- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.901
Anam bi fal dedim müşteriler arttı paraylan paraylan
Bakayım ayol için kahveleriniziBanada bak ayol
Paraları araklamadaheee öyle olur kısmetin çokmuş kızzlar paraları ben topluyomkahveleri ben yapıyon sen bakarsın
Yok kız orayı bırakalı çok oldu istediğim kiloya inincetabikiiiiiiiiiii cağnımmmm içelim güzelleşelimmm zayıflama topikinde değilsen çikolata yiyebilirsin hahasanki gerçek ikram ediyom kaptırdım kendimi
Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım Rabbim tüm isteyenleri küçük minnaklarla taçlandırsınTüp yaptırdım kız Pazartesi belli olcak dua et
Yok kız orayı bırakalı çok oldu istediğim kiloya inince
Ama sanki azıcık aldım gibi geri kilo
Amannnnnnn yerim kız seni mi koracam
Ayyyy kız bende çok sevindimye canım afiyet olsun :) sevindim istediğin kiloya inmene
Aminnn inşallah rabbim isteyen herkese mutluluğu yaşatırayy inşallah rabbim sana güzel haberleri ersin canım hepimiz mutluluğu senle paylaşalım sende bize umut olursun allahımm bu güzel haberi paylaşmayı nasip etsin güzelimhiç idrar testi yapıp güzel canını morlini modunu düşürme ciğerimmmm
Ayyyy kız bende çok sevindim
Etrafımdaki herkes 2. Doğumdan sonra kilolaları veremiyordu valla korkuyordum bende veremicem diyeeeeee
Aminnn inşallah rabbim isteyen herkese mutluluğu yaşatır ❤❤ Kanda bakacam canım idrar testi yapmayı düşünmüyom
Oyy kız gel şaka yapıyom beraber kırışırık
İyiyiz canım hem güzel hem stresli geçen bir gebelik geçiriyorumOlsun canım araya karışmıştır
Nasılsın kuzucuk nasıl
Canisi yaa senin mi kopegin dusmustu. Nasil oldu balliş ❤olabülürrrrrrrr
Canisi yaa senin mi kopegin dusmustu. Nasil oldu balliş ❤
Niye stresleniyorsun canımİyiyiz canım hem güzel hem stresli geçen bir gebelik geçiriyorum
Siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?