- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.861
Aaa bir premses annesi gelmiş pardon 2 prenses
Olan olmuş bacım aşkta olsun daha datlu olurAnam aşk olsun yani
Aaa bir premses annesi gelmiş pardon 2 prenses
Cçyok valla kuzum ya görmedim demekki hiç hatırlamıyorum daGeldim ya kız geçen gün yazdım sana nasılsın bebiş nasıl diye görmedin herhalde
Aynn olan oldu alan memnun giden memnunOlan olmuş bacım aşkta olsun daha datlu olur
kopma zatinnn nirelerdesinnnn sennKızlar kızlar gelem mi yananizdan öpem mi yatamadim kopamadım buralardan
Naptin bakem esindenmi giriyonInsaallah h beybisi
İyi geceler kızlaaaar hepinize
Rabbim hepimize cani gonulden isteyen herkese sana banaBen ara verdim ama burda anne olmak isteyen okadsr aday varki kendimden once onlara dua ediyom seninde çok candan istiyom kuzum anne olmanii.
B Ende kız hissediyorum yaaaaa
Kız hamilemisinnn allahım burdamı karşılaşacaktıkkk
günaydın canimmmİyi geceler kızlaaaar hepinize❣❣
aminn canim benim aminnRabbim hepimize cani gonulden isteyen herkese sana bana-Adel- ime adini sayamadim herkese nasip etsin insallah can arkadaslarim
sende gur cat kapı kuzum bekleme.Ayyyy kizlaaarrr vallahi sizlere yetişmek zorrrrSeviyorum sizi valla ne guzel hep guler yüz ohhh missss ❤❤
Günaydın aşkitomgünaydın tatlımm
Napim kuzum esimi gönderdim sofrayı topladım süt vardi onu kaynattim bekledim de uyku kacti kkda takılıyorum sen naptin kuzum.napıyon canım
Napim kuzum esimi gönderdim sofrayı topladım süt vardi onu kaynattim bekledim de uyku kacti kkda takılıyorum sen naptin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?