- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.881
Günaydın tünaydın burayıda benden başka temizleyen yok ayuppo
Bi sen bi ben yapalım fındığım yiyolar içiyolar bırakıp öylece gidiyorlar anlamadımki ayol evlerindedemi aynı bunlarafetin kız hep ben mi temizlicem acıkta siz temizleyin
Bi sen bi ben yapalım fındığım yiyolar içiyolar bırakıp öylece gidiyorlar anlamadımki ayol evlerindedemi aynı bunlar
Temizliği görünce kaçtı herkez :))bilmiyom bacım sorma sormabunlarla başımız belada
Temizliği görünce kaçtı herkez :))
Ayy mersi madam hüüp eline sağlık ımmtemiz hanımlarız vesselamtütü tüüü hemen kahve ikramımıda yapayım
Ayy mersi madam hüüp eline sağlık ımm
Ayol bende dedikodu ne arar sende orda vardır sen anlat ben az sonra fal bakcamafiyet olsun şekerimeee 2 dedikodu verde kahvenin tadı çıksın
Tüp yaptırdım kız Pazartesi belli olcak dua etYok kız hamile değili top,kte bi arkadaşım hamilede onun için yazdım
Asıl sen ne durumdasın
Ayol bende dedikodu ne arar sende orda vardır sen anlat ben az sonra fal bakcam
Yaaaa bende istiyommmmmmmtemiz hanımlarız vesselamtütü tüüü hemen kahve ikramımıda yapayım
Banada bak ayolAyol bende dedikodu ne arar sende orda vardır sen anlat ben az sonra fal bakcam
Olsun canım araya karışmıştırCçyok valla kuzum ya görmedim demekki hiç hatırlamıyorum da
Tüp yaptırdım kız Pazartesi belli olcak dua et
Günaydın canım
nasılsın
İyi çok şükür yaaa kaç gündür gezmelerdeyim birazdan da ablamgünaydın hayatım iyiyim sen nasılsın nsıl gidiyor hayat :)
Yaaaa bende istiyommmmmmm
Anam bi fal dedim müşteriler arttı paraylan paraylanne falıı gııız sen fal bakabiliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?