Aminn canım güzel duan için aminnn ohh ne güzel umarim güzel bir cift olursunuz senin muhabtte sariyor sevdiceginde sıkılmaz şanslı desnee

Ya çok teşekkürler Ben çok konuşkanım ya azıcık gevezeyim Sarmasa da bi şekilde giriyorum bi yerlerden mevzuya

HAyirli akşamlar tatlı annem
hayırlı geceler kuzu gece olduuuu
En güzeli umursamamak valla yoksa genç yaşta çürüyüp gidecez
curudum ben zaten kizzz.
Etiketi görünce nedense aklıma

Tatlım tatlım ah ne yaptın

Şarkısı geldi bir anda
nekadar güzel bir söz ne haber canimsinn.
Ya çok teşekkürler Ben çok konuşkanım ya azıcık gevezeyim Sarmasa da bi şekilde giriyorum bi yerlerden mevzuya
En iyisi bende severim bir yerlerden girmek gerek ahahah.

Sen ağlarsın o zaman canım benim arkadaşım öyleydi zor geçti onlarınki ama şöyle düşün çok kısa bir süre hani sayılı günler çabuk geçer derler ya aynen öyle oluyor
Benim eşim askerliğini yaptı ama

Benim sevgilim de askerde kısa dönem Keşke o da bedelli gitseydi O da askerlik ya
tek zorlanıyor musunuz? :)
Rğh seninkini bedelliye benimkini kısa döneme alabilseydik
Tek sayılmam kuzum annem karşı komşum onda kalıyorum zaten ablam yiğenim abim kardeşim aynı evdeyiz gözleri gibi bakıyorlar

Rğh seninkini bedelliye benimkini kısa döneme alabilseydik
Tek sayılmam kuzum annem karşı komşum onda kalıyorum zaten ablam yiğenim abim kardeşim aynı evdeyiz gözleri gibi bakıyorlar

Daha önce ayrılık yaşamış mıydınız bedelli harici? Çok iyi ya kalabalıksınız, ben çok seviyorum öylee ne şanslısınız.

Kız neyi dert ediyorsun o zaman deli karı
Bi yere gidip kalınca bile özlüyorum aslında eşimin de bunda katkısı var beni hiç boş bırakmiyo uyuz adam alıştırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…