak verdim. Cok sükür iyi anlasiyoruz

Evet bugün tam 12 haftalık oldu. Zaten burdan etkileniyorum biraz da o yüzden bende öyle kötü hissediyorum. Sen de iyi düşün iyi olsun inşallah. Dua ediyorum senin ve bebeğin için
Benimde ayni 12 haftalik oldu 13 olcak cinsiyeti ne merak ediyom kizim mi oğlum mu belli olur belki urfa kontrole giderim inşallah iyi olcak ikimizde aynı sayılır

Aynen katiliyorum.
Gecen kendi görümcemle konustum bu konuyu. Bana dedi ki iyi anlasmak icin iki tarafin da mücaedele etmesi gerekiyor. Görümce gelin gözüyle bakmamak gerekiyor
Ben hak verdim. Cok sükür iyi anlasiyoruz
Aynen bende öyle 2 tane görümcem var ilk günden beri hep iyi anlaştık ama eşim kardeşleriyle küs o yüzden gizli görüşüyoruz şimdi. Kayinvalidem de öyle anne gibi. Karşılıklı bu işler. Ama işte bazıları da böyle bi tuhaf oluyor sen ne yaparsan yap o sana düşmanca yaklaşıyor

Masallah nazar degmesin insallah esinizde barisir kardesleriyle de daha güzel vakit gecirirsiniz beraber.
Aynen cnm iyi niyet de nereye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…