- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.841
Aaa bir premses annesi gelmiş pardon 2 prensesEtiketi görünce nedense aklıma
Tatlım tatlım ah ne yaptın
Şarkısı geldi bir anda
Curutuyirlar kuzu her uzuntumuz bir ömür gidiyor sankim.Nereye çürüyon ya daha dur ne günler göreceğiz
Çok şükür canım aile konusunda şanslıyımDaha önce ayrılık yaşamış mıydınız bedelli harici? Çok iyi ya kalabalıksınız, ben çok seviyorum öylee ne şanslısınız.
Öyle kuzum ama hayata da bir defa geliyoruz vallahi değmiyorCurutuyirlar kuzu her uzuntumuz bir ömür gidiyor sankim.
Aynen öyle zaten bu ara takmamaz oldumda bakalım dertlere göre değişiyor.Öyle kuzum ama hayata da bir defa geliyoruz vallahi değmiyor
Enişte işini biliyormuşBi yere gidip kalınca bile özlüyorum aslında eşimin de bunda katkısı var beni hiç boş bırakmiyo uyuz adamalıştırdı beni
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah son olur sıkıntıların feraha kavuşursunAynen öyle zaten bu ara takmamaz oldumda bakalım dertlere göre değişiyor.
C.tesi sınava gitti bende onla gidecektim annemgil gelecek diye vazgeçtim bana duygu sömürüsü yaptı gittikten sonra resmen vicdan azabı çektimEnişte işini biliyormuşbizimki de benden korkar unuturum kendini diye en son bari üzülmüş gibi yap dedi
Kız yok bakma ona sen kapıdan çıkınca konuşmayı bile unutuyor onlarC.tesi sınava gitti bende onla gidecektim annemgil gelecek diye vazgeçtim bana duygu sömürüsü yaptı gittikten sonra resmen vicdan azabı çektim
Eşimi tanısan o zaman bana hak verirsin vallaKız yok bakma ona sen kapıdan çıkınca konuşmayı bile unutuyor onlar
Bahtsız bacım milyon tane düz adamın içinden nasıl buldun çıkardınEşimi tanısan o zaman bana hak verirsin vallabenim eşimden daha yoktur herhal tek numune yani
Bende bilmiyom ki valla herhal ben cekiyom böyle insanlarıBahtsız bacım milyon tane düz adamın içinden nasıl buldun çıkardın
İkinci şık bana daha mantıklı geldiBende bilmiyom ki valla herhal ben cekiyom böyle insanlarıbide evde kalmiyim dedim
İnsallah kuzummmm insallah
aminnn kuzum aminnAllah yardımcın olsun kuzum inşallah son olur sıkıntıların feraha kavuşursun
Tez vakit gelirsin askitommmAhhh kuzular internetm bitti tekrar araniza donene dek ozleyin anacimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?