- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.821
Allah razı olsun canım benimAllah kavustursun
Etiketi görünce nedense aklıma
Özledin mi enişteyi şimdidenAllah razı olsun canım benim
Aminn canım güzel duan için aminnn ohh ne güzel umarim güzel bir cift olursunuz senin muhabtte sariyor sevdiceginde sıkılmaz şanslı desnee
Yok kız neyini özleyecem 8 yılda ilk defa bu kadar ayrı kalacaz biraz kafamız dinlensinÖzledin mi enişteyi şimdiden
sizin eşiniz mi bedelliye gitti? :) Allah kavuştursun.Yok kız neyini özleyecem 8 yılda ilk defa bu kadar ayrı kalacaz biraz kafamız dinlensin
Bende mi böyle olacamYok kız neyini özleyecem 8 yılda ilk defa bu kadar ayrı kalacaz biraz kafamız dinlensin
Evet canım Allah razı olsunsizin eşiniz mi bedelliye gitti? :) Allah kavuştursun.
Muhtemelen canım ama ben yapı olarakta rahatım zaten özlemek gibi duygum çok gelişmemişBende mi böyle olacam
Bende çok ağır özlem duygusu yaMuhtemelen canım ama ben yapı olarakta rahatım zaten özlemek gibi duygum çok gelişmemiş
hayırlı geceler kuzu gece olduuuuHAyirli akşamlar tatlı annem
curudum ben zaten kizzz.En güzeli umursamamak valla yoksa genç yaşta çürüyüp gidecez
nekadar güzel bir söz ne haber canimsinn.Etiketi görünce nedense aklıma
Tatlım tatlım ah ne yaptın
Şarkısı geldi bir anda
En iyisi bende severim bir yerlerden girmek gerek ahahah.Ya çok teşekkürlerBen çok konuşkanım ya azıcık gevezeyim Sarmasa da bi şekilde giriyorum bi yerlerden mevzuya
Sen ağlarsın o zaman canım benim arkadaşım öyleydi zor geçti onlarınkiBende çok ağır özlem duygusu yaçokta duygusalım
Evet canım Allah razı olsundil askere gitti diyemiyor sadece bedelli yazıyorum
Nereye çürüyon ya daha dur ne günler göreceğizhayırlı geceler kuzu gece olduuuu
curudum ben zaten kizzz.
nekadar güzel bir söz ne haber canimsinn.
En iyisi bende severim bir yerlerden girmek gerek ahahah.
Benim eşim askerliğini yaptı amaSen ağlarsın o zaman canım benim arkadaşım öyleydi zor geçti onlarınkiama şöyle düşün çok kısa bir süre hani sayılı günler çabuk geçer derler ya aynen öyle oluyor
Bende mi böyle olacam
Rğh seninkini bedelliye benimkini kısa döneme alabilseydikBenim sevgilim de askerde kısa dönemKeşke o da bedelli gitseydi O da askerlik ya
tek zorlanıyor musunuz? :)
Kız neyi dert ediyorsun o zaman deli karıBenim eşim askerliğini yaptı ama
Rğh seninkini bedelliye benimkini kısa döneme alabilseydik
Tek sayılmam kuzum annem karşı komşum onda kalıyorum zaten ablam yiğenim abim kardeşim aynı evdeyiz gözleri gibi bakıyorlar
Bi yere gidip kalınca bile özlüyorum aslında eşimin de bunda katkısı var beni hiç boş bırakmiyo uyuz adamKız neyi dert ediyorsun o zaman deli karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?